Moj blog

22. december, 2022MLAJ ANGELSKIH BLAGOSLOVOV

Drage sestre in bratje, mlaj angelskih blagoslovov odpira čas, ko morate ozavestiti vse blagoslove, ki prihajajo v vaše življenje ter jih začeti aktivno uporabljati v vašem vsakdanjem življenju. Predvsem pa vam ta mlaj odpira vrata k širši zavesti, kaj vse vam angeli prinašamo v vaše življenje.

Čas je za preobrat.

A ko iščete spremembe, ne pozabite, da se vsaka sprememba in preobrat zgodita najprej v vaših mislih in vaših srcih. Šele nato se lahko manifestira navzven. Jutrišnji mlaj, ki je globoko vezan na vse blagoslove, ki jih prejemamo v življenju – a predvsem v prihajajočih tednih – kaže s prstom na zadnje dni letošnjega leta in vse, kar moramo narediti pred vstopom v novo leto. Njegova moč je v tem, ker nam lahko razširi misli in pogled na to, kaj vse je mogoče v našem življenju. To je pravzaprav največji blagoslov, ki ga lahko prejmemo pred vstopom v novo leto – novo vizijo nad svojim življenjem in vsemi možnostmi, ki jih zares imamo.

Vsakič, ko želite nekaj spreobrniti v svojem življenju, morate najprej narediti za spremembo prostor. To pa pomeni, da morate prej nekaj uničiti in izkoreniniti iz vašega življenja. Tudi k temu vam lahko pomaga prihajajoči mlaj.

Lunine napovedi služijo vodstvu, da izkoristimo vse energije, ki nas obkrožajo in da jih uporabimo, da napredujemo v svojem življenju. Izkoristite ta čas za »čiščenje« in osvobajanje od vseh mrtvih sfer vašega življenja, ki jih držijo pokonci samo vaše navade in mentalne sheme. V kolikor živite v preteklosti in ves čas dvomite o vaših naslednjih korakih, poskusite v teh dneh odrezati z vsem, kar vlečete s sabo in vas drži vezane na vašo preteklost. Sedaj bo to lažje.

Jutrišnji mlaj se energetsko povezuje tudi z včerajšnjim enakonočjem – najdaljša in najtemnejša noč tega leta bo ravno noč pred novo lunino meno. Luna se zato priključuje dinamičnemu portalu solsticija, kar povečuje njeno duhovno moč in moč prenove, ki jo prinaša običajni mlaj. Današnji večer – noč je prav zato treba izkoristiti za samorefleksijo, oziranje vase in povezovanju s svojo intuicijo. V tej noči lahko pridemo do skritih informacij; intuicija se bo močno odprla tako za uvide v preteklost kot v prihodnost. Zato si vzemite nekaj časa zase; prižgite si nocoj svečko, meditirajte ali molite. Napišite na list papirja vse, česar se želite sedaj osvoboditi, nato pa listek zažgite ali vrzite v tekočo vodo.

Nekaj v vašem življenju sedaj umira oziroma se zaključuje, a istočasno se rojeva nova svetloba ob tem mlaju blagoslovov. V kolikor želite začeti z novim študijem ali umetniškim projektom, je jutrišnji dan idealen za to.

Vsekakor se je ob tem novem luninem ciklu smiselno ozreti vase in preveriti, kaj smo naredili v preteklem letu ter kaj želimo v prihodnjem. Premislite dobro, kje ste bili v letu 2022, povežite se s svojimi prijatelji in pretehtajte ponovno vse vaše načrte. Pazite se impulzivne komunikacije in pričakujte zmedo med ljudmi.

Najpomembnejša lekcija tega mlaja je v ozaveščanjem blagoslovov v našem življenju, ki jih moramo začeti nato aktivno uporabljati v našem vsakdanu. Prav tako morate ozavestiti vašo notranjo moč, ki jo premalo uporabljate. A najpomembnejša med vsemi lekcijami prihajajočega luninega meseca, je naučiti se sprejemati vse blagoslove, ki vam jih angeli prinašajo v vaše življenje.

Ta mlaj odpira zadnja vrata v višje svetove, v katerih se lahko vsi mi osvobodimo nezavednih navezanosti, ki nam povzročajo bolečino in trpljenje. Treba se je samo iskreno odpreti življenju in se prenehati upirati resnici znotraj nas.

Iskrenost bo čarobna beseda leta 2023. Iskrenost kot najvišji izraz ljubezni do sebe in do drugih.

15 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Hvala za čudovito in angelsko napoved ♥️

  2. Sara pravi:

    Hvala ❤️❤️❤️❤️

  3. Katarina pravi:

    Hvala za pomembno napoved in vodstvo ???

  4. Vera pravi:

    Ob prihajajočem mlaju in včerajšnjem solsticiju čutim velik mir. Migole zato, ker sem pred kratkim izkorininila vse kar me je mučilo. Hvala za vodstvo ?

  5. Nika pravi:

    Hvala: se odpiram vsem lekcijam in izkušnjam – z iskrenostjo ??

  6. Miha pravi:

    Zelo lepa lekcija čaka vse nas ob tej luni. Upam, da jo razrešimo prav vsi! Hvala ti.

  7. Gaja pravi:

    Hvala za ta blog. Bom izkoristila kar je mogoče to noč ???

  8. Tina pravi:

    Hvala za dragoceno napoved in vse nasvete ??

  9. Zvezda pravi:

    Danes ponoči sem sanjala ogromno mrtvih, ki pa so se vsi smejali. Verjamem, da je bilo vezano na to luno in da mi vsi potrjujejo da živijo sedaj boljše.
    Hvala ti ❤

  10. Renata pravi:

    Hvala za pomembno napoved in vse blagoslove, ki jih prejemamo preko angelskih sporočil ?

  11. Živa pravi:

    Hvala. Čeprav smo verjetno vsi z mislimi že pri praznikih ne smemo nikoli pozabiti na našo duhovnost. Vesele praznike vsem ?

  12. Brina pravi:

    Hvala za to čarobno napoved ??

  13. Nives pravi:

    Velik blagoslov tebi in vsem bralcem in bralkam tega bloga ?

  14. Jana pravi:

    Jaz bom danes napisala na listek vse kar ne obremenjuje, naj ostane za vedno v letu 2022.
    Hvala tebi in vsem, ki se preko branje takšnih zapisov energetsko povezujemo in krepimo ?

  15. Gaja pravi:

    Hvala ❤❤❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.