Moj blog

24. november, 2022POMEN ŠTEVILSKIH SEKVENC

Drage sestre in bratje, pomen številskih sekvenc ni vedno enostaven in vse preveč posameznikov se izgublja v razumevanju preprostih sporočil. Vsako število ima svojo vibracijo, kakor jo ima tudi vsaka beseda. Naj vam bo na začetku dovolj samo ena beseda, ko iščete razlago videnih števil. 

Kdor se ozira za angelskimi števili, se mu pogosto dogaja, da začne opažati posebne sekvence števil, ki ga nato vedno bolj zmedejo, saj jih je okoli njega vedno več. Nekaj je, če videvamo stalno eno in isto število v vseh njegovih kombinacijah, nekaj čisto drugega je, ko so si sekvence med sabo različne.

Kar sem se v zadnjih letih naučila, je uporabnost dnevnika angelskih števil: zame je to beležka, ki jo imam vedno ob sebi in v katero sproti vpisujem angelska števila, ki jih videvam. Tako sem gotova, kolikokrat se mi dejansko ponovi eno število in kolikokrat me samo spremlja občutek, da pogosteje vidim neko drugo število. Vsekakor pa je treba imeti vedno v mislih, da je tisto število, ob katerem začutimo poseben občutek, pomembnejše od drugih.

Običajno se ob angelskih številih sprašujemo, kaj nam preko njih sporočajo Angeli in se bolj zaradi radovednosti znajdemo ob njihovi analizah. V današnjem blogu bom obrnila na glavo ta “klasičen” način izpraševanja v smislu: “Kaj pomeni to angelsko število?” in vam razložila, kaj bi se morali pravzaprav vi sami vprašati vsakič, ko opazite določeno angelsko število, ki močno resonira z vami. Skratka, vabim vas, da ste v svojem življenju bolj aktivni in da ne samo pričakujete »odgovorov z neba«, temveč da sebe postavite pod vprašaj ter se na ta način končno povežete z angelskim svetom.

111, 1111, 1:11 ali 1.11
Sekvence števila 1 nam pripovedujejo o novem začetku, prav možno je, da nas Angeli ob njem vabijo, da začnemo čisto znova. Napovedujejo nov cikel življenja, v obliki novega dela, partnerstva ali projekta. Ob tem angelskem številu bi se morali vprašati, na katerem področju življenja bi morali začeti znova ali zakaj tega nismo sposobni.

222, 2222, 2:22 ali 2.22
V numerologiji povezujejo število 2 z ravnovesjem in žensko energijo. Ob tem številu se moramo vprašati, kaj je v našem življenju izven ravnovesja. Mogoče manjka ravnovesje med našim delom in zasebnim življenjem. Drugo vprašanje, ki si ga moramo ob tem številu postaviti je, koliko vlagamo v naše medosebne odnose.

333, 3333, 3:33 ali 3.33
Energija angelskega števila 3 je čista kreativnost in predstavlja zavestno ustvarjanje lastnega življenja. Ob tem številu bi se morali vprašati, koliko se zares zavedamo, da sami ustvarjamo lastno resničnost. Drugo pomembno vprašanje je, koliko avtentičnosti si dovolimo in koliko sledimo zunanjim trendom in shemam.

444, 4444, 4:44 ali 4.44
V numerološkem svetu povezujejo število 4 s stabilnostjo, občutkom varnosti, srcem in domačim ognjiščem. Ob tem številu bi se morali vprašati, koliko smo potrpežljivi in stabilni v svojem življenju ter koliko energije vlagamo v svojo čustveno stabilnost.

555, 5555, 5:55 ali 5.55
Število 5 je za razliko števila 4 aktivno in v sebi nestabilno. Ob njem bi se morali zato vprašati, koliko smo pripravljeni tvegati za svojo osebno srečo. V vsakem primeru prinaša to število spremembe v našem življenju, ali se s tem strinjamo ali ne.

666, 6666 ali 6,66
Število 6 med drugim povezujemo s služenjem in odgovornostjo. Ob njem in njegovih sekvencah bi se morali vprašati, ali zmoremo izpolniti svoje odgovornosti oz. ali jih nimamo preveč. Število nas med drugim vabi, da poskrbimo zase in za svoje zdravje.

777, 7777 ali 7.77
Energija števila 7 je vezana na intuicijo. Ob tem številu bi se morali vprašati, ali znamo slediti svoji intuiciji in ali ne sledimo preveč mnenju drugih. V kolikor ne znamo slediti svoji intuiciji, bi se morali tudi vprašati, kdo okoli nas to izkorišča in nas zavaja.

888, 8888 ali 8.88
Angelsko število 8 je zelo močno in nas vabi k osebni rasti in notranji transformaciji. Včasih govori tudi o težkem življenjskem obdobju. Ob njem se moramo predvsem vprašati, koliko v resnici delamo na svoji osebni rasti in ali ni postala osebna rast samo druga oblika bega pred sabo in svojimi težavami.

999, 9999 ali 9.99
V numerologiji predstavlja število 9 modrost, zaključek in sočutje. Ob tem številu bi morali preveriti, kaj je v našem življenju prišlo do svojega konca, a še vedno vlečemo naprej. Drugo zanimivo vprašanje bi bilo, koliko sočutja znotraj sebe smo vzgojili za svojo duhovno rast.

Različne kombinacije števil morate samo povezati med sabo. Recimo 17:17 analiziramo najprej kot 1, torej potrebo po novem začetku, medtem ko povezujemo 7 z intuicijo. Če združimo obe informaciji skupaj, pridemo do razlage, da nas to število vodi, da začnemo uporabljati intuicijo na nov način, mogoče celo, da se moramo naučiti nove tehnike uporabe intuicije. To je seveda samo skromen primer učenja analize angelskih števil, a nekje je treba vedno začeti, kajne?

17 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Hvala za res odlično razlago in idejo, kaj je treba pravzaprav narediti ko videvamo angelska sporočila – se ozreti vase in vprašati, zakaj smo trenutno tu in kaj počnemo ?

  2. Hana pravi:

    Vedno pogosteje videvam kombinacije s številom 3 … že mesece poskušam razbijati svoje mentalne in čustvene sheme … upam, da je to podrtditev in spodbuda, da delam dobro ?

  3. Kaja pravi:

    Hvala za jasno in uporabno razlago ♥️

  4. Ariela pravi:

    Hvala tebi in hvala angelom za to posebno vodstvo ??

  5. Luna pravi:

    Hvala za čudovito analizo ?

  6. Nikita pravi:

    Zadnje čase videvam vsak dan 17:17 in 19:19 …

  7. Vera pravi:

    Angelska števila me spremljajo že vsaj 10 let. Tvoje analize so mi zmeraj najbližje in v njih najdem zmeraj posebno moč in pomoč ?

  8. Mitja pravi:

    Osebno so me prav angelska števila popeljala v duhovni svet. Vsakič ko vidim angelsko število se vprašam kaj moram narediti in meni bi bilo že dovolj da vem ali moram stopiti v akcijo ali ostati pasiven. Tako da se strinjam da je ob teh številih za začetek dovolj le ena beseda.
    Hvala ti!

  9. Kati pravi:

    Hvala ❤️❤️❤️

  10. Pinka pravi:

    Hvala za odlično analizo in vodstvo ?

  11. Petra pravi:

    Hvala za ZELO uporaben blog ???

  12. Vesna pravi:

    Hvala ❤️

  13. Jan pravi:

    Imaš prav: kaj moram narediti jaz da spremenim svoj svet? Ne pa: pasiven sem in ti mi jasno povej kaj moram ..

  14. Angelika pravi:

    Hvala za še eno dragoceno analizo z vodstvom ?

  15. Živa pravi:

    Hvala za vse analize, ki jih deliš z nami vsemi ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.