Moj blog

27. oktober, 2022ZDRAVILNA MOČ ODPUŠČANJA

Drage sestre in bratje, zdravilna moč odpuščanja je neskončna. Če bi vedeli, kako lahko z odpuščanjem, ljubeznijo in sočutjem ozdravite sebe in svoje ljubljene, bi to postalo edini smisel vašega življenja. Preko odpuščanja lahko ozdravite sebe, vaše prednike in naslednike, z njim lahko dokončno prekinete vašo družinsko karmo.

Ko se kdo obrne name glede reinkarnacije, je obvezno vprašanje, ki sledi: » Kaj lahko storim, da se ne inkarniram več s to osebo?«. Najboljši odgovor, ki ga za takšna vprašanja najdem je: z odpuščanjem in sočutjem – tudi do največjega kriminalca, ki obstaja. Če vas je nekdo umoril, okradel, mučil ali zlorabil, kako mislite, da se z njim ne boste več srečali, če tega delovanja ne ustavite z nekim višjim dejanjem, ki prekine takšen neskončen krog?

Katero koli karmo, ki vas veže z drugimi, lahko razrešite in osvobodite samo in izključno preko odpuščanja in privzgajanja sočutja. Samo ko uspete odpustiti, izgine razlog za ponovno srečanje z osebo, ki je del vaše zgodbe. A če sem odkrita, večino pred tem čaka še ena zelo pomembna lekcija: odpustiti sebi. Večina ljudi nosi v sebi ogromno občutkov krivde in zamere do sebe.

Odpustiti sebi in odpustiti drugim je dejanje edinstvenega zdravljenja. Kot vemo, ima vsako čustvo svojo energijo: ljubezen, strast in mir imajo vsaka svojo vibracijo, kakor tudi sovraštvo, zamere in maščevalnost. Vsako čustvo ustvarja s svojo vibracijo nekaj drugega znotraj našega telesa in vsega našega življenja, a nekaj je gotovega; z energijo ljubezni lahko spremenimo svet, sebe, celo svoj DNK. Moč ljubezni je neskončna.

Vedeti moramo, da nosimo vsi svoj DNK na področju 2. čakre, kjer se med drugim nahajajo tudi spomini in impresije naših prejšnjih življenj, skratka tam, kjer se nahaja naša karma, naše nasledstvo, kakor tudi vsi naši predniki. Premislite dobro, kje so vaši predniki nosili vas in kje vi nosite vaše otroke: na področju 2. čakre. In prav z vibracijo ljubezni zdravimo sebe, ozdravimo naša prejšnja življenja, naše prednike, kakor tudi naše vnuke in pravnuke ter vse, ki bodo sledili naši krvni liniji. S pomočjo ljubezni prekinemo na ta način družinsko karmo. V tem se kaže neskončna moč ljubezni.

Mnogi trdijo, da so odpustili drugim, a ko pridejo v določeno situacijo, je jasno, da tega niso uspeli narediti. Ena izmed pogostih napak, ki jih pri odpuščanju počnemo, je ta, da se na silo prepričamo, da kar so nam naredili drugi, ni narobe. Odpuščanje ni isto kot opravičevanje. Odpustiti na nek način pomeni iti naprej. Vse, kar ostane po odpuščanju, je samo sočutje. Na dogodek ali človeka začnemo po resničnem odpuščanju gledati na drugačen način, pridemo celo do točke, ko uspemo razumeti, zakaj je nekdo tako deloval. Znamo občutiti bolečino drugega. Tisti bolj modri znajo tudi odkriti »zaklad«, ki se nahaja v dani izkušnji. Samo ko pridemo do te točke, smo zares odpustili.

Dejstvo je, da večina sploh ne ve, kaj je ljubezen, toliko manj, kaj je sočutje. Sočutje mešajo z usmiljenjem, ki pa jemlje dostojanstvo in moč drugemu. Ko se vam nekdo zasmili zaradi neke nesreče, bolezni ali katerega koli drugega razloga, ob tem ne občutite nobenega sočutja. Ob sočutju moramo občutiti znotraj sebe silo, da se aktiviramo, da spremenimo zunanji svet.

Prvi korak k odpuščanju je odločitev, da ne bomo več premlevali, kar se nam je zgodilo, temveč da bomo šli dalje v svojem življenju. Ozreti se moramo v prihodnost in ne dovoliti ranjenemu srcu ali egu, da se stalno vračata k isti temi. Najti je treba nek nov smisel.

Drugi korak je gojenje sočutja. Treba se je postaviti v položaj drugega ter ga poskusiti razumeti. Ko se uspemo poistovetiti z drugim, občutiti njegovo srce, moramo nato vse misli na dogodek ali nanj izpustiti iz rok. Skratka osvoboditi se vsega. Ko nismo ne čustveno ne miselno več vezani na preteklost, se ne bomo več prisiljeni reinkarnirati z osebo, ki nas je prizadela. Zveni zelo lahko, a ni niti najmanj tako. To odločitev lahko sprejmemo samo, ko smo nanjo zares pripravljeni.

26 komentarjev

  1. Tinkara pravi:

    Hvala ker kažeš pot in hvala, ker si ❤️

  2. Katja pravi:

    Izredno dobro napisano. Toliko znanja imaš, da se mi zdi prav “krivično” , da v medijih govorijo o duhovnosti v večini prevaranti in prodajalci megle in da je pri nas duhovnost en prodajni produkt.
    Hvala za vsak tvoj zapis, ki je en dar ?

  3. Petra pravi:

    Čudovit blog s čudovitim sporočilom. Se pa strinjam s Katjo, preveč je prodajne duhovnosti in premalo je tiste pritisne. Odpuščajmo ?

  4. Teja pravi:

    Opisan eden mojih največjih izzivov v tem življenju. Odpuščanje – predvsem sebi… Meni osebno je najtežje egu preprečit, da bi se stalno vračal k isti temi. Kot da je zadaj nek program, ki ga tako težko izključim, izbrišem oziroma na novo naložim. Ko mislim, da sem preteklost že pustila za sabo, jo razumela in integrirala, znova zbuhti na plan še bolj silovito. Včasih si lažemo sami sebi (da smo šli naprej, da smo se spremenili, da nekdo lepo ravna z nami, čeprav v resnici ne…), da bi nam bilo lažje, v resnici pa vse le potlačimo nekam v temen kot. In kot imam občutek očitno lekcija počaka na naslednji primeren čas, ko imamo novo priložnost za spremembo. Hvala za razumevanje??

  5. Mojca pravi:

    Hvala za prečudovit zapis ??
    Tudi zame predstavlja odpuščanje eno težjih lekcij v mojem življenju. Ko se mi zdi, da sem odpustila se znajdemo ponovno v isti situaciji … kot začaran krog.

  6. Nikita pravi:

    Hvala za vse, kar daješ, širiš in učiš. Na lastni koži sem občutila moč odpuščanja in lahko rečem, da ni večjega zdravila ?

  7. Maja pravi:

    Hvala za edinstveno učenje ??

  8. Ivo pravi:

    Izjemno povedano! Res je da mnogi mešajo odpuščanje z dopuščanjem. Sočutje mešajo z usmiljenjem. Težko je delati na teh konceptih, če se jih niti ne razume.
    Hvala za ta zapis, ker pomaga razumeti življenje.

  9. Gaja pravi:

    Prečudovito angelsko vodstvo ?

  10. Aleja pravi:

    Odpuščanje in ljubezen sta odgovora na vsako življenje ??

  11. Slepa pega pravi:

    Hvala ker odpiraš moje misli in ne opozarjaš, da čeprav si mislim da sem odpustila hitro opazim da tega nisem naredila. Nič hudega,lahko začnem znova ker vem da so ob meni angeli ??

  12. Jan pravi:

    Zanimivo bi bilo vedeti kako posamezni zdravilci tipa reiki zdravijo drugega če nosijo v sebi zamere in podobno …

  13. Renata pravi:

    Informacija o vsem kar se nahaja na področju druge čakre me je totalno zadela. Nikoli nisem razmišljala o tem ali povezovala karmo s tem področjem. Je pa vse logično: v jajčnikih moje babice je nastala moja mama in posledično tudi jaz … Nor občutek ki je opominja kako se fizično karma prenaša iz generacije v generacijo …
    Hvala za vse tvoje delo ❤️

  14. Zvezda pravi:

    Pri odpuščanju je treba dalje. Treba je usmeriti svojo pozornost drugam. Šele ko se srce umiri lahko začnemo potem delati na odpuščanju. Ko je še vse ‘odprto’ je tako težko odpustiti. Hvala za prelepo temo in še lepši zapis ???

  15. Pinka pravi:

    Meni se zdi, da stalno ponavljam isto lekcijo. Lahko minejo leta in že pozabim da neke situacije nisem rešila niti odpustila pa se mi potem še enkrat ponovi. Odpuščanje je zame zdravljenje in rast.

  16. Kati pravi:

    Iz ❤️ HVALA

  17. Angel pravi:

    Prav srce mi napolnijo vse te besede, misli in spoznanja. Hvala ❤️?

  18. Valerija pravi:

    …kako bi v tem trenutku potrebovala zdravilo v obliki odpuščanja ?
    Hvala za vse resnico ❤?❤

  19. Klara pravi:

    Zame so vse tvoje besede zatočišče miru in ljubezni ??

  20. Utrinek pravi:

    Hvala za globino napisanega ?

  21. Tina pravi:

    Odpustiti sebi je res ena lekcija, ki ne čaka prav v tem času. Hvala za ljubeče vodstvo ??

  22. Mitja pravi:

    Ne da bi želel biti negativen a včasih se mi zdi moč odpuščanja nezemeljska. Vseeno verjamem da so ljudje, ki so tega sposobni!

  23. Vera pravi:

    Vsaka tvoja beseda je kot balzam za moje srce, ki še išče pot odpuščanja ❤

  24. Živa pravi:

    Hvala za prekrasno vodstvo ??

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.