Moj blog

23. maj, 2022AVTENTIČNO KANALIZIRANJE

Drage sestre in bratje, avtentično kanalizacije je eno in ga zdaleč ni težko prepoznati. Tudi pravega kanalizatorja ni težko prepoznati; navdihujoče besede, srčna dejanja, visoke vibracije, preprostost, skromnost, zvestoba so vse lastnosti tistih, ki lahko kanalizirajo za vas.

Mnogi me sprašujete, kako prepoznati prave kanalizatorje in kako tiste, ki ne znajo kanalizirati in v resnici ne prenašajo sporočil z višjih svetov. Dejstvo je, da je v zadnjih desetletjih postalo kanaliziranje moda, ki je proizvedla ogromno t.i. kanalizatorjev, kar pa seveda ni zagotovilo, da znajo vsi zares to početi.

Niti zdaleč ne mislim, da kdor kanalizira, a v resnici počne “nakaj drugega”, to počne zato, da bi koga zavedel ali okradel. Tak posameznik je prvi, ki verjame v njegova sporočila. A treba je razumeti, da počne to izključno zaradi svojega ega, zaradi svoje potrebe po pozornosti in potrditvah. Če srečate takšnega posameznika, je to samo znak, da v tistem trenutku potrebujete takšno izkušnjo in da prepoznate znotraj sebe vašo zanikano potrebo po avtentičnosti.

Danes bom zato pomočjo Leeja Carolla navedla, kaj je treba vedeti o samem kanaliziranju, da lahko ločimo zrno od plevela.

Vsa kanalizirana sporočila morajo v prvi vrsti služiti vsem ljudem in ne samo majhni ali izbrani skupini. Kanaliziranje mora biti uporabno za človeštvo, za čisto vsakega posameznika. Splošna uporabnost sporočila je torej ključnega pomena pri prepoznavanju, ali prihaja kanalizirano sporočilo iz višjih sfer ali s strani ega. Če je vodstvo univerzalno in mu lahko sledi vsak, pa čeprav z drugačnimi izkušnjami in življenjskimi situacijami, je sporočilo zares kanalizirano. V kolikor je sporočilo uporabno samo za eno osebo ali majhno skupinico ljudi, je to sporočilo ega. Ego želi biti edinstven in unikaten, naš višji Jaz se želi zliti v Eno z vsem.

Drugi znak, da sporočilo, ki ga nekdo kanalizira, ni avtentično, je to, da širi strah ali dvome. Kanalizirana sporočila dajejo vedno spodbudo. H kakršnemu koli dejanju vas ne sme voditi strah ali grožnja, temveč možnosti in priložnosti življenja. To je osnovni faktor, da je sporočilo božansko; Bog navdihuje in pravi: «Naj te ne bo strah«. Med drugim ne pozabite, da se nanaša pravo kanaliziranje vedno na sedanji trenutek in ne na neko možno prihodnost.

Sporočila z višjih sfer vas ne bodo nikoli vodila k nečemu, kar morate narediti. Osnovno pravilo življenja je prav svobodna volja. Odgovor ne mora biti: «Moral bi …«, temveč »Lahko bi, … možnosti so …«

Potem je tu še element integritete in osebnih prepričanj; z višjih sfer ne boste nikoli prejeli sporočila, ki vas bodo vodila h kršenju lastne integritete in osebnih prepričanj. Vaše misli in prepričanja -tako kot osebna volja -so nekaj svetega. Angeli vas ne bodo nikoli prepričevali v nekaj, na kar niste še pripravljeni. Vsako prejeto vodstvo mora resonirati z vašim srcem, pa čeprav se vaše srce lahko tudi moti. To je zelo jasno pri mojih kanaliziranjih; posameznik prejme vodstvo, ki ga zmore razumeti v danem trenutku. Otroku v prvem razredu ne bomo razlagi kotnih funkcij, temveč mu predstavili matematiko na nivoju njegovih izkušenj. Najprej se moramo naučiti osnov; osnov našega življenja.

Zame najboljše znamenje prave kanalizacije to, da prinašajo sporočila vedno nekaj novega. Ko vam nekdo kanalizira nekaj, kar je bilo že 100x slišanega in ponovljenega, je to znamenje, da kanalizira samo svoj ego. Smisel kanaliziranja je prav prejemanje novih sporočil. Ko ni novih sporočil, ni kanaliziranja. Ko prejmete kanalizirano sporočilo, ki bi ga lahko prebrali v vašem šopu angelskih kart, to ni kanaliziranje. Sporočila kot: «Imej se rad!«, »Zaupaj vase« na žalost niso kanalizirana sporočila, pa če so še tako lepa in ljubeča.

Še en pomemben znak je ta, da moramo preko kanaliziranja prejeti duhovno vodstvo in duhovno rešitev za naše težave. To mi je zelo jasno, ko me ljudje sprašujejo, kakor razrešiti njihove vsakdanje, zemeljske težave; recimo v odnosih. Odgovor je vedno vezan na duhovnost, torej vedno na razumevanje odnosa z višjega nivoja in z višjim namenom. Angelski odgovor znotraj konfliktnega odnosa ne bo nov konflikt, ne bo jeza, ne bo nejasna prekinitev, temveč bo zajemal osebno in duhovno rast znotraj odnosa. Če ne razrešimo in razčistimo, kaj nas je privedlo v nek konflikten odnos, bomo tudi v prihodnosti pritegnili podobne osebe, s katerimi bomo vzpostavili nov konflikt.

Sedaj bi morali imeti dovolj informacij, da lahko razumete, kaj je zares kanaliziranje in kje ga boste lahko našli.

20 komentarjev

 1. Sara pravi:

  Hvala za vsa ta pojasnila. Meni je v zadnjih blogih postalo marsikaj bolj jasno glede kanaliziranja, sploh po tem današnjem. Hvala ti ❤️❤️❤️❤️

 2. Mitja pravi:

  Zelo, zelo, zelo zanimivo.
  Hvala za vse te uporabne informacije!

 3. Tina pravi:

  Hvala, tudi meni je marsikaj bolj jasno kot je bilo.
  Hvala tvojim angelskim besedam 🙏💙

 4. Nika pravi:

  Hvala 💜💜💜

 5. Veronika pravi:

  Čudovito 🙏💚
  Hvala za vse tvoje prispevke

 6. Nina pravi:

  Hvala za zalo zanimiv blog in za informacije, ki dajo misliti!

 7. Jan pravi:

  Določene točke, kako prepoznati pravo kanaliziranje so zelo zanimive. Predvsem ta, da mora skanalizirano sporočilo prinesti nekaj novega čisto za vse je precej posebno. Se strinjam, da želi ego biti nekaj posebnega in da so angelska sporočila v dobro vsem nam, o tem ni dvoma. A če je tako potem večina sporočil, ki ji ljudje kanalizirajo, so del ega -čemur se tudi ne čudim.
  Resnično najdem v tvojih bligih nov svet, ki mu prvič zaupam.

 8. Angel pravi:

  Poučno in zares uporabno. Hvaležna za vse 🙏

 9. Nikita pravi:

  Razmišljam sedaj tudi jaz, kaj je avtentično kanaliziranje. Vsekakor ne more biti vse, kar nekomu pride na misel,čeprav se tudi to dogaja.
  Hvala, ker širiš znanje 🙏

 10. Miha pravi:

  Dodajam še sam svojo hvaležnost za zares dober zapis, ki razkriva marsikaj kar nam ostaja skritega na področju kanaliziranja.
  Naše izkušnje so vedno del širšega načrta in je še kako res, da ko naletimo na “lažnega” kanalizatorja je to zato, da končno odkrijemo lastno moč. Cenim tvojo srčnost in čistost, tudi ko pišeše o tistih, ki “širijo krivo vero”.
  Odlična si!

 11. Hana pravi:

  Hvala za še en prelep blog v sklopu teme kanaliziranja 🙏
  Mislim, da si povzela vse, kar vsi čutimo globoko v sebi ❤

 12. Karla pravi:

  Hvala za vse vaše delo.
  Ta tema je zelo krhka in človek lahko hitro zapade v fantaziranje. Zelo so dobrodošli vsi “kabli”, ki človeka nazaj potegnejo na zemljo in mu omogočijo tisto pravo duhovno rast. Hvala vam.

 13. Teja pravi:

  Hvala za vso to znanje 🙏🙏🙏

 14. Ketu pravi:

  Hvala za res izčrpen zapis in podajo informacij. Ni kaj, ko človek zna – zna 😉
  Še enkrat hvala z vse, kar daješ!

 15. Luna pravi:

  🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

 16. Kati pravi:

  Hvala 🙏

 17. Nensi pravi:

  Hvala ❤❤❤

 18. Petra pravi:

  Jaz sem včasih zmedena in nisem prepričana, če so Angeli ali moj ego. Hvala za vse tvoje pojasnitve ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 19. Jana pravi:

  Hvala za vse tvoje prispevke na temo kanaliziranja 🙏🪷

 20. Kaja pravi:

  Hvala iz srca

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.