Moj blog

3. januar, 2023ANGELSKA NAPOVED JANUAR

Drage sestre in bratje, vstopili smo v novo leto, nov čas priložnosti in življenja. Ne pozabite nikoli, da je ves Univerzum z vami in da ni nič nemogočega – toliko manj sreča, ki jo zasledujete. Edina ovira med vami in vašo srečo so vaša napačna prepričanja, vaše misli. Osvobodite se jih!

Začenjamo znova. Vsaj v svojih misli.

Minuli prazniki so bili čas, ko bi se morali naučiti, da dovajamo svojo energijo in svoje življenje v to, o čemer razmišljamo. Naše življenjske energije v resnici ne izgubljamo toliko v svojem delu kot v svojih mislih. Čemu ste dali v preteklem tednu svoj čas in svojo energijo? Ste to naredili, ker ste si tako želeli, ali zato ker to počnejo vsi? Ste svobodni pri izbiri vaših misli in vaših odločitev? Prav v prvih dneh tega leta je zato izjemnega pomena, da si ustvarite svojo »glavno besedo« časa, ki prihaja. Bo to Ljubezen? Angeli? Sreča?

S kolektivnega vidika bo vsekakor to beseda »Svoboda«.

Glavna lekcija letošnjega leta bo svoboda misli, svoboda čustev in svoboda besed. Vsak jo bo iskal na svoj način, a samo ena je pot do nje: prenehajte biti takšni individualisti, kot vas trenutna družba »uči« in spodbuja. Prave svobode ne boste našli v zasledovanju vaših osebnih želja, če ne v spoštovanju in služenju svetu, v katerem živite. Za nekatere je izredno težko razumeti ta koncept, a tisti, ki vsaj z eno celico svojega telesa resonirajo s to resnico, bodo našli v tem letu svojo svobodo preko avtentičnega odločanja o sebi in temu, čemu in komu bodo zavestno predajali svojo energijo – svoje misli.

Vzemite si nekaj trenutkov in dobro ter iskreno premislite, o čem razmišljate večino svojega dneva. Vaše ponavljajoče misli so tiste, ki preko zakona privlačnosti ustvarjajo vaše življenje. Vi ste tisti, ki ga ustvarjate, a na napačen način. To pa zato ker verjamete, da je treba vedno delati »navzven«, da drugi vidijo, da drugi reagirajo na vas, da vas drugi občudujejo. A za tiste bolj modre in z večjo voljo do svobode, prihaja v tem mesecu izreden preobrat in spodbuda Univerzuma, da obrnete svoje življenje na glavo in začnete tako, kot si resnično želite.

Kljub relativno mirnemu vstopu v novo leto, nas bo po tihem in na skrito ves čas spremljala določena napetost vse do sredine meseca. Ta napetost se bo kazala v (napačni) izbiri besed in v napačnih blokadah pred določenimi dejanji. V tem času bomo veliko mislili in posledično malo delovali.

V sredini meseca in ob mlaju se bodo stvari spreobrnile, občutili bomo nov elan, novo občutek povezanosti s sabo in s svetom, kar bo izredno pozitivno delovalo na vse človeštvo. Takrat namreč začenjamo z novim karmičnim poglavjem, ki je vezano na služenje in darovanje. Kolektivno bomo imeli možnost, da spreobrnemo naučeni egoizem v skrb za naravo, družbo in sebe. Prepustimo se z zaupanjem to poglavje, ki nas lahko pripelje samo do večjega razumevanje sebe in sveta.

Ves mesec bo posebej pozitiven za ljubezen, nove zveze se bodo hitro ustalile, medtem ko bodo tiste stare in škripajoče našle nove rešitve in poglede. V medosebnih odnosih nas bo spremljala večja resnost in občutek odgovornosti.

To bo tudi pomemben mesec, da spoznamo, koliko smo »dozoreli« v medosebnih odnosih. Ljudje so namreč nagnjeni, da se z leti naučijo, kako se izogibati neprijetni situacijam in odnosom -na pa da jih razrešijo. Kar pa seveda ne predstavlja nikakršne zrelosti, če ne že nazadovanje. Izogibati se neprijetnim situacijam vas ne dela duhovne. Skrivati se pred svetom, partnerjem, starši … ne pomeni razrešiti ničesar.

Izkoristite ta pomemben in pozitiven čas, da se soočite z vašimi strahovi – odnosi.

Začnite leto kot tista oseba, ki ste si vedno želeli biti.

Srečno!

23 komentarjev

  1. Sara pravi:

    Neskončna hvala ??

  2. Nina pravi:

    Hvala za vodstvo, učenje in pravo duhovnost.
    Srečno tudi tebi ???

  3. Tina pravi:

    Hvala za čudovito vodstvo ?

  4. Zvezda pravi:

    Novo leto, nov mesec in nova priložnost za duhovno rast. Vsaj tako razumem tvoje napovedi ?
    Hvala iz ❤️

  5. Nika pravi:

    Svoboda – moj večni cilj ?

  6. Maja pravi:

    Kako čudovit zapis! Svoboda bo tudi moja beseda leta 2023. Svoboda, da si dovolim čutiti kar čutim . Svoboda da si dovolim misliti svoje misli in izbirati besede.
    Hvala za izjemno duhovno vodstvo ?

  7. Bojan pravi:

    Prav na tej strani sem prebral da svoboda ni v tem da okno razbiješ temveč v tem da ga očistiš. Hvala za neverjetno globoko in razumljivo vodstvo!

  8. Veronika pravi:

    Najprej hvala za angelsko vodstvo, ki ga nestrpno pričakujem iz meseca v mesec. Jaz si na koledarju označim dneve ki jih omenješ ali pa si pobarvam s posebno barvo teden kjer napoveduješ da bodo stvari šle gor in dol. To mi potem pomaga da se orientiram v kaotičnisti svojih dnevov. Se pa tudi rada vračam nazaj k branju napovedi, tudi ob koncu meseca. Tako se mi zdi da bolj ozavestim kaj se mi je zgodilo. Skratka hvala za vsako napoved, namig, ljubeze in angele, ki jih deliš z namin??

  9. Petra pravi:

    Pri tebi najdem vedno pravo besedo ob pravem času … to je prava sinhronost in Jezik Univerzuma, ki govori zame preko tvojih besed ???

  10. Angel pravi:

    Včasih me tvoje besede pobožajo in pomirijo, spet drugič me zdramijo … in tako je bilo danes … izogibam se vsemu česar se bojim in hkrati si domišljam da sem to razrešila … še kako imaš prav ….s časom postajamo samo bolj spretni in izpiljeni v odmikanju, skrivanju, bežanjum…
    Hvala iz ❤

  11. Teja pravi:

    Tudi sama sem se našla v skrivanju pred določenimi ljudmi, kar pa pravzaprav nič ne reši…
    Hvala za vodstvo ?

  12. Jana pravi:

    Hvala za odlično vodstvo in globoke uvide. Z veseljem berem, da nisem sama v svojih spoznanjih. Včasih se mi namreč zdi da pišeš zame osebno ❤️
    Neskončna hvala ??

  13. Luna pravi:

    Hvala za pomembno vodstvo in vse angelske navdihe ter spodbude ki jih širiš ??

  14. Katja pravi:

    Hvala za globoko vodstvo in srečno tudi tebi ?

  15. Karolina pravi:

    Hvala za vodstvo, lekcije in Angele ?

  16. Pinka pravi:

    Hvala ❤️❤️❤️

  17. Angelika pravi:

    Hvala, hvala, hvala ???

  18. Hana pravi:

    Vsem vam želim eno srečno in angelsko 2023 ??

  19. Eden pravi:

    Hvala ❤️?♥️

  20. Mihaela pravi:

    Hvala za čisto vsako tvoje vodstvo. Se ne vedno dotakneđ svojo nežnostjo in globino ?

  21. Niko pravi:

    Hvala za vsako besedo posebej!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.