Moj blog

22. september, 2022MLAJ POUSTVARJANJA SEBE

Drage sestre in bratje, v soboto se odpira mlaj, ki je močno vezan na energije poustvarjanja sebe. To je izredno pomemben čas za notranjo in zunanjo prenovo. Izkoristite vso ljubezen, ki se širi okoli vas.

Sobotni mlaj odpira nov čas, ki bo vezan na čistost in lepoto. S seboj prinaša posebne energije prenove, zato je to zelo primeren čas, da se prenovimo – z duhovnega vidika se lahko celo poustvarimo. To je pomemben čas zunanje in notranje lepote, užitkov, predvsem pa je čas, ko lahko z uravnovešenim srcem in mislimi, najdemo našo najboljšo verzijo sebe.

Za tiste, ki niso tako močno duhovno navdahnjeni, bo to primeren čas, da spremenijo svojo dieto in vsakdanje navade, saj bodo v tem luninem ciklu lahko dosegli lepe in vidne rezultate. S pravim programom in dobro organizacijo lahko v tem mesecu izgubimo odvečno težo in skladno preoblikujemo svoje telo.

Za tiste, ki so že stopili na svojo duhovno pot, pa prinaša ta lunina mena čas, da se prenovijo in pozdravijo s pomočjo duhovnosti – skratka, da gredo globlje vase in se prečistijo negativnih čustev in prepričanj. Najboljše bo, če bomo uspeli izvesti prenovo zunaj in znotraj sebe ter razumeti, da kar je zunaj nas, je tudi znotraj nas. Prave uspehe bomo dosegli samo s pravim pristopom: s prijaznostjo in ljubeznijo.

Mlaj nam zato v pomoč prinaša potrebno sočutje in prijaznost. Usmerite se ob tej Luni v ljubečo pozornost do drugih, podpirajte vse okoli sebe in poskušajte za druge ustvariti občutek varnosti in sprejetosti.

Dihajte čim bolj zavestno in v kolikor izvajate pranayamo, poskusite znotraj svoje prakse zavestno vdihovati in izdihovati Ljubezen. Ta Luna prebuja skrite notranje moči, kakor tudi nenavadne mistične izkušnje. Ne zanemarjajte vizij, ki jih lahko imate v tem luninem mesecu.

Če se boste odločili in slediti energiji te Lune, boste prišli do zelo globokih spoznanj. To bo čas učenja preko zrcaljenja. Mnogi bodo imeli kar nekaj »Aha momentov«, kjer bodo prepoznali sebe v drugih. Ne pozabite, da kar vas moti pri drugih, vas na nekem nivoju moti pri sebi, pa čeprav tega ne prepoznate zavestno. Prav zato je tako pomembno, da smo na iskren način čim bolj ljubeči do vseh okoli nas – samo tako bomo lahko na iskren način ljubeči tudi do sebe.

Druga posebnost te Lune je drugačno razumevanje prehrane. Na najbolj osnovni ravni bomo občutili, kako pomembna je kvaliteta vsega, kar dajemo v usta. Na bolj duhovni ravni bomo dobesedno začutili, da je vse, kar dajemo v usta, sveto in ima moč prave magije – Boga. Kar dajemo v usta, se nato preoblikuje v del nas. Kdo smo na podlagi tega, kar jemo? Kdo želimo postati? Vzemite si čas in prenovite vaše prehranske navade.

Zame najpomembnejši dar te Lune je uvid v globlje razumevanje svojih mentalnih shem. Ravno včeraj sem naletela na misel Friedricha Nietzscheja, ki pravi, da ljudje nikoli nočejo priti do resnice, ker jim bi le-ta podrla vse njihove iluzije. Vedno bolj postaja jasno, da ljudje ne iščejo več pravih informacij in resnice; iščejo samo potrditev tega, v kar sami verjamejo. Tudi internet že dolgo časa ni več vir informacij, temveč samo mnenj in osebnih resnic.

Ta čas bo zato zelo pomemben za to, da spoznamo, kako se zapiramo pred pravo resnico in pravim zdravljenjem sebe. Dokler bomo verjeli in sledili samo tistemu, v kar smo prepričani, se ne bomo nikoli spremenili ne rasli. Dokler bomo verjeli, da so vse naše vsakdanje navade nujne in da nimamo druge izbire, bomo kot robotek s kolesci, ki se ves čas zabija v zid, vse dokler mu ne zmanjka baterije.

Sobotni mlaj nam prinaša edinstvene energije, ki jih v tej inkarnaciji vsaj v večini ne bomo več deležni. Ne ustavljajte se le pri površinskem »izboljšanju« sebe, pojdite globlje, ker boste samo tam našli zadovoljstvo, ki ga iščete zunaj sebe.

22 komentarjev

  1. Maja pravi:

    Hvala za napoved ob mlaju. Vedno bolj ugotavljam kaj se mi dogaja in da ni naključij ??

  2. Sara pravi:

    Hvala ❤❤❤

  3. Zvezda pravi:

    Obožujem vse tvoje napovedi. Zame so čisto zlato. Hvala ?

  4. Karolina pravi:

    Že od včeraj čutim več miru, potrpežljivosti in strpnosti v sebi. Sedaj te občutke povezujemo z Luno in upam da mi prenova uspe???

  5. Tina pravi:

    Neskončna hvala ❤️

  6. Nikita pravi:

    Hvala za vse tvoje napovedi. Ob luni jih občutim zelo globoko ?

  7. Pinka pravi:

    Neverjetno koliko učenja uspeš spraviti v to napoved: zame je to za mesec študija ?
    Hvležna z ljubeznijo ?

  8. Veronika pravi:

    Dihati Ljubezen … spremeniti prehrano ( z ljubeznijo) …spremeniti negativne misli (spet z ljubeznijo).
    Hvala za tvoj prispevek k mojim spremembam ?

  9. Eden pravi:

    Srčno upam da mi bo uspelo poustvariti sebe
    Hvala ♥️

  10. Tinkara pravi:

    Hvala za vodstvo, nasvete in učenje, ki ga delite ?

  11. Jan pravi:

    Pridružujem se vsem hvaležnim dušam za vse tvoje delo. Poskušam delati na strpnosti, sočujtju in prijaznosti. Včasih je zelo težko ker je ogromno posameznikov okoli mene, ki delajo na “drugačnih” čustvih. Naj mi ta Luna prinese blagoslov, da premagam vse.

  12. Živa pravi:

    Vsaka tvoja napoved je balzam za mojo dušo, se me dotakne in zbuja v meni voljo, da postanem boljši človek.
    Hvala ti ?

  13. Mihaela pravi:

    Hvala za tvoje delo tudi z moje strani.
    Tudi jaz najdem v tvojih napovedih toliko lepote in ljubezni. Ob vsaki napovedi izpostaviš, kaj se je treba naučiti – kako dalje po tej naši viharni poti. Hvala ker si ?

  14. Hana pravi:

    Osebno mi ta luna želi paše, name vpliva čudovito ?

  15. Manuela pravi:

    Hvala za zelo lepo napoved ???

  16. Utrinek pravi:

    Hvala za duhovno napoved ?
    Fotografije so ČUDOVITE ?

  17. Marija pravi:

    Hvala ❤️

  18. Diana pravi:

    Neskončna hvala. S tvojo pomočjo začenjam danes znova.

  19. Irena pravi:

    Hvala iz srca ??

  20. Luna pravi:

    Hvala ??????????????

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.