Moj blog

4. julij, 2022ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC JULIJ

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec julij je pred vami. Čaka vas vroč in aktiven čas, ki ga morate modro izkoristiti. Naredite pomembnejše odločitve v prvi polovici meseca, medtem ko poskusite preživeti drugo polovico v miru in odmiku.

Mesec začenjamo s precej dobrimi energetskimi vplivi. V kolikor želite začeti s čimerkoli, je čas do 12. julija popoln za vas; lahko je to nova zveza, nova služba, študij, selitev, karkoli. Prvi del meseca je primeren predvsem za »praznovanja« in tisti prijetnejši del življenja.

Prav tako nas bo do 15. v mesecu spremljala nenavadna radovednost, uspešni bomo pri iskanju informacij, to bo dober čas za izpite in iskanje novih rešitev za stare situacije. Skratka gre za zelo pozitiven vpliv, saj večina ljudi še vedno ne zna uporabljati svoje logike in delujejo le iracionalno preko lastnih občutkov. Ljudje -namesto da bi razmišljali s svojo glavo- se identificirajo s svojimi občutki in nato iščejo okoli sebe potrditve za te lastne občutke in seveda zaradi tega obstanejo ves čas v istih situacijah in ponavljajo vedno iste napake. Sedaj se bo za kratek čas to prekinilo, zato je treba izkoristiti priložnost in poiskati v sebi dovolj mentalne moči, da začnemo zavestno uporabljati svoj um in preko njega priti do dobrih odločitev. V prvem delu meseca poskusite čim bolj razmišljati kritično (to ne pomeni, da morate kritizirati, temveč da preverjate vedno, kar vam drugi »prodajajo«) in uporabljajte svoj razum sebi v prid.

V drugi polovici bomo imeli vsi potrebo po introspekciji, oziranju vase, ne glede na vsa dogajanja, ki se bodo odvijala okoli nas in ki jih bo resnično veliko. Kljub zunanjemu kaosu bomo sposobni poiskati nek notranji center, tišino in čuječnost. Za vse, ki jih je strah osamljenosti, bo to čudovit čas, saj se bodo prvič začeli počutiti dobro sami in v svoji družbi. Vsi tisti, ki imate težave z meditacijo in koncentracijo, se lahko ponovno poizkusite in ta čas odkrijete svoj mir.

Druga polovica meseca bo precej čustvena, dobro bo delovala intuicija, lažje se bomo povezovali z drugimi. To bo tudi čas za razvijanje lastne discipline in moči, saj se bomo pogumno soočali z vsakdanjimi izzivi in našim osebnim delom. Če želite shujšati, spremeniti svojo prehrano, različne razvade – bo zadnji del meseca idealen za to.

Kot že vreme nakazuje s svojimi visokimi temperaturami, bo julij tudi čas situacij, ki bodo zbujale precej frustracij. Julij bo na svoj način nakazoval, kaj nas čaka v drugi polovici leta: čakajo nas namreč nenadne in eksplozivne situacije, ki bodo sprožile velike spremembe v naših življenjih.
Zadnje dni v mesecu bomo vsi zelo navdahnjeni, polni upanja in želje po duhovnosti. Imeli bomo možnost najti to, kar že dolgo iščemo. Naj bo notranji mir čarobna besedica, ki nas bo spremljala skozi ves mesec.

Za prihodnost, ki je pred nami, se lahko pripravimo sedaj. Potrebujemo samo nekaj duhovnega znanja in praktičnega razmišljanja. Prva stvar, ki jo lahko naredite, je to da začnete varčevati in racionalno deliti svoj denar. Vse to z zavestjo, da ne bo dolgo trajalo. Sedaj preprosto vstopamo v tunel, ki nas bo vodil v drugo polovico leta, kjer nas čaka marsikaj novega. Življenje bo od nas zahtevalo določena odrekanja. A kljub temu ne smete v nobenem primeru dovoliti, da vas prevzame strah; ostati morate močni, pozitivni in prijazni. Vsak spor bo na ta način postal eno samo zdravljenje.

Zadnji dnevi v mesecu bodo iz svetovnega vidika verjetno precej napeti. Obstaja velika možnost izjemnega nasilja v svetu. Vsekakor bo impulzivnost v tem času vzrok za vse rane, ki jih bomo prejeli. Poskusite v teh zadnjih dnevih julija višati vibracije okoli sebe preko meditacije in povezovanja z Angeli. Svet namreč potrebuje mir in odmik od poti, ki jo je ubral.

19 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala za težko pričakovano napoved ?

  2. Veronika pravi:

    En čudovit mesec julij vsem vam ???

  3. Jana pravi:

    Hvala. Se bom potrudila izkoristiti priložnosti, ki mi jih življenje ponuja ??

  4. Deva pravi:

    Hvala ❤️

  5. Pinka pravi:

    Hvala za zelo zanimivo analizo tega časa in za vse nasvete ♥️

  6. Mojca pravi:

    Neskončna hvala ?????

  7. Miha pravi:

    Hvala za presenečenje, zmeraj ob pravem času! Res je ta mesec malček poseben, vročina in narava kažeta svoje… hvala za vse nasvete in vodstvo! Vse kar pišeše je tako res da se človek samo vpraša, koliko življenj je treba za takšno znanje in modrost …

  8. Luna pravi:

    Veselim se prve polovice meseca, potem pa se prepuščam ??

  9. Angel pravi:

    Hvala za to prečudovito angelsko napoved. Situacije v svetu so napete in to se kaže tudi v medosebnih odnosih in v medsebojnih nesporazumih. Vzamem vsako tvojo besedico kot svetilko skozi temo, ki je ne uspem razumeti.
    Hvala ❤❤❤

  10. Hana pravi:

    Hvala za to prelepo napoved ??‍♂️?‍♀️?

  11. Jan pravi:

    Hvala ti za to duhovno napoved, kjer vodiš, učiš, odpiraš … si pravi Angel!

  12. Kati pravi:

    Hvalaaaaaa ??❤

  13. Vera pravi:

    Srčna hvala ??

  14. Tujka pravi:

    Hvala. Tvoje napovedi so zmeraj nekaj posebnega ?

  15. Karolina pravi:

    Hvala za napoved za letošnji julij.
    Hvala za vodstvo, upogled in analizo naših življenj ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.