Moj blog

13. januar, 2023ANGELSKE BARVE – ZELENA

Drage sestre in bratje, ko pritegnejo vaše oči angelske barve, med katerimi izstopa zelena, ko čutite potrebo po tej barvi, ko pride trenutek v vašem življenje, ki govori o barvi Narave, takrat vam sporočamo, da se vam odpira srce. Prišel je čas, ko ste sposobni slišati naš glas.

Zelena barva je barva je barva življenja in narave. Kot barva vsakoletne zmage pomladi nad zimo, simbolizira obnavljanje, upanje in nesmrtnost. Z zeleno barvo si lahko naberemo novih moči in se prenovimo. S to barvo si odpočijemo oči in dušo, saj ni lepšega in bolj umirjajočega kot je sprehod v naravi.

Zelena angelska barva predstavlja zdravljenje in blagostanje. Ko potrebujemo zdravje in finančna sredstva delajmo/meditirajmo z angeli, ki nas obsevajo z zelenimi žarki.

Zdravilni zelen angelski žarek povezujejo z nadangelom Rafaelom. Zelena angelska svetloba prinaša veselje in smeh. Rafaelova naloga je, da zdravi živali in Mati Zemljo. Zato se tudi ljudje obračajo nanj s prošnjami po ozdravljenju (za bolezni ali rane, ki so lahko mentalnega, čustvenega, duševnega ali fizičnega izvora) ter za hitrejše zdravljenje od zasvojenosti. Nadangel Rafael vodi k ljubezni in varuje med potovanji.

Ko se zelena barva zunanje manifestira kot angelsko sporočilo, kar pomeni, da se vam pred očmi stalno prikazujejo zeleni predmeti in stvari, takrat vam angeli sporočajo, da se morate poglobiti v duhovna sporočila, ki vam jih pošiljajo. Sedaj je pravi trenutek, da jih začnete sami razumeti. Nahajate se namreč na točki, ko ste sposobni natančno analizirati različne vidike vašega življenja. Izkoristite te vaše sposobnosti!

Ko vidim človeka, ki ga spremljajo angeli zelenih žarkov, gre po navadi z človeka, ki ga angeli zdravijo srčne bolečine. Vendar ni nujno, da gre vedno za ljubezenske težave. Najpogosteje izhajajo vse naše zdravstvene in finančne težave iz pomanjkanja ljubezni; kaznujemo se, ker se ne ljubimo dovolj in to na različnih nivojih kot sta fizično telo in blagostanje. Angeli vztrajno delajo na tem, da bi začutili izvir ljubezni, ki se nahaja v našem srcu.

Ko čutite pomanjkanje te barve v vašem življenju oz. si želite boljšega zdravja in večje finančen varnosti, poskusite z meditacijo na zeleno angelsko barvo:

Umirite se in globoko dihajte. Poravnajte hrbtenico, ne glede na položaj, ki ste si ga za meditacijo izbrali. Nato prikličite k sebi angele, da vas z zelenimi žarki obsijejo na področje, kjer imate težave. Angeli s tem žarkom zdravijo različne bolezni, a če vedo, da je ne morejo ozdraviti, prikličejo v vaše življenje osebo, ki bo to storila namesto njih.

V kolikor vaša težava ni zdravje, temveč so to finance, si med meditacijo predstavljajte, da se smaragdno zelen dež steka po telesu; deževne kaplje vam prebujajo v duši modrost in moč, da bodo vaše odločitve glede financ pravilne, na pot vam bodo pripeljale priložnosti, da si povečate dobiček in vas spodbudile, da boste z denarjem ravnali modro.

Ko najdete v sebi mir in veselje ob zeleni svetlobi, uživajte v tem občutku. Nato odprite počasi oči in bodite odprti za vse, kar vam prinese življenje. Odprte svoje srce blagostanju in zdravju.

 

15 komentarjev

 1. Nives pravi:

  Angelska zelena barva je barva ki jo potrebujem v tem trenutku da se odlepim od življenja, ki me precej stistka. Hvala angelom za pomoč 💚🙏

 2. Zvezda pravi:

  Hvala za te bloge polne angelov in njihove zdravilne energije 💝

 3. Hana pravi:

  Hvala za to serijo blogov namenjeno angelskim barvam. Se veliko učim in name delujejo zelo pomirjujoče 💗☘

 4. Sara pravi:

  Hvala 💚💚💚

 5. Nika pravi:

  Hvala za čudovito angelsko sporočilo 💚

 6. Miha pravi:

  Hvala ti za vse znanje, ki ga širiš!

 7. Petra pravi:

  Hvala za vse angelske barve, katere deliš z nami. Danes sem si zavestno izbrala zelena oblačila in upam da sem s tem pritegnila k sebi prave angele 💚

 8. Kaja pravi:

  Hvala iz srca: tebi in angelom 😇💚

 9. Jan pravi:

  To je na nek način moja barva. HVALA

 10. Bojan pravi:

  Hvala za pomoč, podporo, navdih in vodstvo ki jih nudiš bv vsakem tvojem zapisu 🌞

 11. Karolina pravi:

  Neskončna hvala. Kar hlastam te bloge s temo angelskih barv. Vsak dan si izberem eno barvo in enega nadangela in si na ta način višam svoje frekvence 🙏

 12. Živa pravi:

  Hvala 💚💚💚

 13. Katja pravi:

  Moje srce se takoj pomiri, ko vidi zeleno angelsko barvo 🤗💚

 14. Brigita pravi:

  Hvala. Hvala. Hvala. In ravno zdaj ko to berem imam zelen pulover. Obožujem zeleno.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.