Moj blog

16. maj, 2022KAKO POTEKA ANGELSKO KANALIZIRANJE

Drage sestre in bratje, angelsko kanaliziranje poteka na dva osnovna načina: pasivno in aktivno. Pri prvemu postanete oddajnik naših sporočil, medtem ko pri drugemu slišite ali na nek drug način zaznavate naša sporočila in jih nato preprosto posredujete v svet.

Današnji blog nadaljujem od točke, kjer sem zaključila prejšnjega. Predstavljam namreč dve osnovni obliki angelskega kanaliziranja: v pomoč razumevanju tega skrivnostnega procesa.

Obstajata dve osnovni vrsti kanaliziranja: pasivna ali neposredna in aktivna ali posredna. Večina običajno izbere eno, a so tudi posamezniki, ki po občutku izvajajo obe. Poglejmo si sedaj bolje, kaj predstavljata obe obliki kanaliziranja.

V neposrednem ali pasivnem kanaliziranju smo kot v stanju transa ali pa globoke sproščenosti, ko naš ego in naše misli ne morajo vstopati v sam proces in ostajajo samo v vlogi gledalcev. Takrat vstopa angelska energija neposredno v naše telo, njihova sporočila prihajajo neposredno do nas in na ta način Angeli komunicirajo preko nas. Lahko bi rekli, da v tem procesu postanemo njihovo »orodje«. Sporočila so običajno tako globoka, da včasih ne razumemo njegovega pomena, a čeprav nimajo smisla za nas, ga imajo za tistega, ki mu je namenjeno. Pri tej vrsti kanalizacije se moramo samo prepustiti Angelom, tako lahko oni delujejo preko nas.

Kdor kanalizira na ta način, običajno izgubi občutek, da ima telo, saj čuti okoli sebe zlato svetlobo, ki ga popolnoma objame. Ta vrsta kanalizacije je zdravilna tudi za tistega, ki kanalizira, saj Angeli med kanalizacijo uravnovešajo tudi njegove energije in čistijo morebitne blokade.

Velikokrat se mi zgodi, da ko kanaliziram za neko osebo, ki ni v moji bližini, le-ta začuti ob tistem času posebno toploto v telesu, kot bi zaznavala angelsko prisotnost. Če je posameznik ob meni, se ga lahko nevede dotaknem prav na točko, kjer potrebuje zdravljenje, vse to pod vodstvom Angelov in brez neke lastne volje.

Nato je še tu drug način kanaliziranja, ki mu pravimo aktivni oz. posredni. Aktivno ali posredno kanaliziranje izvajamo, ko smo v stanju transa ali popolne sproščenosti, pa vendar aktivni del tega, kar se dogaja okoli nas. Pri aktivnemu kanaliziranju se zdi, da nam Angeli prišepetavajo v uho, kaj moramo reči. Prav zato smo budni in zelo pozorni na to, kar se dogaja. Razlika s pasivnim kanaliziranju je prav v tem, da pri pasivnemu postanemo kot oddajnik in ne se zavedamo izrečenega, medtem ko pri aktivnemu slišimo ali kako drugače zaznavamo sporočila ter jih nato ponovimo drugemu na glas.

Ko začenjamo s to vrsto kanaliziranja, slišimo na začetku malo besed, ki se s časom nato vedno bolj povečujejo. Moja prva angelska sporočila so vsebovala samo besedo »Ljubezen«, ves čas so mi Angeli ponavljaji to besedo. Sama pravim, da je učenje angelskega jezika enak kot učenje vsakega tujega jezika; začenjamo s preprostimi frazami, dokler ne obvladamo kompleksnejših fraz. Več kot kanaliziramo, bolj gotovi postajamo vase in vedno večjo zavest imamo o tem, kar počnemo.

Težava pri tej vrsti kanaliziranja je to, da se lahko vanj priključi tudi um, s svojimi predsodki in pričakovanji. Saj veste, naš um in naš ego sta mojstra sabotiranja. Najenostavnejši nasvet pri temu, da ločimo angelska sporočila in sporočila ega je ta, da so Angeli vedno ljubeči in polni razumevanja, medtem ko ego ne zmore obstati veliko časa v takšnem stanju.

Oba načina angelske kanalizacije sta dobra, če jih znamo izvesti z ljubeznijo, a predvsem s čistim namenom. Kanalizirajo lahko samo ljudje, ki želijo s čistim srcem služiti Angelom in drugim ljudem.

Konec koncev je sposobnost angelskega kanaliziranja božji dar, ki ga dobijo tisti s čistim srcem in nameni.

12 komentarjev

  1. Nika pravi:

    Hvala za temo, ki navdušuje. Zase bi lahko rekla, da uspem aktivno kanalizirati. Me je pa pogosto strah, da občasno vstopi ego.
    Hvala za vse nasvete in vodstvo ??

  2. Sara pravi:

    Hvala za širjenje važnih informacij ki nam vsem nam odpirajo vrata v angelski svet ??

  3. Mojca pravi:

    Zelo zelo zelo zanimiiiiivo. Hvala ker deliš vse te stvari in ker lahko s tvojo pomočjo lažje vstopam v ta čarobni svet ?

  4. Pinka pravi:

    Prepoznam se v aktivnem načinu kanaliziranje in se strinjam, da je najprej potrebna prava priprava duše … Potem pa pride vse naravno.

  5. Kati pravi:

    Hvala ♥️♥️♥️♥️♥️

  6. Nataša pravi:

    Perfekten opis pravega kanaliziranja ?
    Hvala

  7. Tina pravi:

    Hvala tvoje predstavitve so zmeraj nekaj posebnega. Tudi ta ??

  8. Petra pravi:

    Hvala za zalo jasno razlago ??

  9. Zvezda pravi:

    Hvala za dragoceno učenje ♥️

  10. Veronika pravi:

    Čudovito predstavljeno ❤️
    Človek se kar ne more začutiti vsemu temu ?

  11. Miha pravi:

    Zelo zanimiva in iskrena predstavitev dveh vrst kanaliziranja. Mnogi delajo iz tega en velik cirkus, pa v resnici se samo odpremo nečemu večjemu od našega ega.

  12. Niko pravi:

    Tudi jaz se strinjam, da sta oba načina dobra če se tega lotimo brez misli, brez pričakovanj in samo z eno veliko odprtjostjo. Mislim, da bo ta blog lahko številnim v pomoč. Hvala ti!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.