Moj blog

9. maj, 2022KANALIZIRANJE SPOROČIL Z VIŠJIH SFER

Drage sestre in bratje, kanaliziranje sporočil iz višjih sfer predstavlja globok proces transformacije, saj kdor prejema sporočila iz višjih sfer ne more več ostati isti. Sledi močna notranja in zunanja preobrazba, ki kaže na to, kako šibko je človek vpet v svoje življenje.

V prejšnjih blogih sem se koncentrirala na angelsko kanaliziranje, pa vendar vsi vemo, da ne kanaliziramo samo sporočil Angelov. Danes bom na splošno predstavila kanaliziranje sporočil iz višjih sfer kot nekakšno osnovo za bloge, ki mu bodo sledili.

Kanaliziranje ni nekaj, kar so si izmislili v prejšnjem stoletju v sklopu New age gibanj. Obstaja namreč ogromno zgodb prerokov in šamanov, ki so prejemali nadnaravna znanja iz svetov bitij svetlobe, kot so bili Angeli, Nadangeli, duhovi narave in mojstri različnih tipov. Kdor kanalizira, se običajno povezuje z duhovnimi vodniki, različnimi mojstri, kakor tudi z Angeli. Prav zaradi tega je kanaliziranje prečudovito orodje za duhovno rast in osebno transformacijo. Ko kanaliziramo, gradimo most do višjih svetov, ki pa ga moramo graditi potrpežljivo in z zaupanjem.

Kanaliziranje je zelo podobno kakršni koli obliki komunikacije; saj zajema verbalno komunikacijo, komunikacijo telesa, fizičnih občutkov, slik ali vizij. Končno sporočilo lahko pride v kateri koli obliki: lahko slišimo odgovor, lahko ga vidimo, lahko ga tudi fizično občutimo v obliki toplote ali bolečine in še bi lahko naštevala.

Večina ljudi se med kanaliziranjem zaveda prostora, v katerem se nahaja, a je popolnoma koncentrirana na sporočila, ki jih prenaša. Podobno kot ko nas zelo zanima, kaj nam bo povedal naš sogovornik; vemo, kje smo, a prostor izgine v besedah našega sogovornika.

Mnoge je strah kanaliziranja, ker se bojijo, da bi komunicirali z nižjimi bitji. Dejstvo je, da kar oddajamo, to tudi pritegnemo. Če oddajamo nizke vibracije, če nas znotraj žrejo zamere in jeza, bomo k sebi pritegnili energije, ki resonirajo na isti način.

Ko kanalizirate, lahko vedno vprašate ime tistega, s katerim se povezujete. Kdor ima izkušnje na tem področju, ve, da če se želi z nami povezati določena entiteta, to še ne pomeni, da je to tudi bitje svetlobe. Vsak se mora naučiti ločiti pravo vrednost entitete, predvsem pa vrednost prejete informacije. Nekatere entitete vam želijo ukrasti samo čas ( in s tem vašo energijo), druge imajo lahko neko nalogo, ki jo morajo izpolniti, v večini pa želijo predajati neko vodstvo in nasvet. Bolj kot je oseba, ki kanalizira, izkušena, lažje se »giblje« v tem svetu.

Najčistejša oblika kanaliziranja je kanaliziranje preko govora; kdor kanalizira, začne verbalno prenašati prejeta sporočila bitij Luči. V takšnem primeru je dobro snemati proces kanaliziranja, saj lahko hitro izgubimo pomembne besede. Običajno po takšnemu kanaliziranju hitro pozabimo vse, kar je bilo povedanega, čeprav lahko s prakso podaljšamo svojo zmožnost koncentracije in pomnjenja. Moja kanaliziranja so včasih dolga tudi do pet strani. Pri takšni vrsti kanaliziranja kanalizator pogosto spremeni ton in jakost glasu, predvsem pa uporablja besede, ki jih ne pozna.

Opažam, da je vedno pogosteje uporabljena vrsta kanaliziranja avtomatično pisanje, ki zajema pisanje fraz, misli ali pa celih knjig. Navdih pride z višjih sfer in ne z glave tistega, ki kanalizira. Običajno tisti, ki piše, ne ve niti, kaj piše.

Še ena zelo popularna oblika kanaliziranja, ki jo izvajajo mnogi, je “kanaliziranje” preko določnega orodja, kot so karte, nihalo in podobno. Mnogi začenjajo z učenjem kanaliziranja prav preko vlečenja Angelskih kart in si na ta način gradijo samozavest in zaupanje za druge oblike kanaliziranja.

Spomnim se, kako sem se pred skoraj dvajsetimi leti soočila s t.i. spontanim kanaliziranjem, preko katere sem prejela svoja prva angelska sporočila. To pomeni, da nisem uporabljala nobene posebne tehnike za prejemanje sporočil, pravzaprav jih nisem niti želela, a zgodilo je in to na spontan način. Ker sem dvomila vase – ne vanje!- sem iskala čim več informaciji na tem področju. Informacije so me nato vodile do ljudi, ki so se ukvarjali prav s kanaliziranjem. Na začetku so me vsi preizkusili in ko so videli, kaj zares počnem, so me na svoj način »izbrisali« iz njihovih kontaktov, saj sami tega niso zares počeli. Samo ena ženska je bila dovolj iskrena, da mi je priznala, da sama »kanalizira« izključno iz angelskih kart, pa čeprav uči druge, kako kanalizirati. To so bile moje takratne izkušnje, ki so predstavljale izziv in resonirale z mojimi takratnimi dvomi.

Danes seveda ne bi iskala potrditve zunaj sebe za nekaj, kar se dogaja znotraj mene. Ampak tudi to spada v učenje procesa kanaliziranja.

 

29 komentarjev

 1. Vera pravi:

  Hvala za prečudovit blog, prečudovito temo in prečudovit način učenja 🙏
  Globoko se me dotakne vsak beseda in ta nepresahljiva iskrenost o tvojih izkušnjah, napakah in srcu ❤❤❤

 2. Sara pravi:

  Hvala za vse tvoje znanje 💚💚💚

 3. Tina pravi:

  Hvala za vse informacije, ki jih širiš o kanaliziranju. Angelsko pisanje 😇🪷

 4. Zvezda pravi:

  Opažam, da organizirala delavnico na temo kanalizacije 😍
  Če je to uvod, si ne predstavljam ostalo ♥️

 5. Miha pravi:

  Odlično predstavljena tema. Zelo mi je všeč, ko konkretno pišeš o tako subtilnih temah! Lepa tudi delitev tvoje izkušnje ob spontani kanalizaciji in vseh načinih kanaliziranja, ki niso ravno “klasični”.

 6. Kati pravi:

  Obožujem ko pišeš o Angelih
  Takrat jih čutim ob sebi ❤❤❤

 7. Nika pravi:

  Hvala ker resnično DELIŠ 🙏🙏🙏🙏

 8. Luna pravi:

  Veselim se nedeljske delavnice 💛💛💛

 9. Nives pravi:

  Hvala 💙💙💙😇💙💙💙

 10. Mihaela pravi:

  Zelo lepo napisano. Poznam tvoji pet in več napisanih stran kanaliziranja 🤭 sploh pa poznam srce, ki daje na vse možne načine 🙏♥️

 11. Tujka pravi:

  Hvala za vse nasvete. To z avtomatičnim pisanjem še nisem poskusila, sem pa ostalo in izgleda da preprosto niso bile druge tehnike zame. Še v zmeraj iščem pot do Angelov 💜💜💜💜🐞🐞

 12. Niko pravi:

  Dobro je da se napiše, da se človek povezuje z entitetami, katere so skladne njegovim energijam in mislimi. Mnogih je strah, da bi se povezali z demoni ali kakšnimi drugimi bitji nizkih vibracij. Sam pravim, če te je strah bo že kak razlog za to.
  Vse lepo in prav, da se piše o kanaliziranju. Nisem pa prepričan, da je to ravno za vse.

 13. Katja pravi:

  Hvala za ta prekrasen blog. Vsak lahko v njem najde nekaj zase. Meni se to vedno dogaja, ko berem tvoje besede. Kot bi ki nekdo govoril preko njih.
  Nekaj dni nazaj sem razmišljala o svoji komunikaciji z angeli in sedaj prejela odgovor nanj. Hvala ❤️

 14. Anemone pravi:

  Se pomalem strinjam z vsemi komentarji. Dejstvo pa je, da ne obstajajo samo višje sfere ampak tudi nižje. Marsikdo, ki pravi da se povezuje z angeli se povezuje z drugimi entitetami ki nam dajejo prav tako informacije.
  Je pa res lepo vse skupaj napisano in o spontanem kanaliziranju.

 15. Jan pravi:

  Hvala za meni zelo uporaben blog pri razumevanju te nenavadne teme!

 16. Mojca pravi:

  Hvala tudi meni so angelske karte povelale samozavest, da sem potem stopila bolj gotova k samemu kanaliziranju 😇🧡

 17. Pinka pravi:

  Včasih si želim, da bi tvoje bloge prebrala prej. Ne obžalujem svojih izkušenj, a tudi jaz sem šla “skozi” serijo ljudi, ki so me vodili stran od sebe in ne proti meni. Skratka vodili so me preko mojega ega, ki je bil obenem nesamozavesten in hkrati je iskal potrditev, da sem nekaj posebnega. Verjetno je to zgodba mnogih tvojih bralcev. Ne gre za to da nosim kakšne zamere do teh ljudi, ki so me izigrali. Gre za to da sem izgubila OGROMNO časa, ki ga ne bom dobila več nazaj.
  Hvala za vse tvoje besede 💖

 18. Ketu pravi:

  Zelo lepa predstavitev kanaliziranja z višjimi sferami.
  Pinki pa: vse izkušnje “plačujemo” z izgubljenim časom. A če smo se iz njih zares nekaj naučili, potem ni nič izgubljenega. Vas pa popolnoma razumem in točno vem o čem pišete – tudi jaz sem dal podobno zgodbo skozi. Takšna je pač človekova narava …

 19. Surya pravi:

  Kanaliziranje je zelo privlačna tema, ki konec koncev ne gre nikoli ven iz mode. Hvaka za vse tvoje zapise na to temo, tvoje izkušnje in deljenje spoznanj.
  PS: hvala tudi vsakemu komentarju, ki doda nekaj posebnega tej temi.

 20. Nataša pravi:

  Hvala za VSE tvoje bloge in hvala tudi komentatorjem, ki jih bogatite👼

 21. Veronika pravi:

  Hvala ♥️♥️♥️

 22. Eden pravi:

  Hvala za čudovit blog. Tudi meni si odgovorila na vprašanja za katera nusem našla odgovora do tega trenutka ….

 23. Angelika pravi:

  Hvala ker odkrivas vse te svetove😇

 24. Nikolaj pravi:

  H V A L A

 25. Deva pravi:

  Hvala za to prečudovito temo 💜

 26. Gaja pravi:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 27. Ela pravi:

  Zelo mi je všeč vaša stran z dragocenimi blogi in infomacijami

 28. Hana pravi:

  Čudovit zapis in hvala, ker spodbujala vse nas da se dvignemo do Angelov 💜

 29. Celestum pravi:

  Rada bi se tudi jaz zahvalila in izrazila hvaležnost za vse znanje in izkusnje, ki jih delite.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.