Moj blog

9. avgust, 2022SREČANJE DUŠNIH PLAMENOV

Drage sestre in bratje, srečanje dušnih plamenov je edinstven in neponovljiv dogodek, na katerega se duša pripravlja vse od svojega rojstva. Angelska števila, telepatske sanje in palpitacija srca so samo nekatera izmed znamenj, da se takšen dogodek približuje.

Pogosto mi ljudje postavijo vprašanje, kako prepoznati svoj dušni plamen. Moj odgovor je vedno isti: Nemogoče je srečati svoj dušni plamen ne da bi to opazili. Ko srečamo svoj dušni plamen -torej svojo drugo polovico- tistega občutka ne pozabimo nikoli. Znotraj duše začutimo nekakšen trepet, nekaj, kar nismo do takrat nikoli občutili. Pogosto doživimo ob tem srečanju celo palpitacijo srca, občutkov, ki jih ni mogoče predvideti. Tudi privlačnost, ki jo občutimo do dušnega plamena, je izven vseh kontekstov.

Vse do tega srečanja smo lahko tlačili naša čustva in zanemarjali naše potrebe. A po takšnem srečanju tega ne moremo več početi. Potreba po brezpogojni ljubezni nam tega ne bo več omogočala. Praznina, ki nas je vse življenje spremljala, se bo nenadoma zapolnila. Prvič bomo občutili potrebo po brezpogojni in čisti ljubezni.

Vedno pogosteje nam takšna srečanja napovedujejo angelska števila. Ko nam srce poskoči, ko vidimo 11 11, 22 22 ali 33 33, to pomeni, da želi nekdo vstopiti v naše življenje. Ob takšnih številih lahko tudi občutimo, da nas nekaj »vodi« skozi naše življenje in da je na nek način že vse »zapisano«. Bodite pozorni, ko vztrajno videvate dvojna števila, saj bi me drugim lahko pomenilo, da morate narediti prostor za neko novo osebo v vašem življenju.

Pogosto se pred fizičnim srečanjem srečujemo z našim dušnim plamenom v sanjah ter se z njim povezujemo na astralni ravni. Delimo si iste sanje, čeprav se tega ne zavedamo. Takšne sanje nas usmerjajo v našo osebno rast, lahko nam celo pomagajo pri ozaveščanju čustvenih ran. Včasih se iz takšnih sanj zbudimo potolčeni, včasih radostni. V obeh primerih je sporočilo naše duše vedno isto: »Premagaj svoje notranje konflikte in najdi ravnovesje v sebi, ne glede na tvoje trenutno stanje, saj te čaka novo življenje«.

Še eno znamenje, da je takšno srečanje pred vrati, je izkušnja telepatije med dušnima plamenoma.

Preden srečamo svoj dušni plamen, občutimo nenavaden občutek v svojem srcu. Um in srce se nenadoma povežeta, vstopimo v stanje, ko začnemo popolnoma zaupati v življenje. Na ta način se naša duša pripravi na ta pomemben trenutek. Drugim se lahko zdimo nori in obsojajo naše nenadno popolno »zaupanje v življenje«. Ko nato enkrat srečamo naš dušni plamen, postane telepatska povezava zavestna. Na začetku prepoznamo skupne misli in čustva kot naključje, a s časom razvijemo pravo telepatija.

Skratka, znamenj, da bomo srečali naš dušni plamen, je veliko. Tudi palpitacija srca je lahko znak, da si s svojim dušnim plamenom »izmenjujemo« energije in da se vaša duša želi osvoboditi vseh čustvenih odvisnosti, ki vas blokirajo pred takšnim srečanjem. Palpitacija je eden izmed načinov, da se srci povezujeta med sabo.

Bodite ves čas čuječi. Ne izgubljajte se v svojih mislih in čustvih. To je edini način, da prepoznate katero koli znamenje in vodstvo v vašem življenju.

24 komentarjev

  1. Petra pravi:

    Hvala za prekrasen blog. Ostajam čuječ za vsa znamenja ?
    PS: Notranji otrok je fantastična ideja ?

  2. Manuela pravi:

    Absolutno moja najljubša tema za Angeli in angelskimi števili ❤ Hvala za seznam napotkov, ki si ga bom vtisnila v srce ?

  3. Nikita pravi:

    Srčna hvala za vse, kar deliš ?
    Malo preden sem srečala svojega partnerja, se je v meni prebudilo posebno zaupanje v življenje. Ne vem kako bi ga opisala in takrat mu nisem dala nekega posebnega pomena.
    Zdaj pa si mi posvetila in razložila, kaj se mi je zgodilo.
    HVALA ???

  4. Nina pravi:

    Hvala za novo upanje ? in hvala Nikiti za izkušnjo ♥️♥️♥️
    Meni se dvojna števila stalno ponavljajo tako da upanje ostaja.
    Hvala za ČISTO VSE ?

  5. Vera pravi:

    Čudovito in resnično.
    Če tudi jaz premislim je bil čas preden sem spoznala mojega posebno čaroben in je na skrivnosten način nakazoval mojo življenjsko prelomnico ?

  6. Mitja pravi:

    Hvala za informacije, ki jih ni tako lahko najti sam.
    Prav vsem vam, ki niste še našli svojega dušnega plamena želim, da se “odprete” tej izkušnji bivanja!

  7. Tina pravi:

    Hvala ❤️
    Sem prav potrebovala to vodstvo sedaj ?

  8. Zvezda pravi:

    Tako je, točno tako!
    Natanko si opisala moje srečanje, sama ne bi mogla naprave sati boljše.
    Hvala ti duša ?❤️

  9. Karolina pravi:

    Evo, spet en blog ob katerim se mi naježijo vse dlake in moje srce vzplapota z gotovostjo: Res je!
    Neskončno hvaležna ?????

  10. Gaja pravi:

    Ta prispevek je res edinstven ob vaših komentarjih.
    Okoli nas se dogajajo čudovite stvari, ki so se in se bodo vedno dogajale. Moje palpitacije, moje sanje …. Vse se zlije perfektno v to, kar se mi dogaja ??

  11. Mojca pravi:

    Čudovit blog in čudoviti komentarji ?
    Mene je prebudilo na poseben način to sanjanje in povezovanje astralnih teles ?

  12. Zarja pravi:

    Hvala za fantastičen zapis. Tudi jaz upam, da dočakam ta posebni trenutek ?

  13. Luna pravi:

    Tudi sama upam na to angelsko milost ?

  14. Kati pravi:

    ❤❤❤❤❤❤❤????????

  15. Pinka pravi:

    Hvala za šeen navdih in nov dih ?

  16. Sever pravi:

    Vsem želim, da se odprejo v srcih in v mislih ter da lahko prepoznajo ta znamenja.

  17. Veronika pravi:

    Najprej hvala in potem hvala ?

  18. Miha pravi:

    Hvala kot vedno: nekaj novega, iskrenega, ki prebudi košček duše in ki pomaga, da se nazaj povežem s sabo.
    Upam, da tako kot delujejo tvoji zapisi name deluješ tudi na druge.
    Ogromno takšnih znamenj vsem vam!

  19. Eden pravi:

    Hvala ker širiš Ljubezen, Modrost in Upanje ?

  20. Angel pravi:

    Hvala za vse ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.