Moj blog

1. avgust, 2022ANGELSKA NAPOVED ZA AVGUST

Drage sestre in bratje, angelska napoved za avgust je pred vami. To bo mesec ognja in izzivov, pa tudi jasnosti in učinkovitosti. Sledite našemu vodstvu in iz njega boste potegnili največ, kar lahko: moč in pogum.

Avgust bomo pričeli s precej intenzivnimi občutki. Prav zaradi tega, se bomo morali že v prvih dneh meseca odločiti, ali bomo sledili svojim čustvom ali razumu. Premislite dobro, ali niso vaš čustva v tem trenutku preveč »samosvoja« in ali vas ne vodijo v napačno smer. Mnoge bo sedaj spremljal občutek, da želi nekdo preveč vplivati nanje, kar pa je v tem času še kako res. Poiščite svoj mir in preverite, koliko odločitev zares sprejmete sami in koliko pod vplivom drugih, tu mislim tudi na medije, oglase, trende in vse, ki vas vodijo, kamor oni želijo.

Vsekakor bomo že v prvih dneh meseca doživeli nekaj eksplozivnih in nepredvidljivih sprememb, bodite mirni in zaupajte v življenje ter njegove lekcije.

Prvi teden v avgustu bo precej intenziven, mnogi se boste počutili pod velikim pritiskom.

Posledično se boste poskusili prisiliti v to, da bi se počutiti dobro, a malokomu bo to zares uspelo. Prav zaradi tega bo potrebna za mnoge velika zavest, da ne bi naredili česa, kar bi kasneje obžalovali.

Možno je tudi, da vas bo v tem času nekdo, ki mu dajete vi avtoriteto na nekem področju vašega življenja, razočaral. A šlo bo le za to, da boste sposobni videti realno sliko vaših odnosov – preprosto ta oseba ni bila vredna nikoli vašega zaupanja, kaj šele moči, ki ste ji podeljevali.

Vse do 10. avgusta bodite kar se da potrpežljivi in previdni, stvari se bodo nato obrnile na novo in lahko se boste sprostili. Končno bo nato prišel bolj umirjen čas, ko bomo lahko vsi občutili veliko olajšanje. To bo pozitiven čas za počitnice, turizem, gostinstvo in potovanja.

V sredini meseca si boste mnogi želeli na novo organizirati vaše življenje, kakor tudi svojo pozicijo v svetu. Želeli boste razumeti določene pretekle odločitve, imeli boste tudi občutek, da se morate bolj poglobiti v duhovnost in v svoje (dane) obljube. To bo zelo pomemben čas, ko se boste morali obrniti v svojo preteklost in razumeti določena dejanja in odločitve, saj boste drugače obstali v njej.

Razmislite dobro o tem, kar ste se naučili v vašem življenju, kje najdete (zaenkrat) smisel življenja in upanje, v kaj se koncentrirate in čemu se želite zavezati. Želja po introspekciji bo v tem delu meseca precej velika, saj bo okoli nas ogromno mistične energije. Občutili bomo več poguma, fokusiranosti in vztrajnosti. To bo idealen čas za krepitev samozavesti in odgovornosti nad lastnim življenjem.

V kolikor ste opustili vaša duhovne prakse, bo sredina meseca idealen čas, da na novo nastavite vaš duhovni program. To bo čudovit čas za delo na sebi.

Konec meseca dobro preverite, kdo vas navdihuje in ali si ti ljudje zaslužijo vašo pozornost in zaupanje. Poglejte samo, če zares delajo to, kar govorijo. Preveč je sedaj ljudi, ki »navdihuje« z lažnimi besedami, kar potrjujejo nato s svojimi dejanji. Takšni ljudje so samo energetski vampirji, ki se hranijo z vašo pozornostjo – torej, energijo. Ne pozabite: vaše misli morajo biti skladne z vašimi besedami in vašim besedam morajo slediti ista dejanja. Drugače ste prevarant samih sebe in šele nato drugih.

Konec meseca bo precej pozitiven, idealen bo za pisanje, natančna dela, globlja razumevanje in študij. Te energije se bodo vlekle nato tudi v september. Okoli nas bo ogromno močne in pozitivne energije, ki nam bodo dale moč za razumevanje, koncentracijo in fokus na prave stvari, torej to kar šteje. Zelo bomo navdahnjeni in možno bo, da bo marsikdo v tem času našel svoje pravo poslanstvo.

Konec meseca bomo zaključili z veličastnim mlajem v znamenju osebnih zakladov. Ta mlaj bo odprl poseben cikel, ko bomo lahko s pravim vodstvom odkrili skrite zaklade naše duše in našli svoje pravo kraljestvo. O tem mlaju bom pisala več konec meseca.

En miren in globok avgust vam želim.

21 komentarjev

  1. Miha pravi:

    HVALA z napoved za avgust. Vsaka tvoja napoved je neverjetno natančna, si pa moraš vzeti čas, da jo zares prebereš in razumeš ?
    Julijsko si zadela v nulo, zato se bom sedaj samo sprostil in počakal na boljši čas.
    Pohvale tudi za vse tvoje iniciative (dnevniknotranjega otroka), sigurno bo vse fantastično!

  2. Vera pravi:

    Hvala za čudovito napoved in vse, kar daješ ?

  3. Sara pravi:

    HVALAAAAAAAAAAAAAAAAA ???????
    Obožujem tvoje napovedi, katere potem živim bolj zvestno ?

  4. Nika pravi:

    Hvala iz ❤

  5. Angel pravi:

    Hvala ????

  6. Petra pravi:

    Hvalaza napoved v kateri se skrivajo vsi zakladi ?❤

  7. Zvezda pravi:

    Neskončna HVALA ?????

  8. Karolina pravi:

    Vsem vam želim en prelep mesec avgust ??

  9. Tina pravi:

    Hvala za vse ❤️
    Vsako vodstvo mi je v neskončno pomoč ?

  10. Pika pravi:

    Očitno bo avgust res poln močnih energij, saj sem čutila kurjo polt že ob branju tega bloga. Izjemen avgust vsem skupaj! ?

  11. Mojca pravi:

    Hvala se odpiram vsemu, kar prihaja ?

  12. Jan pravi:

    Tudi jaz dobim kurjo polt ko berem napoved.
    Vse dobro vsem!

  13. Stigma pravi:

    Neskončna hvala ❤️❤️❤️❤️❤️

  14. Mitja pravi:

    Hvala za vse

  15. Draga pravi:

    hvala, Ana
    Prva dva dneva sta minila skladno z napovedjo. Grem pogumno naprej, ker ko je slabo, vem, da bo naprej lahko samo bolje.

    • admin pravi:

      V vsaki situaciji moramo narediti vse, kar je v naših močeh in ko ne moremo več narediti ničesar, ker stvari več ne zavisijo od nas, se moramo samo predati z zaupanjem.

  16. Pika pravi:

    Spoštovani Jan! Zelo me je presenetilo, da sva napoved začutila na podoben način. Naj ti avgust prinese res nekaj izjemnega za tvoje najvišje dobro! ?

  17. Katja pravi:

    Tudi za mano je precej naporno obdobje in upam, da bom sedaj dočakala nekaj olajšanja… HVALA ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.