Moj blog

19. maj, 2022KAJ JE KANALIZIRANJE?

Drage sestre in bratje, kanaliziranje je proces, kjer najprej vzpostavite globok stik s sabo ter se šele nato odprete za prejemanje sporočil z višjih sfer. Kanaliziranje je nekaj naravnega, spontanega in vsakdanjega. Samo razumeti morate, kaj se zares dogaja znotraj njega.

V zadnjih blogih sem se osredotočila na temo kanaliziranja in prejela precej vaših vprašanj, kaj je pravzaprav kanaliziranje. O kanaliziranju se po spletu piše veliko, a kot pri večini današnjih konceptov pride ob preveliki koncentraciji informacij do dezinformiranja.

Kanaliziranje je fenomen, ki ga najdemo že v antiki. Vezan je na koncept, da je izbran posameznik sposoben »slišati glasove z višjih svetov«. V resnici je kanaliziranje najgloblja oblika povezovanja z našim najglobljim in obenem višjim jazom. Preko kanaliziranja pridemo v stik z informacijami in znanji, ki so pravzaprav ves čas znotraj nas.

Celo Carl Jung je ustvaril svojo tehniko kanaliziranja, preko katere je vizualiziral in govoril z delom sebe, ki ga je čutil ločenega od sebe. A danes izgleda, da so se kanaliziranje izmisli konec 20. stoletja v okviru gibanja New Age. Zame predstavlja kanalizacija popolno odprtje srca in koherenco misli. Um in ego moramo znati postaviti ob stran, saj drugače kanaliziramo samo svoje želje in svoje strahove.

Pa vendar lahko v določenih trenutkih eksperimentiramo pravo spontano kanaliziranje; to se zgodi, ko občutimo valove ljubezni, ki prihajajo z naše duše, našega notranjega vodstva. Običajno se nam to zgodi preko meditacije, meditativnega sprehoda, trenutkih popolne sprostitve ali ob kreativnem ustvarjanju. Gre za prečudovit in neopisljiv dogodek, kjer smo v popolnem miru s sabo in z vsem svetom.

Mnogih je kljub temu strah kanalizacije, saj se bojijo, da bodo priklicali k sebi nizke entitete. Kot sem že v prejšnjih blogih napisala, kanaliziral naj bi lahko vsak, a tega vsak ne bi smel početi. Jasno je, da kdo živi na nizkih vibracijah, bo kanaliziral sporočila entitet na podobni valovni dolžini. Samo tu se nahaja prava nevarnost kanaliziranja; ko vstopi v svet kanalizacije oseba z nizkimi vibracijami in izven ravnovesja, bo svoje neravnovesje preko kanaliziranja samo povečevala. A to velja tudi za druge duhovne tehnike.

Verjetno poznate posameznike, ki trdijo, da kanalizirajo sporočila device Marije, Kristusa, Magdalene, Bude ali Nadangelov … Ti posamezniki so v najboljšem možnem primeru našli nek kanal, preko katerega se povezujejo z njihovimi notranjimi arhetipi; kar pomeni, da se povezujejo z njihovim notranjim Kristusom, ki pa ga zaradi neuravnovešenega ega zamenjujejo s pravim. Ti ljudje se povezujejo z nekim delom sebe, ki jim je skrit in nato to delijo v svetu.

Obstaja tudi t.i. vsakdanje kanaliziranje, ki je popolnoma vezana na posameznika, njegove sposobnosti, predvsem pa na stopnjo njegove zavesti. V tem smislu kanaliziramo čisto vsi, vsak pa bo razvil svoje sposobnosti na svoj oseben način.

Najbolj vsakdanjemu kanaliziranju pravimo sporočila Vesolja; torej v obliki števil, sinhronosti besed, pesmi, napisov na zidovih, barv, ipd. Ko v takšne vrste kanaliziranje ne vstopa ego, občutimo ob teh sporočilih izreden mir in Ljubezen. Malo ljudi prepozna takšna znamenja, nekateri jih niti ne opazijo, drugi jih opazijo, a ne prepoznajo v njih odgovora Vesolja na njihova vprašanja. Sinhronosti živimo vsak dan, kot stalen dež blagoslovov. Smo odpreti jim moramo svoje oči.

17 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala ker tako vztrajno obdeluješ temo kanaliziranja, za katero sem prepričan da je od marsikoga močno zlorabljena. Prav zato je na tem področju ogromno “nekih” informacij in kanalizatorejv, ki pa konec konecev povzročajo več zmede kot kaj koli drugega.
    Medtem ko me tvoje informacije zmeraj presenetijo in navdušijo. Ko te berem, nekaj znotraj mene reče: “to je to!”. Sploh da lahko kanaliziramo tudi preko sinhronosti mi je novo: ampak če prav pomislim,je tako. Kanaliziranje mogoče ni tako težko kot prava razlaga prejetega sporočila.
    Hvala ti!

  2. Jana pravi:

    Bi se v svojem komentarju navezala na Miho, vsak dan prejemamo neka sporočila in odvisno je, na kakšni stopnji smo kako jih bomo potem prebrali. Jaz dnevno vidim angelska števila, a se mi zdi razvozlavanje sporočila nemogoče, ker se bojim, da bi vanj vdrli strah ali moje želje.
    Hvala za tvoj blog ?

  3. Mojca pravi:

    Tudi jaz sem očarana nad temi blogi. Tako srčno so napisani, kot bi govorili Angeli preko tebe ?
    Tudi meni se dogaja, da bolj dvomim vase kot pa v sporočila, ki jih prejemam?

  4. Katja pravi:

    Tvoji blogi so mi vedno v pomoč, ker mi razlagaš stvari tako da jih razumem.
    Menim, da kanaliziranje ni ravno za vse sploh ko se povezujejo ljudje z drugimi entitetami. Saj kot pišeš: kar oddajaš tudi pritegneš in ni prav veliko takšnih, ki žarijo čisto ljubezen ❤

  5. Niko pravi:

    Te teme me preprosto zelo pritegnejo in upam, da se boš k njim še vračala v prihodnosti. Tudi sam verjamem, da to ni za vse, ker je kanaliziranje lahko tudi zelo nevarno. Nenevarno je brati sinhronosti in slediti toku življenja. Ja, se jih je treba naučiti brati, se strinjam. A ni boljšega mesra kot je ta za učenje angelskih sporočil.
    Hvala ti za tvoje delo!

  6. Luna pravi:

    Hvala za prekrasen blog in tudi vsem komentarjem, ki ga bogatite ?

  7. Zvezda pravi:

    Meni se marsikaj dogaja v meditaciji a za tam nisem prepričana, da gre za kanaliziranje … ?

  8. Vera pravi:

    Hvala za vse ❤️

  9. Nina pravi:

    Hvala za lepo razlago. Se strinjam, da se glede te teme absolutno preveč komplicira. Kanaliziranje je čudovito razloženo kot PROCES.
    Verjetno sem ena redkih, a mislim da vsi ne zmorejo kanalizirati in niti pravilno razlagati sinhronosti ali znamenj.
    Hvala ti ???

  10. Nataša pravi:

    Hvala, ker pišeš o kanaliziranju realno in hkrati angelsko. Se strinjam, da je ta tema prevečkrat zlorabljena, a pri tebi NIKOLI.
    Jaz mislim podobno kot Nina: čeprav predstavljaš kanaliziranje kot nekaj naravnega in kot proces, nikakor ni čisto vsak tega sposoben.

  11. Angel pravi:

    Meni pa je najbližje to kar si opisala kot spontano kanaliziranje ?

  12. Petra pravi:

    Hvala ???

  13. Veronika pravi:

    Hvala za tvojo razlago in vse, kar učiš ?

  14. Tujka pravi:

    Iz ❤️?

  15. Angelika pravi:

    Hvala za serijo blogov v katerih govoriš o kanaliziranju ❤️

  16. Tina pravi:

    Hvala, ker pomagaš vsem nam ???

  17. Sara pravi:

    Hvala za božanski zapis ♥️

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.