Moj blog

30. september, 2022ANGELSKA NAPOVED ZA OKTOBER

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec oktober je pred vami. To bo mesec poln zanimivih presenečenj in izzivov na partnerskem področju. Bodite potrpežljivi in ozirajte se vase; kar je znotraj vas je tudi zunaj vas. Nič ni naključnega, niti najmanjša podrobnost.

Oktober bo močan in poln dogodkov; čakajo nas zanimiva presenečenja, ki pa smo jih že zaslutili v zadnjih mesecih. Letošnjo jesen bo najbolj zaznamoval sončni mrk, ki bo po šestih mesecih ponovno odprl sezono mrkov. Če se spomnite, odpira vsak sončni mrk novo karmično poglavje, ki bo tokrat vezano na medosebne odnose. Ljudje bodo v tem času iskali mir in notranje ravnovesje, a bodo popolnoma izven ravnovesja in navzven kazali čisto nasprotje tega, kar si želijo. Rdeča nit tega mrka bodo zato različni medosebni odnosi, prilagajanje in sklepanje kompromisov. Naj samo dodam, da bom o obeh mrkih pisala v prihodnje, zapomnite si le da bo čas med 25.10. (sončni mrk) in 8.11. (lunin mrk) precej intenziven.

Oktober bo mesec, ko moramo biti kar je mogoče iskreni, saj bo resnica priplavala na dan na različnih področjih. V kolikor ne boste uspeli biti v tem času iskreni, boste izgubili zaupanje, ki ga imajo drugi v vas. Zapomnite si dobro, v tem času bo zaupanje zdravilo za svet. Glavna lekcija v letošnjem oktobru bo prav v učenju iskrene povezanosti z drugimi. Kaj za vas pomeni deliti življenje z nekom? Preverite v tem času, kaj morate sporazumno spremeniti znotraj vaših odnosov, kaj se je spremenilo in kaj je treba popraviti. Ob sončnem mrku bo prišlo na dan vse, kar je bilo prikrito, tudi tisto, česar ne pričakujete.

Z mentalnega vidika bomo ves mesec precej bolj jasni kot običajno, zato je sedaj priporočljivo, da vendarle razmislite o smislu vašega življenja, vaših projektov, vaših odnosov, partnerstva, …

V sredini meseca bomo občutili veliko frustracij, nagnjeni bomo k kreganju in verbalnim napadom. Bodite strpni in potrpežljivi – s sabo in z drugimi. Pazite se črno – belega gledanja na stvari; nič ni absolutnega!

Predvsem se je treba v tem času paziti sklepanja različnih kompromisov, za katere bi lahko kasneje krivili druge, ker so bili narejeni nam v škodo. Bodite pazljivi na svoje prave potrebe in ne puščajte drugim več prostora, kot si ga zaslužijo, saj vam bo v prihodnje žal, če boste v tem času preveč popustljivi.

V medosebnih odnosih bo sedaj primerne čas, da preverite vse, kar ste pustili nezaključenega v preteklosti. Marsidko iz preteklosti bo ponovno potrkal na naša vrata.

V zadnjem delu meseca nas čaka kar nekaj sprememb na naši zemlji, tudi v obliki nasilja in eksplozivnih dogodkov. Naša naloga je, da gremo v življenju vedno naprej, predvsem pa da preverimo, kaj je res vredno našega časa. Čas na zemlji je omejen, zato se moramo odločiti, da tisto, čemur ne moremo nameniti časa, spustimo iz rok. V tem času nam mora postati bolj jasno, kaj je vredno naše pozornosti.

Duhovno sporočilo tega mesec je gojenje iskrenosti in zaupanja. Samo tako bomo pritegnili v svoje življenje ljudi, ki jim lahko zaupamo. Vse se namreč začenja pri posamezniku. Samo z lastno spremembo lahko spremenimo smer, v katero gre sedaj ves svet. Če nimamo zaupanja ne vase ne v nikogar, nimamo ničesar. Zaupanje je dar, ki ga je treba gojiti.

Ljudje so danes izgubljeni, zmedeni in brez kančka razuma, ker ni več ničesar, česar bi se lahko oprijeli v svojem življenju. To pa zato, ker so se množično v preteklosti usmerili v najprej materializem, v zadnjih letih pa v virtualni svet, kjer ni več prostora ne za posameznika, ne za iskrene odnose.

17 komentarjev

  1. Kaja pravi:

    Hvala za napived za oktober ??
    Z veseljem pričakujem spremembe na področju partnerstva.

  2. Petra pravi:

    Hvala za tvojo napoved, vodstvo in učenje ??

  3. Sara pravi:

    Hvala za vse ?????

  4. Nensi pravi:

    Hvala ti ♥️ Tvoje napovedi zmeraj veljajo name. Pomagajo mi razumeti kako naprej ?

  5. Tina pravi:

    Hvala za vsako angelsko napoved ?????

  6. Mojca pravi:

    Hvala. S tabo stopam bolj pogumno naprej. Vsem vam želim en prelep oktober ??

  7. Teja pravi:

    Hvala, hvala, hvala ???

  8. Zvezda pravi:

    Hvala za vodstvo in odpiranje oči. Zadnji odstavek je najbolj zadonel v meni. Najprej nas je materializem oddaljil, sedaj virtualni svet. Zakon si v razlaganju sveta ?

  9. Jan pravi:

    Hvala za angelsko napoved in srce s katerim daješ!

  10. Nives pravi:

    Hvala ♥️Človek se nikoli ne preneha učiti ob vaših napovedih ♥️

  11. Tujka pravi:

    Hvalaaaa ???????

  12. Nika pravi:

    Pa smo tu ???? Upam, da razrešim svoje odnose in grem dalje po svoji poti ?
    En lep oktober vsem ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  13. Irena pravi:

    Hvala za napoved???

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.