Moj blog

5. maj, 2022ANGELSKO KANALIZIRANJE

Drage sestre in bratje, angelsko kanaliziranje je naravni proces, ki se dogaja znotraj človeka, ko najde svojo notranje ravnotežje in je pripravljen stopiti na pot duhovne preobrazbe. Je nekaj, kar naj bi lahko počel vsak, a v resnici je zelo malo takšnih, ki so pravilno razumeli in šele nato razvili svoje darove.

Angelsko kanaliziranje je proces, ki se rodi v notranjosti posameznika, ko se približuje angelskim vibracijam ter obenem najbolj avtentičnemu izrazu sebe. Ta proces pogojuje, da ima posameznik pravo vibracijo, ki mu omogoča, da je sposoben prenašati angelske vibracije drugim ljudem v obliki sporočil ali energije. Za angelsko kanaliziranje je potrebna posebna stopnja razvoja duše, globoko pripravljalno delo, med katero spadajo čiščenje kanalov percepcije, posameznikovih misli in čustev, dokler ni sposoben priti do svoje esence. Prav posameznikova esenca predstavlja začetno točko procesa angelskega kanaliziranja.

Nujno je, da ima posameznik zelo visoke vibracije, brez katerih ne bi bil sposoben sprejeti energije bitij svetlobe. Angelsko kanaliziranje predstavlja za te posameznike pravzaprav širjenje njihove zavesti in hkrati pomemben začetek osebne duhovne poti. Če ste pripravljeni prečistiti svojo energijo, ozdraviti vse svoje rane, opustiti bolečine, se osvoboditi predsodkov in mnenj, takrat lahko postanete čist kanal, ki prenaša izključno informacije, ki prihajajo z višjih sfer.

Angelsko kanaliziranje lahko primerjamo z vodovodno napeljavo; če so cevi čiste, pride v naš dom čista voda; če so cevi zamašene in umazane, vstopi v naš dom voda, ki ni ne čista ne uporabna. Enako velja za tistega, ki želi kanalizirati; če se je osvobodil predsodkov, mnenj, bolečine ali ran; če se je med kanaliziranjem sposoben popolnoma »umakniti«, lahko prenaša nevtralna oz. prava sporočila v zunanji svet.

Dober kanalizator angelskih sporočil se popolnoma umakne s procesa in je ves čas popolnoma nevtralen. Običajno prenaša informacije, ki jih niti sam ne razume. To se mi zelo pogosto dogaja, ko kanaliziram za druge. Vidim in slišim stvari, ki jih ne poznam, a jih v identični obliki prenesem naprej. Oseba, za katero kanaliziram, vedno ve, na kaj se nanaša predano sporočilo. V določenem obdobju celo nisem želela vedeti ničesar o osebi, za katero sem kanalizirala. Na ta način sem se popolnoma osvobodila od svoji misli in želja, da bi komu pomagala. Kajti težava pri kanaliziranju je tudi v tem, ker mi MISLIMO, da pomagamo, a v resnici je zelo težko razumeti, kaj je prava pomoč. Prav zato je najbolje, da se osebe, ki kanalizirajo angelska sporočila, popolnoma odklopijo od sveta in prejetih sporočil.

Za posameznike, ki kanalizirajo angelska sporočila, je zelo pomembno, da ohranjajo ves čas visoke vibracije, da si zaupajo, da imajo dovolj izkušenj, da jim je jasno, kaj počnejo in za kaj to počnejo, saj na ta način ne morejo ustvarjati zmede ali pritegniti nase neželenih energij. Za takšno delo so potrebni neomajna vera, nevtralnost, visoke vibracije in jasnost namena. Dejstvo je, da takšno delo ni za vsakega, čeprav teoretično naj bi lahko kanaliziral čisto vsak.

Angelsko kanaliziranns je nekaj, kar se preprosto zgodi. Po svoje je nekaj izredno naravnega, daleč od izumetničenih načinov, ki nam jih predstavljajo ljudje, ki izkoriščajo naivnost vseh, ki bi radi kanalizirali. Vsekakor nam proces kanaliziranja spremeni osebno vibracijo, nas globoko preobrazi in nas pripravi na duhovno izpolnitev.

Sama razumem namen angelskega kanaliziranja v spreminjanju vibracije našega planeta in kot pomoč pri procesu kolektivne kozmične evolucije. Preko angelskega kanaliziranja manifestiramo našo edinstvenost, medtem ko delujemo v sinergiji z ostalimi bitji, ki so bila priklicana, da pomagajo spremeniti naš planet.

V naslednjem blogu bom predstavila dve osnovni tehniki angelskega kanaliziranja. Ostanimo povezani.

 

13 komentarjev

  1. Jana pravi:

    Zelo zanimivo branje, hvala! Danes se marsikaj piše o kanaliziranju, se obljublja, pa vseeno se mi zdi, da najdem pri tebi tisto pravo srce, tiste prave vibracije, iskreno globino in modrost, ki so nujne za kaj tako lepega kot je neposrena komunikacija z angeli.
    Hvala za vse, kar deliš ❤

  2. Gaja pravi:

    Ta blog je treba prebrati v miru in razmislit čisto o vsaki besedici. V njem je ogromno enega znanja in za tiste, ki se na tem področju še “iščejo” ogromno enih napotkiv, tudi med vrsticami.
    Z veseljem pričakujum prihodnji blog ?

  3. Petra pravi:

    Zelo zanimivo ??
    Hvala

  4. Sara pravi:

    Hvala ???

  5. Angel pravi:

    Lepo je brati te besede in tvoje izkušnje ?

  6. Kati pravi:

    Hvala za prelep blog ??

  7. Mitja pravi:

    Zelo dobro napisano!

  8. Tina pravi:

    Hvala ti ❤️

  9. Miha pravi:

    Fajn napisano kako je hkrati to za vse in za redke izbrane. Visoke in še bolj visoke vibracije, močna koncentracija in jasne misli, o tem kar se počne.
    Hvala

  10. Luna pravi:

    Hvala za prelep blog ?

  11. Nina pravi:

    Iskreno, jasno in angelsko ??

  12. Marija pravi:

    Hvala ❤️

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.