Moj blog

28. april, 2022SONČNI MRK ČUSTVENE TRANSFORMACIJE

Drage sestre in bratje, sončni mrk čustvene transformacije predstavlja posebno karmično točko, od katere zavisi naslednjih šest mesecev. Živite ta čas zavestno in hkrati izkoristite moč mrka za rezanje vseh situacij, ki vas bolijo.

V soboto nas ob mlaju čaka delni sočni mrk, s katerim odpiramo sezono mrkov letošnjega leta. Čeprav gre za delni mrk, bo njegov vpliv jasno viden vsem vam. Ta sončni mrk je namreč vezan na silovite zaključke in reze, ki bodo nujni za še kako potrebno pozitivno usmeritev vašega življenja. Od vas bo odvisno, kako boste izkoristili te uničujoče energije in kateri del vašega življenja boste odrezali stran.

Vsi mi bomo dobili priložnost, da končno odrežemo z vsemi situacijami, ki nam v življenju škodijo. V kolikor tega ne bomo naredili sami, nas bo samo življenje prisililo v to. A ne pričakujte, da se bo to zgodilo na prijeten način. Vzemite si zato čas, iskreno poglejte, kaj vam v življenju povzroča bolečino in vam jemlje dušo ter nato odrežite z vso silo stran vaš bol. Življenje bo sedaj na vaši strani.

Vsak sončni mrk odpira posebno karmično točko, od katere nato zavisi naslednjih šest mesecev. Kar vam bo uspelo »predelati« in »prečistiti« v tem obdobju, bo močno zaznamovalo vse, kar bo sledilo. Ne pozabite, da se karma nahaja v vaših mislih, prav zato se največje življenjske spremembe zgodijo znotraj nas in ne samo zunaj nas. A glede na to, da gre za sončni mrk, torej mrk tistega planeta, ki nam daje svetlobo in moč razumevanja, bo njegov vpliv viden tudi navzven.

Ta mrk je zelo primeren za postenje in kakršno koli odrekanje. S postom in molitvijo boste okrepili njegovo moč in na ta način prejeli večjo jasnost pri razumevanju, kateri del vašega življenja potrebuje rez. V tem času ne pozabite, da je dobro in slabo zelo relativno in da eno ne obstaja brez drugega. Poskusite sprejeti življenje preprosto za kar je, ne sodite ljudi, ne sodite, kaj vam življenje prinaša; edino, kar morate presoditi so situacije, ki jih živite. Niso ljudje, ni življenje in ni Bog tisti, ki vam prinašajo bolečino. Bolečino vam ustvarjajo situacije, ki jih živite. Odrezati morate s situacijo, ne s človekom.

Dobro premislite, katere situacije vam prinašajo bolečino. Z njimi morate odrezati. Ne režite ljudi, kajti ljudje se bodo vedno vračali v vaše življenje in vam prinašali podobne situacije – iste lekcije v drugačni obliki.

Če vam bo uspelo odrezati boleče situacije in ne posameznikov, si boste zagotovili, da bo vse, kar vas čaka v naslednjih mesecih, zdravilno. Predvsem pa si boste zagotovili, da boste ubrali pravo pot, ki vas bo peljala do vašega cilja. Poglejte na ta mrk kot na razpotje vašega življenja. Če sedaj uberete napačen odsek, bo vse, kar bo sledilo, narobe. Vse situacije in vsi ljudje vas bodo vodili v napačno smer in stran od vašega cilja. Če pa uspete sedaj odrezati s tem, kar vas boli, boste našli pravo smer. Vse, kar bo sledilo, bo pravilno in del vašega poslanstva.

Živite ta čas zavestno.

 

16 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala za to vodstvo,na katerega sem zelo upala. Jaz zelo dobro vem, kje bi morala odrezati zato prosim Angele za pomoč in podporo ?

  2. Nika pravi:

    Hvala za angelski vodstvo ??
    Hvala za dodatno obrazložitev, s čim je treba rezati. Ker se strinjam, odrežeš z enimi ljudmi, ki ti povzročajo bolečino in čez čas pridejo drugi, ki zasedejo njihovo mesto in se lekcija ponovi ❤️

  3. Sara pravi:

    Pa sem ga dočakala ?
    Trenutek ko bom začela odgovarjati z NE ..
    HVALA ti za vodstvo ?

  4. Miha pravi:

    HVALA za to napoved. Predvsem pa hvala za vse ostalo, kar napišeš v napoved.
    Če sem prav razumel, če zdaj ne odrežemo s tem, kar nam povzroča bolečino – bomo prisiljeni nato odrezati, a bo tudi bolelo.
    Ne rezati z ljudmi, temveč s situacijami.
    Od teh trenutnih dejanj zavisi naslednjih 6 mesecev …
    Škarje v roke in gremo spremembam nasproti!

  5. Nina pravi:

    Edina točka moči je v sedanjosti. Od tu je treba delovati. Jaz bi odrezala včasih kar se sabo, saj si povzročam sama največ bolečine. Bom pa sledila temu času in se odprla vsem možnostim, ki jih prinaša ???

  6. Nensi pravi:

    Hvala očitno prihaja moj čas ???

  7. Petra pravi:

    Hvala iz ❤️

  8. Mojca pravi:

    Hvala za napoved ?

  9. Zvezda pravi:

    Mene je ob mrkih zmeraj čudno pri srcu. Opažam veliko napetost okoli sebe, jaz pa sem čisto izgubljena. Tokrat pa se mi zdi vse ‘drugače’ ker čutim, da se odpira dober čas. Hvala za napoved ????

  10. Mitja pravi:

    Tudi jaz zaenkrat občutim milo ta mrk. Bo zato ker je delni? Upam,da ga vsi izkoristimo v naše najvišje dobro in da se uspemo odmakniti od vsega, kar nam povzroča bolečino. H V A L A

  11. Pinka pravi:

    Zelo lep program za mesec maj ❤️
    Hvala tudi za napoved ?

  12. Tujka pravi:

    Hvala za zanimivo napoved. Moram razmisli dobro, kako izkoristiti ta mrk ?

  13. Angel pravi:

    Hvala za vodstvo ?
    Jaz pa čutim precej napetosti in anksioznosti v zraku. Upajmo na najboljše ❤️

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.