Moj blog

17. november, 2022NADNARVNE ANGELSKE VONJAVE

Drage sestre in bratje, nadnaravne angelske vonjave predstavljajo naš prihod ali našo prisotnost. Preko vonja vam predajamo svojo ljubezen in podporo. Odprite se svetu vonjav in odprli se boste svetu Angelov.

Moje prve zaznave Angelov so bile vezane ne nadnaravne vonjave, ki sem jih kot otrok začutila okoli sebe in katerim nisem znala določiti njihov izvor. Verjetno se vam je tudi vam kdaj zgodilo, da ste bili v nekem prostoru in zaznali nenavaden vonj, za katerega niste vedeli, od kod prihaja. Sama sem največkrat zaznala okoli sebe vonj vrtnice, poln in sladkoben, ki ga ne bom nikoli pozabila. Šele čez leta sem nato spoznala, da je bil ta vonj povezan z angelsko prisotnostjo. Vsakemu izmed nas se je že zgodilo, da je zavohal poseben vonj, o katerem ni vedel, od kod prihaja. Temu fenomenu pravimo osmogeneza.

Čut vonja spada med najbolj duhovnega med vsemi čuti. Čeprav sta pri zaznavanju nadčutnega sveta najbolj prisotni jasnovidnost in jasnoslišnost, sodi prav zaznavanje nadnaravnih vonjav kot najvišja oblika zaznave duhovnih svetov. Zanimivo je to, da je čut vonja povezan s prvo čakro, ki je predstavlja v svoji osnovi zemljo in prizemljenost, a ne smemo se ustaviti na površju. Na področju prve čakre se nahaja prav naš kundalini, ki je nenazadnje tisti, ki nam odpre vse kanale zaznave nadčutnih svetov. Vonj je zato najbolj subtilen in najbolj duhoven med vsemi čuti.

Poznam kar nekaj ljudi, ki imajo močno izostren vonj in ravno preko sprememb v vonju zaznavajo angelski svet. Angeli velikokrat puščajo za sabo posebne vonjave, lahko po vrtnicah, jasminu, vijolicah … skratka vonjave, ki v nas zbujajo nekaj pozitivnega in nam nudijo ljubezen, preko katere lahko gradimo gotovost, da nismo sami. Velikokrat so to tudi znaki, da so duše preminulih okoli nas. Tudi meni se velikokrat zgodi, da zavoham vonj nekoga, ki sem ga imela rada in me je v tem življenju zapustil in takrat vem, da se nahaja njegova duša blizu mene in želi, da se tega zavedam.

Angeli oddajajo posebne vonjave, s katerimi opozarjajo nase; lahko naznanjajo njihov prihod ali potrjujejo njihovo prisotnost. Glede na vrsto vonjave lahko določimo, kateri angel nas spremlja.

Angeli moči in zaščite, ki so del modrega angelskega žarka, nam kažejo svojo prisotnost preko vonja sandalovine.
Angele modrosti zlatega žarka pritegnejo vonjave limone, žajblja in majarona.
Angeli rožnatega žarka in božje Ljubezni so vezani na vonjave ciprese, evkalipta in ylang-ylnga.
Angele belega žarka in čistosti povezujemo z rožmarinom.
Nato so tu še angeli zelenega žarka in zdravja, ki ljubijo vonj bergamotke, vrtnice in mete.
Angele zlato rdečega žarka in miru pritegnejo vonjave navadnega ožepka in brina.
Angele vijoličnega žarka transmutacije spremljajo vonjave sivke in vijolice.

To je nek tradicionalen pregled angelov in njihovih vonjav. Kot vidite niso v ta seznam zajete vse vonjave, s katerimi se lahko srečamo, zato naj nam služi bolj kot kompas in okvir, s katerim oblikujmo svoje zaznave in lahko presodimo, kaj angele določenih spektrov povezuje med seboj ( in z nami).

Vsak čut, ki ga imamo, ima svojo posebno vlogo. Naloga vsakega izmed nas je, da sam sebe spozna, da se sreča s svojo lastno naravo in to lahko doseže tako, da postane pozoren čisto na vse, kar se dogaja znotraj in zunaj njega. Vonj je eden o tistih čutov, ki na svoj skrivnosten način povezuje ta dva svetova in nam pomaga sprejeti lepote, ki se skrivajo v njiju.

32 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala za čudovito temo ❤
    Obožujem vonj sandalovine in vsakič ko ga čutimob sebi vem, da je moj Angel Varuh z mano ??

  2. Nataša pravi:

    Hvala za dragocen spisek vonjav, ki jih povezujemo z angeli. Si ga bom prepisala in imela zmeraj ob sebi. Meni je zelo pri srce rožmarin in vse citronke ???

  3. Vera pravi:

    Prekrasna tema ? in vse naštete vonjave preprosto ljubim ♥️ kot angele okoli mene ?

  4. Slepa pega pravi:

    Hvala ti, zdaj razumem marsikaj kar prej nisem uspela.

  5. Nina pravi:

    Prav neverjetno! Ko sem brala tvoje besede sem začutila vonj po vrtnici ?
    Hvala vam angeli

  6. Jana pravi:

    Zelo mi je všeč povezovanje angelov z vonjavami. Najbolj pa mi je všeč misel, da je vonj naš najvišji čut. Hvala tudi za to enkratno razlago ob kateri moje srce poskoči ???

  7. Karolina pravi:

    Joj, prav raznežila sem se ob tem nežnrm angelskem branju ???

  8. Kati pravi:

    Hvala ?????????

  9. Valerija pravi:

    Zelo zelo zanimivo. Tudi jaz sem ob branju začutila nenavaden sladkoben vonj, ki pa ga ne bi znala definirati ?

  10. Renata pravi:

    Hvala za informacije ki resonirajo z mojim srcem ?☘

  11. Zvezda pravi:

    Hvala za nabeške informacije ?

  12. Petra pravi:

    Hvala za čaroben vonj po angelih vsepovsod ?????

  13. Katja pravi:

    Zelo lep blog ?

  14. Niko pravi:

    Prav zanimivo branje, ni kaj. Sploh če si ob njem prižgeš kadilo z vonjavo lyang lyang ?

  15. Jan pravi:

    Se strinjam, da je čut vonja najvišji izmed vseh čutov. Pravijo, da lahko samo zavohaš božanstvo v bližini. Ne moreš ga videti ne slišati. Nisem pa vedel, da je povezan s 1.čakro in posledično s kundalinijem. Zelo zanimivo in uporabno. Hvala ti!

  16. Hana pravi:

    ?❤?❤?❤?

  17. Teja pravi:

    Hvala???. Meni se predvsem dogaja to, da zaznam kak vonj, ki mi je na nek način poznan, pa ga ne znam določiti od kod. Le da je tako zelo prijeten in domač… Morda izhaja iz kakšnega zelo zgodnjega otroštva ali pa res iz angelskega sveta ?. Hvala za usmeritve za širše razmišljanje o tem področju…

  18. Maja pravi:

    Hvala ???? Tudi meni se pogosto dogaj da občutim posebne vonjave, ki mi podarjajo mir in občutek da nisem sama ?

  19. Balonček pravi:

    Hvala za zelo uporabne informacije. Se bom vračal k branju.

  20. Anemone pravi:

    Z otroštva se spominjam teh pravljičnih vonjav, ki pa se niso več ponovile v odrasli dobi…

  21. Manuela pravi:

    Vonj vijolice med spominja na mojo babico in vsakič ko ga zavohan se spomnim na njeno ljubezen in vse pozornosti ki mi jih je namenila. Hvala ker širiš vse te angelske informacije ♥️

  22. Tinkara pravi:

    Hvala za prečudovit blog ki mu bom s srcem sledila. Tako kot pišeš ti o duhovnosti, tako nežno in globoko hkrati se ne vedno dotakne v dušo ???

  23. Angelika pravi:

    Hvaležna za blog in za vse angelske vonjave, ki me obkrožajo ?

  24. Sever pravi:

    Hvala za dragoceno znanje, ki ga širiš !

  25. Valerija pravi:

    Božansko ????☘?

  26. Eden pravi:

    Hvala za blog, ki mi je zelo blizu in ki mi bo v pomoč pri mojemu osebnemu zaznavnju angelov ?????????

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.