Moj blog

11. julij, 2022POLNA LUNA BOŽANSKEGA VODSTVA

Drage sestre in bratje, v sredo se odpira polna Luna božanskega vodstva. To je prečudovit čas, ko bodo prišle na zemljo energije, ki vam bomo pomagale osvetliti in razjasniti vse, česar ne razumete in ne dojamete. Prav tako prinašata Luna zagotovljen uspeh pri vsem, česar se lotite na ta dan.

V sredo nas čaka prečudovita polna Luna, ki ji pravimo Luna božanskega vodstva. Gre za Luno globokih vpogledov in srečnih začetkov. Bolj kot kdaj koli prej bodite pripravljeni prisluhniti vašemu notranjemu vodstvu in hkrati pozorni na vsa zunanja znamenja, ki bi lahko nosila angelska sporočila. To bo magičen čas poln sporočil in uvidov.

Uporabite dneve pred in po tej Luni za odkrivanje vaših skritih talentov oz. za njihovo aktivnejšo uporabo. Ta Luna nam bo prinesla upanje, modrost in veliko notranje moči –  naj ne gre vse to mimo vas, ker ste osredotočeni na vaše vsakdanje opravke.

V kolikor ste že nekaj časa blokirani na katerem koli področju vašega življenja, vam lahko ta Luna pomaga premagati vaše strahove in vas odblokirati. V tem času bo lahko marsikdo naredil spravo s svojo preteklostjo in imel več gotovost vase pri svojih odločitvah.

Zberite sedaj pogum in poskusite nove stvari, saj je to popoln čas za nove izkušnje in kreativne projekte.

Sedaj bomo dobili priložnost, da zaključimo z vsem, kar ostaja odprto v naših življenjih. Prav tako bomo dobili priložnost, da uravnamo svoje karmične dolgove in poglobljeno delamo na sebi. To bo tudi čas, ko bo resnica priplavala na dan. Marsikomu ta resnica ne bo niti malo všeč, a bo nujna za njegovo trenutno osebno rast. Za določene ljudi bo lahko zelo boleče, a v daljšem časovnem roku se bo izkazalo, kako zdravilna je bila. Zelo je pomembno, da smo sedaj ves čas čim bolj iskreni in odkriti, saj je to edina pot do svobode. Bodite odprti za zunanji svet in natančno ga opazujte. Sedaj so namreč padla v tla semena, ki bodo prinesla ogromne spremembe za našo prihodnost.

Bodite pozorni na svojo nepotrpežljivost in na ogenj. Vse do konca meseca se bo rado zgodilo, da se boste urezali, poškodovali ali opekli. Več čuječnosti in zavesti nad lastnimi vzorci reakcij in obnašanj lahko pomagajo proti takšnim nevšečnostim.

Ob tej polni Luni je idealno začeti s čim novim, saj nam ta Luna zagotavlja pozitiven izid vsega, kar se lotimo. Z njenim blagodejnim vplivom bo pot do uspeha lahka in brez večjih ovir. Skratka ta polna Luna povečuje rast in uspehe na vseh področjih našega življenja. Izkoristite jo, kar je mogoče.

16 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala za izredno napoved!

  2. Kristina pravi:

    Hvala za ta čudovito novico ❤

  3. Nina pravi:

    Hvala za napoved in vodstvo meni prekrasne Lune ??

  4. Tina pravi:

    Hvala, hvala, hvala***

  5. Tujka pravi:

    Jaz jo že čutim to luno kot velik naval optimizma ?

  6. Jan pravi:

    Hvala za napoved. V sredo se gotovo lotim novega projekta!

  7. Pinka pravi:

    Zelo rada berem različne napovedi in se čudim, kako za isti dogodek obstaja toliko med sabo drugačnih napovedi. Moram pa priznati, da vsakič ko berem tvojo vem, da jo bom potem na nek način doživela ali pa tudi izpolnila. Hvala za toliko pozitivnosti in vodstva ?

  8. Eden pravi:

    Hvala za čudovito vodstvo ?

  9. Mojca pravi:

    Hvala za napoved ?
    Vsem vam želim eno prekrasni polno luno ??

  10. Petra pravi:

    Hvala za napoved. Danes bom začela z nečem, kar vedno opustim. Upam na najboljše ?

  11. Karolina pravi:

    Neskončna hvala ?

  12. Kati pravi:

    Želim vsem vam prelepo polno Luno !

  13. Hana pravi:

    Upam, da vpliv te Lune traja vsaj še en mesec ?

  14. Teja pravi:

    Globoko hvaležna za vse deljene modrosti in vse informacije o energijah ob polnih lunah ???

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.