Moj blog

15. julij, 2022POMEN ANGELSKIH ŠTEVIL

Drage sestre in bratje, pomen angelskih števil se razvija skozi čas, razvija se z vami, saj tudi vi rastete in se spreminjate. Bodite vedno pozorni na števila okoli sebe, saj so za nas najlažji način, da komuniciramo z vami.

V mojem blogu lahko najdete različne prispevke in interpretacije angelskih števil. V zadnjem obdobju sem se najbolj poglobila v dvojna števila, saj jih ljudje vedno pogosteje videvajo in sprašujejo za njihovo analizo. Današnji blog je zato namenjenem vsem, ki čutijo, da se njihovi Angeli manifestirajo prav preko dvojnih števil, ki jih pogosto videvajo.

Sporočila so zelo enostavna in rezultat trenutnih sprememb v svetu.

00:00 V tem trenutku je vse mogoče, zato si dovolite vzleteti v smer, kamor vas vodijo vaše kreativne misli. V kolikor ne uspete začutiti vašega srca, se prepustite življenju, naj vas vodi v novo smer.

11:11 Čas je, da odkrijete sebe. Vse dokler boste ponavljali iste stvari, hodili po isti poti in ponavljali iste napake, ne boste mogli odkriti vseh možnosti, ki se nahajajo okoli vas. Zapomnite si, da niste nikoli sami in da ste varni pri odkrivanju sebe in sveta okoli vas.

12:12 Poiščite kreativno iskrico, ki vam bo pomagala najti nov zorni kot pogleda na vaš svet. Samo tako boste lahko sedaj izpolnili svoje želje in istočasno ostali v ravnovesju. Sedaj je nujno, da najdete svoje notranje ravnovesje in da spremenite način gledanja nase in na svoje življenje.

13:13 Ne izgubljajte energije v tistem, česar ne morate spremeniti. V tem trenutku je treba sprejeti, oprostiti in iti dalje.

14:14 V kolikor se počutite izgubljene, je to trenutek, da stresete svoja ramena in da v miru občutite, kje se sedaj nahajate. Čuječnost je odgovor na vsa vprašanja; odprite oči in ušesa! Dovolite, da vas vodijo zunanja znamenja.

15:15 Kar razmišljate v tem trenutku, ustvarja vašo realnost. Ustavite se in se vprašajte, kaj si pravzaprav želite. Kako želite živeti vaše življenje prav v tem trenutku? Zaupajte vase in v to, da nosite v sebi moč, da si sami ustvarite vse, kar si želite.

16:16 Na glede na obdobje, ki ga sedaj preživljate, ne pozabite, da gre samo za fazo. Poglejte pot, ki je za vami in stopite pogumno dalje.

17:17 Vse v življenju se ves čas spreminja; se rodi, raste in razvija. Ne opazujte za vami vrata, ki so se zaprla, temveč poglejte tista, ki so se pred vami odprla.

18:18 Prosite za pomoč in prejeli jo boste. Brez zunanje pomoči bo sedaj težko priti do popolnosti. Ne pozabite, da so vsi dvomi in strahovi samo mostovi do duhovne rasti.

19:19 Bodite čuječi in odprite vse svoje čute zunanjemu svetu, samo tako boste lahko prišli v stik z Angeli. Biti v stiku z Angeli je nekaj najbolj naravnega, kar obstaja.

20:20 Sedaj je vse mogoče. Lahko se osvobodite vseh preteklih omejitev ter spoznate vaš najbolj pristen izraz sebe.

21:21 Ne pozabite, da ste kreator vašega življenja. Če bi se tega zavedali vsak trenutek v dnevu, kaj bi naredili, kaj spremenili? Kaj želite manifestirati v tem trenutku?

22:22 Nihče ni nikoli sam. V življenju je treba sodelovati, deliti, sobivati, skupaj plesati. Bodite to, kar ste in ne osamite se nikoli.

23:23 Osebna rast se nikoli ne konča. Učite se od življenja, od vaših reakcij, vaših odločitev. Razumevanje sebe vas bo vodilo do razumevanja drugih.

19 komentarjev

  1. Pinka pravi:

    Včasih se mi zdi da mi bereš misli …. HVALA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  2. Nensi pravi:

    Hvala za prispevek, ki je že med mojimi najljubšimi. Stalno videvam na uri dvojna števila in zdaj se bom začela bolj ukvarjati z njihovo razlago ?

  3. Hana pravi:

    Hvaka, hvala, hvala, hvala !!!!
    11:11, 14:14, 19:19
    ??

  4. Gaja pravi:

    Neskončna hvala???
    Pogrešam samo razlago za 10:10

  5. Mojca pravi:

    Vsak dan, ampak čisto vsak dan vidim 15:15.
    HVALA ?

  6. Tujka pravi:

    Čudovito, ni kaj. Z veseljem sprejemam to analizo ?
    11:11

  7. Katja pravi:

    Pogosto gledam tvoje razlage angelskih števil in se strinjam, da je v tem času potrebna nova in osvežena analiza. Hvala ti ???

  8. Vera pravi:

    Neskončna hvala obožujem angelska števila in vodstvo ki ga prejemam preko njih

  9. Angelika pravi:

    Hvala, večno 22:22

  10. Mitja pravi:

    Hvala za vse tvje delo, ki ga deliš med nami!
    Danes že 08:08 in 11:11

  11. Zvezda pravi:

    Hvala za to poletno osvežitev. Vpoletnih mesecih sem zmeraj bolj na angelska sporočil in števila. Tboj seznam mi bo v veliko pomoč ?

  12. Eden pravi:

    Prosim, piši čim več na to temo ?????

  13. Petra pravi:

    12:12 tudi danes
    Sem v fazi, ko ne vem več kaj bi. Se mi zdi vse narobe, krivično in nesprejemljivo. Potem pa preberem tvojo interpretacijo in mi Kane v glavo, da je moj zorni kot…! Hvala moje Sonce ?

  14. Ketu pravi:

    Sem se nasmejal do uh: sem pogledal na uro ob 15:15 in potem prebral prav ta blog… Kako vse vesolje deluje..

  15. Nikita pravi:

    Globoko hvaležna za to analizo ?
    Samo danes: 09:09, 11:11, 15:15 in malo prej 18:18

  16. Sever pravi:

    Hvala za tvoj prispevek, 22 22

  17. Luna pravi:

    Hvala, hvala, hvala ???

  18. Nina pravi:

    Odkar sem prebrala ta blog, vidim dnevno vsak 3x dvojna števila ❤
    Hvala za razlago ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.