Moj blog

31. maj, 2022ANGELSKA NAPOVED ZA JUNIJ

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec junij je pred vami. Čeprav gre za razdvojen mesec, vaš čaka v njem ogromno priložnosti za osebno rast in blagostanje. Preživite ga z ljudmi, ki jih imate radi in ki vas brezpogojno sprejemajo.

Junij bo čas, ko se bomo lahko dokončno vrnili nazaj v naše pravo življenje in spet zadihali s polnimi pljuči, čeprav bo mesec poln nenadnih presenečenj. Lahko bi rekli, da bo vsak dan v juniju boljši od prejšnjega.

Simbolično gledano je obdobje, ki ga je odprl včerajšnji mlaj, čas izredne rasti, a ne samo na področju duhovnosti. Ob tem mlaju se morate odločiti, katero seme boste posejali v svojo zemljo in kaj želite, da bi v njej zraslo: ljubezen, zdravje, obilje ali duhovnost, … Samo odločiti se morate! Ta mesec bo čas priložnosti. S pomočjo včerajšnjega mlaja bomo blagoslovljeni s pravim razcvetom našega življenja, če si bomo znali le iskreno slediti. Prav zato bo junij čas za fokusiranje v vaše prave cilje in za manifestacijo zavednih misli. To bo tudi pomemben čas za odkrivanja vaših potencialov in umetniškega izražanja.

V prvem tednu tega meseca boste imeli priložnost popraviti napake iz vaše preteklosti ali pa se vsaj opravičiti nekomu, ki čaka na vaše opravičilo. V tem tednu se poskusite odmakniti od vaših prepričanj, kaj je dobro in kaj slabo ter se raje osredotočiti na to, kar je trajno. Za nekatere se bo čas introspekcije nadaljeval tudi v ta mesec, čeprav se bomo sedaj bolj osredotočili na naše trajne vrednote in ne toliko na naše vsakdanje življenje.

Do sredine meseca bodo v ospredju ljubezenski odnosi, veliko bo strasti, a te iste strasti bodo lahko povzročile tudi številne zaključke partnerskih zvez. Vsi bomo lahko občutili večjo intenzivnost znotraj naših odnosov in ne glede na to, ali ste v zvezi ali prosti, bo v tem času veliko možnosti za srečanja z dušnim plamenom. Pazite se nenadnih in nepremišljenih odločitev, saj jih boste hitro obžalovali. Enako velja za sanjarjenje znotraj medosebnih odnosov.

Okoli 17.6. bodite previdni pri vožnji saj bo v zraku precej neprevidnosti in neprizemljenosti.

Najbolj pomemben in najbolj napet čas nas čaka okoli polne Lune, ki bo izredno močna in bo s seboj pripeljala čustvene drame, ki jih bomo težko nadzorovali. Junijska polna Luna bo ojačala naše nenavadne reakcije, kar bo s seboj pripeljalo precej čustvenih frustracij, razočaranj, v najslabšem primeru celo travm. Dejansko bo čas okoli polne Lune iz čustvenega vidika zelo napet in ekstremen, a ne krivite za to samo Luno. Polna Luna samo osvetljuje nekaj, kar je večji del časa skritega pred nami. Duhovna lekcija te Lune je ozaveščanje lastne odgovornosti; skratka prenehati kriviti druge za lastne neuspehe. Zunanja dejstva bodo v času okoli polne Lune postala vse bolj jasna in samo najbolj trmasti bodo vztrajali v svojih napakah.

Po drugi strani bo čas okoli polne Lune popoln za povezovanje z naravo, s svojim višjim jazom, za oziranje vase in iskreno predajanje življenju. Pomembno bo razumeti, da sedaj ni trenutek, da rešujemo svet, rešiti bi morali sebe – pred sabo.

V drugi polovici meseca se bomo z večjo lahkoto povezovali, komunicirali in sodelovali. V kolikor ste imeli v preteklem času težave s komunikacijo, se bo hitro vse obrnilo na bolje. Čutili bomo čisto drugačno energijo kot v prvi polovici meseca. Do zaključka meseca se bo začelo vse po malem izboljševati. Preživite tudi ta mesec z ljudmi, ki jih imate radi. Občudujte čudovito naravo in vse lepote, ki vas obkrožajo. Izražajte ljubezen in hvaležnost, saj je to eden angelskih načinov, da izboljšamo naš svet.

Konec meseca se bo začelo vse zelo hitro odvijati ( služba, načrti, donosi) in tisti res pozitiven čas se bo začel v zadnjih dneh meseca in prvih julija. Tisti, ki že dolgo čakajo na pravico, jo bodo konec meseca dočakali. Spremljal nas bo optimizem, navdušenje in radost, ki jih moramo »potegniti« do sredine julija, ko se bodo stvari na našem planetu spet »zapletle«. Zapomnite si čas okoli 2. julija, ko se bodo dogajale nenavaden stvari.

Julija nas nato čakajo pomembni dogodki, ki bodo oznanili »začetek konca«. A pustimo času in čas in živimo zavestno sedanjost. Odklopimo se, odpočijmo se, zadihajmo in osredotočimo se na to, kar si resnično želimo v življenju.

16 komentarjev

  1. Sara pravi:

    Hvala ♥️ tvojo napoved pričakujem z veseljem in tudi jaz si označim na koledar tvojo napoved, ko jo potem doživim na svoji koži ?

  2. Miha pravi:

    HVALA za napoved, vodstvo, opozorila ,vse!
    Sicer si me malo prestrašila z julijem. Se spomnim da si nas na podoben način ‘pripravljala’ preden je prišel Covid…

  3. Veronika pravi:

    Hvala za vodstvo ?
    Se ga bom poskusila držati posebej ob polni luni ♥️

  4. Tina pravi:

    Hvala ♥️♥️♥️

  5. Gaja pravi:

    Hvala za tvojo napoved, ki jo vsak mesec nestrpno pričakujem. Hvala za vse ?????

  6. Kati pravi:

    Hvala za napoved ???????

  7. Utrinek pravi:

    Hvala ker učiš živeti tu in zdaj

  8. Nina pravi:

    Hvala iz ❤

  9. Nikita pravi:

    Hvala za napoved, ki še vedno izpolni ?

  10. Mojca pravi:

    Zelo cenim tvojo napoved -kakor tudi vse učenje, ki ga vsebuje ?

  11. Petra pravi:

    Hvala ?
    Kar srce mi je poskočilo, ko sem prebrala da obstaja možnost da srečam svoj dušni plamen ?

  12. Karolina pravi:

    Hvala za vodstvo in vse znanje, katerega širiš!

  13. Eden pravi:

    HVALA ❤️❤️❤️❤️

  14. Ketu pravi:

    Iskrena hvala za angelsko vodstvo!

  15. Angelika pravi:

    Hvala ker deliš vse to ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.