Moj blog

28. november, 2022ANGELSKE KARTE ZA KARIERO

Drage sestre in bratje, angelske karte lahko uporabljate tudi znotraj vašega dela oz. poklica. Karte vam na ta način pomagajo “izta kulis” in vas obenem vodijo k razumevanje vsega vašega življenja. Uporabljajte jih za introspekcijo in ne za napovedovanje prihodnosti.

Vedno več profesionalcev uporablja za svoje delo angelske karte. Zanimivo je, da je med njimi mnogo tistih, ki čas nazaj ne bi niti pomislili nanje. Meja med duhovnim in vsakdanjim je vsak dan tanjša, vse več posameznikov išče nove in kreativne načine kako rasti in se širiti. Med njimi najdejo angelske karte pomembno mesto. Seveda obstaja še ogromno predsodkov okoli angelskih kart, tega se ni tako lahko znebiti. Večina jih je vezana preprosto na nevednost, a še več je takšnih, ki so vezani na strah pred neznanim.

V preteklosti so ljudje verjeli, da se lahko preko kart napoveduje usodno prihodnost, brez da bi upoštevali moč svobodne volje. Tu je treba tudi poudariti, da je prava sposobnost gledanja v prihodnost izjemno redka. Prav v tem je moč angelskih kart, saj ne zahteva dara jasnovidnosti. Njihova uporaba je v tem smislu veliko širša; njihova moč je namreč v osebni introspekciji in ne v neki špekulacijah za prihodnost.

V današnjem blogu bom zato predstavila tri zanimive načine, kako uporabljati angelske karte v pomoč pri vaši karieri oz. vašemu delu.

Najbolj splošni pregled uporabe angelskih kart za uvid v lastno kariero predstavlja kolo leta. Le-to je primerno za tiste ljudi, ki imajo delo, ki ni rutinsko in ki se spreminja iz mesec v mesec. Pri tem vlečenju kart je treba izvleči 12 kart, jih postaviti v krog kot številčnico na uri. Vsaka karta predstavlja en mesec. Iz vsake karte moramo nato prebrati njeno vodstvo kot ključ za tisti mesec. Karte kažejo v tem primeru navdih, ki ga moramo privleči tisti mesec na dan ter kažejo, kdaj je najboljši čas za spremembe in rast ter kdaj to ni. Temu sistemu sama dodajam eno dodatno karto -trinajsto karto-, ki predstavlja trinajsto luno v letu in ki kaže vse tisto, ki nam ostaja skritega. Ta karta lahko prikazuje ključno besedo vsega leta. To karto razumem kot kompas, ki kaže smer naše karierne rasti in nam pomaga pri razumevanju naše poti.

Včasih lahko naletimo na težavno stranko ali blokado pri določenemu projektu. Tu seveda ne pride v poštev kolo leta. V prvem primeru povlečemo lahko samo eno karto za pomoč, kako najboljše upravljati težaven odnos. V drugem primeru pa lahko izvlečemo karto, kako se orientirati, odblokirati, kako dalje. Ob tem delu običajno svetujem, da se ne obračamo na karte z vprašanjem, kaj bo storil nekdo drug oz. kaj se bo zgodilo, temveč kaj lahko naredim jaz – v nekem odnosu ali situaciji. Zelo uporabno vprašanje, ko vlečemo samo eno karto je: «Kaj se lahko naučim iz te situacije?«.

Absolutno ne svetujem, da pri karieri vlečemo karte z vprašanji, kjer iščemo odgovor da ali ne. Tu se ponavljam, da velika večina nima sposobnosti vpogleda v prihodnost, vsi pa imamo sposobnost, da se ozremo vase in se bolje razumemo.

Moj najljubši način uporabe angelskih kart je pisanje dnevnika angelskih kart. Vsak dan povlečem eno karto in jo vpišem v moj angelski dnevnik. To mi pomaga, da ostajam ves čas v stiku s sabo in vem, kako se dnevno orientirati pri vsakdanjih stvareh. Običajno povlečem eno karto in začnem pisati brez posebnega razmišljanja ne cenzure. Vsak dan posebej me ta način pisanja povleče točno v trenutek v preteklosti, ko sem občutila podobna čustva in od koder se je določen čustven vozel zavozlal. Vse to mi je v veliko pomoč, da spoznam in ozavestim določene mentalne in čustvene sheme, ki mi ostajajo skrite. Ta tehnika mi pomaga razumevati sedanjost in hkrati prepoznati semena preteklosti v njej.

To je le nekaj načinov, kako uporabljati angelske karte kot orodje introspekcije in spoznavanje svojega notranjega vodstva. Vedno velja isto, bolj kot jih bomo uporabljali, bolj bomo začeli razumeti, kako delujejo.

32 komentarjev

  1. Zvezda pravi:

    Hvala za zanimive nasvete in za vodstvo kako skozi življenje ??

  2. Nina pravi:

    Že dolgo nisem povlekla nobene angelske karte … Hvala ti ker nas iz tedna v teden učiš kako se nazaj povezati s sabo ?

  3. Aleja pravi:

    Hvala za vs te nasvete kako se orientirati v službi ??

  4. Sara pravi:

    Hval ❤❤❤

  5. Miha pravi:

    Hvala tudi od mene za vse te nasvete. Že nekaj časa iščem ene lepe angelske karte in ne zanima, kje lahko dobim te ki jih objavljaš v tekstu tega bloga?

  6. Tina pravi:

    Hvala za prelepo idejo in angelsko vodstvo ?
    Se strinjam prav z vsem napisanim ??

  7. Vera pravi:

    Hvala za zelo dobre ideje in ker sem prvič prebrala, kako se zares uporabljajo angelske karte. Mogoče sem malo mimo, a sem vse življenje mislila, da se z vsemi kartami “šloga„ in sem se jih zato precej bala … Hvala tudi za to razjasnitev ???

  8. Jana pravi:

    Hvala za super ideje ?

  9. Balonček pravi:

    Hvala za angelsko vodstvo! Hvala za zanimive načine uporabe angelskih kart! Hvala za vse učenje!

  10. Eden pravi:

    Tudi meni služijo angelske karte bolj za neko introspekcijo kot pa konjretno napovedovanje prihodnost. Mislim, da so vsi tboji nasveti okoli tega zelo smiselni. Hvala ti ???

  11. Živa pravi:

    Angelske karte sem uporabljala kar dolgo obdobje in jih potem pustila ob strani. Ko začutim potrebo, se vrnem k njim. Moram pa priznati, da če potegnem eno karto danes, jutri že ne vem več točno katero sem potegnila. Mogoče imam težave s spominom, pozornostjo,…kaj pa vem. Vem samo da me zelo navdihuješ. Hvala iz ❤

  12. Maja pravi:

    Jaz pa že nekaj časa iščem e enove angelske karte ajih ne najdem nikjer ?
    Hvala za zelo uporabne predloge???

  13. Kristina pravi:

    Hvala, draga Ana ?

  14. Petra pravi:

    Čudovit zapis in napotki ???

  15. Zarja pravi:

    Hvala za vso podporo in pomoč, ki jo nudiš ???

  16. Karolina pravi:

    Hvala za vsak tvoj blog. Zame je vsak kot dar z nebes ?

  17. Hana pravi:

    Hvala za zelo dobre ideje kako lahko razširim uporabo Angelskih kart. Tvoje karte so zelo močne in dragocene tudi z umetniškega vidika ?

  18. Renata pravi:

    Hvala za vse tvoje delo in znanje, ki ga stalno širiš ??

  19. Katja pravi:

    Hvala ❤️????

  20. Angelika pravi:

    Hvala za vse spodbude, ki nam jih deliš da postanemo bolj čuječi in čuteči ?

  21. Nensi pravi:

    Meni so vse angelske karte dar z nebes in jih zmeraj uporabljam točno tako kot pišeš -kot introspekcijo in ne kot napovedovanje prihodnosti. Zlata si ?

  22. Mihaela pravi:

    Izvrstno napisano. Uporabljam različne karte in vem, da je tisto kar prebudijo v meni veliko bolj pomembno kot gledanje v prihodnost ?

  23. Gaja pravi:

    Hvala ker širiš toliko informacij in idej za izboljšanje naših življenj ???

  24. Nikita pravi:

    Hvala bom poskusila ?

  25. Kaja pravi:

    Hvala za vse te tri napotke kako izboljšati svoje delovno življenje ?????

  26. Marija pravi:

    Hvala ❤️?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.