Moj blog

1. november, 2022ANGELSKA NAPOVED ZA NOVEMBER

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec november je pred vami. To bo čas mnogih sprememb in preobratov. Prav tako bo čas mnogih napetosti in razdorov. Bodite kar se da ljubeči do sebe.

Vstop v november mesec je še vedno obarvan z otemnjenimi žarki sončnega mrka, zato nas bo teden do luninega mrka spremljal podoben občutek izgubljenosti, nestabilnosti in dezorientiranosti, ki smo ga oblikovali v zadnjem tednu v oktobru. To seveda ne pomeni, da bo ves november napet in neprijazen. Že v sredini tega meseca bomo zadihali drugačen zrak in se s polnimi pljuči zazrli v prihodnost – predvsem bo to dober čas na področju dela in ustvarjanja materialnega bogastva.

Kot sem že napisala v blogu ob sončnem mrku; vse do zaključka luninega mrka ni dobro sprejemati pomembnih odločitev, začeti z novimi projekti, zaključiti zvezo ali spremeniti delo. Čas mrkov je čas zunanje in notranje »teme«, ko ne uspemo pravilno videti stvari okoli sebe ne v sebi. Metaforično nam je vzeta svetloba; luč, ki nam običajno služi, da vidimo stvari jasno. Karkoli se vam zgodi v času mrka, poskusite počakati vsaj dva tedna, preden odreagirate. Preprosto sprejmite ta čas kot čas, ki nas uči o potrpežljivosti in zaupanju v življenje.

Lunin mrk se bo dogodil v torek 8. novembra; ta pojav je za razliko od sončnega mrka vezan na človekova čustva in njegove misli. Če nam v času sončnega mrka ni bilo omogočeno videti svetlobe, nam bo v času luninega mrka onemogočeno prepoznati svoja prava čustva in prave misli. Vsaka polna luna prinese ogromno zmede v srcu in umu, ta mrk bo vse to potenciral. Opremite se s potrpljenjem sprejmite lastne meje, kakor tudi meje drugih.

Rdeča nit Luninega mrka bodo še vedno medosebni odnosi. Tudi če ste trdno odločeni, da boste neko zvezo prekinili ali začeli, to ni primeren čas, saj vam bi bilo v prihodnosti žal svoje odločitve. Bodite pozorni na vse kompromise, ki jih sklepate, da ohranjate določene odnose. Vsi kompromisi tega časa bodo lahko hitro postali vir frustracij in razočaranj.

Lunin mrk bo močno deloval na ženske in na njihovo sposobnost sprejemanja sebe. Odnos s sabo je vedno podlaga za vse odnose, ki jih bomo oblikovali v svojem življenju. Ne pozabite biti v tem času prijazni s sabo in prepoznati zrcalo, ki ga drugi nosijo za vas. Če ste nezadovoljni z odnosi, ki jih imate z drugimi, začnite delati na odnosu, ki ga imate s sabo: tam se namreč nahaja pravi problem.

Medosebna nestrpnost in napetost bo doživela svoje vrhunce do sredine meseca, ko se bo nato počasi umirila in našla drugo pot. Razočaranje nad drugimi bo preusmerilo našo pozornost na materialni svet. Premislite dobro, če je to res odgovor, ki si ga življenje želi od vas. November mesec bo po eni strani izredno pozitiven za poslovno področje, medtem ko bodo čustva in odnosi ves čas pod pritiskom.

Druga polovica meseca bo ubrala nov ritem, ki bolj energičen in intenziven; več želje bo po delovanju, spremembah in osebni rasti. Izberite modro, kam boste usmerili vso energijo, ki vam bo v tem času dana. Premislite, če ni prišel čas, da se oddaljite od prepričanj množic in da začnete v življenju oblikovati svoje izbire brez zunanjih vplivov. Poskusite si ustvariti svoj notranji prostor, ki bo na visoki duhovni ravni, poln harmonije in ljubezni. Poiščite, kar je resnično bistvenega za vas, saj boste samo tako vedno vedeli, kaj morate narediti v danem trenutku.

Čas mrkov je izjemen čas duhovne rasti. Vsa spoznanja, ki ste jih nabrali v zadnjih tednih, morajo najti eno pomembno mesto v vašem življenju in bolečina ob spoznanjih mrka mora služiti nečemu pozitivnemu.

Mnogi bodo v tem mesecu našli globlji stik s sabo in večji notranji mir, ki bo izhajal prav iz preteklih negativnih izkušenj. V tem mesecu ne pozabite, da se v vsaki negativni stvari nahaja nekaj dobrega, kakor se v vsaki pozitivni stvari skriva nekaj slabega. S to predpostavko bo vse, kar vas čaka, vedno dobrodošlo.

21 komentarjev

  1. Nives pravi:

    Hvala za napoved in vso prečudovito učenje, ki je v njej ?

  2. Tina pravi:

    Tvoje napovedi so zame tako točne. Že od sončnega mrka ne pridem k sebi in ne vidim ure, da mine tudi sončni mrk.

    Teme seminarja ne poznam, a me je zelo pritegnila. Vsa vprašanja, ki si jih napisala si ponavljam vsak dan ..

  3. Sara pravi:

    Hvala ❤❤❤

  4. Mojca pravi:

    Hvala za ažurno napoved. Tudi zame je en tak “poseben” čas ko bi s težavo rekla, da imam neko posebno srečo na katerem koli področju življenja. Kot pišeš se tudi meni zdi, da me življenje uči potrpljenja.
    Hvala ??????

  5. Veronika pravi:

    Hvala za vodstvo ?
    Meni je november bil vedno en tak smotan mesec. Imam pa vedno upanje, da se iz let v leto kaj spremeni.
    Vsem vam želim en prelep november ?

  6. Miha pravi:

    Draga Šepetalka, hvala za tvojo napoved. Hvala za vse.

  7. Katja pravi:

    Hvala za angelsko napoved in vodstvo obenem. Zame je tvoja napoved zmeraj najboljša. Zdaj bom poskusila prepričat, da moram počakati za pomembno odločitev ki jo že več kot en mesec sprejemam.

  8. Irena pravi:

    Hvala iz srca ?

  9. Nina pravi:

    Hvala za vse ???

  10. Nika pravi:

    Hvala za angelsko napoved in vodstvo. Meni je precej zapleteno vse skupaj v tem trenutku zato čutim ta blog kot potrditev, da moram počakati na čas, ko bom bolj umirjena.

  11. Jan pravi:

    Hvala za odlično in duhovno napoved. Hvala ker obstajaš!

  12. Renata pravi:

    Neskončna hvala ?

  13. Nensi pravi:

    Hvala ❤️

  14. Vesna pravi:

    Hvala v morju hvaležnosti ??

  15. Zvezda pravi:

    Pripravljena sem ?
    Hvala

  16. Petra pravi:

    Zelo zanimiva napoved in upam da ji bom znala slediti ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.