Moj blog

6. januar, 20237 RITUALOV OB POLNI LUNI

Drage sestre in bratje, sedem ritualov ob polni luni služi k temu, da se ponovno povežete s sabo in da začnete aktivno spreminjati svoja življenja. Izberite si enega od predstavljenih in vztrajate z njim vsaj tri polne lune. Rezultati ne bodo zaostajali.

Polna luna predstavlja čas, ko stvari konkretiziramo in realiziramo. V tej svoji fazi nam prinaša Luna največjo mentalno jasnost, ki jo lahko imamo v vsem mesecu. Prav zato je večer pred polno luno idealen trenutek za različne rituale, ki nam pomagajo k osvobajanju in čiščenje naših ali vsiljenih blokad. Danes bom predstavila sedem ritualov ob polni luni, ki služijo k temu, da se ponovno povežemo s sabo, pa tudi da prečistimo svoje telo in duha. Izberite tistega, ki najbolj resonira z vami in odkrijte v sebi moč, ki je niste poznali (ali pa je vsaj ne uporabljate dovolj).

Prvi ritual zajema pisanje in zažig napisanega. Energije polne lune so popolne za to, da se osvobodimo preteklosti in da z novimi očmi pogledamo v prihodnost. Zelo preprost ritual zahteva, da na list papirja napišemo vse, kar čutimo, napišite čisto vsa vaša čustva- brez nobenega zadržka: jeza, strahovi, dvomi, frustracije, zamere, … napišite vse, kar vas muči na list in ga nato sežgite. Naslednje jutro se boste zbudili »lažji«, predvsem pa z višjimi vibracijami.

V kolikor želite ob polni luni utrditi neko zvezo, vstavite dve fotografiji vašega partnerja v kuverto, zapečatite jo in zavežite jo z rdečim trakom. Nato postavite kuverto za deset dni v zmrzovalnik. Po desetih dnevih bi že morali občutiti, kako je vaša vez okrepljena.

Tretji predlog je za vse, ki želijo prečistiti svoj bivalni prostor. Večer pred polno luno morate prižgati posušene žajbljeve liste, ki očistijo prostor še najbolj toksične energije. Ko žajbelj zgori do konca, odprite okno in dovolite, da vstopijo v vaš dom nove energije. Sama izvajam to tudi dvakrat na mesec in deluje.

Še en način energetskega čiščenja je s soljo: večer pred polno luno postavite vzdolž vseh zunanjih vrat in oken sol. Zjutraj sol pometite in jo odvrzite v školjko. Ne pozabite, da se se soli ne smete dotakniti.

Ob poplni luni je poleg čiščenja in osvobajanja pomembno, da izražamo hvaležnost za obilje, ki smo ga do te lunine faze prejeli. Hvaležnost je kanal, skozi katerega Vesolje komunicira z nami. Če ne občutimo hvaležnosti, moramo narediti korak nazaj in poiskati, za kaj vse smo lahko hvaležni. Brez hvaležnosti Vesolje ne more prinesti nič novega v naša življenja.

Tudi lunina kopel je zelo intenziven ritual. Če je ne uspemo narediti zunaj na prostem (to je izvedljivo poleti), jo lahko tudi v domači kadi. Osvetlimo kopalnico s svečami in vizualiziramo, kako se lunini žarki dotikajo naše kože. Dovolimo Luni, da nas očisti in napolni s svojo energijo. Predvsem pa ji dovolimo, da nas zdravi in pomlajuje.

Polna luna je nenazadnje popoln čas, da si izdelamo talisman za zaščito. Potrebujemo nekaj žajblja, lovorja, listkov cvetov rdeče vrtnice, hrastovih listov in sivko. Vse zelenje moramo prej posušiti. Na večer pred polno luno pripravimo blago modre barve, ki ga izrežemo v obliki kroga. Vanj postavimo zelišča, kovanec in košček srebra. Nato moramo zavezati blago z belim ali srebrnim trakcem. Ta talisman moramo nositi ves čas ob sebi, saj nas varuje pred negativnimi energijami.

Ob polni luni ne smemo pozabiti niti na lunino vodo, ki je izredno dragocena za višanje telesnih vibracij. Lunini žarki čistijo in polnijo tudi kristale in vse predmete, ki jih uporabljate za duhovno rast.

Skratka vsaka polna luna nam daje možnost, da začnemo na novo izboljšati svoje življenje. Živite zavestno svoj vsakdan in prav tako zavestno ustvarjate svoje življenje.

9 komentarjev

  1. Zvezda pravi:

    Hvala z ta spisek ritualov, danes je pravi dan zanje ??

  2. Sara pravi:

    Hvala bom naredila danes enega ?

  3. Miha pravi:

    Hvala! Kozarec vode že nastavljen, še napišem vse kar me žuli in sem na pravi poti !

  4. Angel pravi:

    Hvala za vse čudovite nasvete , ki jih deliš. Meni je uspelo zelo lepo očistiti moj dom. Za kar sem neskončno hvaležna ?

  5. Bojana pravi:

    Hvala za čudovite zapise in nasvete ?.

    Vprašanje… vedno zamudim in se mučim z vprašanjem zakaj..vse nasvete preberem naslednji dan. Ali je prepozno narediti ritual naslednji dan?
    Hvala ??❤️

  6. Veronika pravi:

    Malo z zamudo sem si prebrala ta zapis – bom ob naslednni pokni luni zažgala moja bremena ?

  7. Maja pravi:

    Zelo zanjmivo, hvala ❤❤❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.