Moj blog

7. april, 2022DUHOVNO PREBUJENJE

Drage sestre in bratje, duhovno prebujenje vas vodi v različne cikle duhovne transformacije, ki je namenjena čisto vsem ljudem na tem svetu. Dokler se ne bo zadnji človek na tej Zemlji duhovno prebudil, bo vse Vesolje ves čas ponujalo možnosti za duhovni preporod.

Duhovno prebujenje prinaša s sabo različne etape duhovne transformacije, kar vam želim tudi danes predstaviti. Etape duhovnega prebujenja so med seboj različne in čeprav nas vsaka na svoj način osvobodi, vsaka od nas obenem zahteva določeno držo in odprtost. Določene faze duhovne transformacije so zelo prijetne, spet druge so izredno težke.

Moja želja je predstaviti različne faze duhovnega prebujenja kot del cikličnega procesa, h kateremu se stalno vračamo. Ne mislite, da boste določeno etapo prehodili v življenju samo enkrat, k njej se boste vračali vse dokler ne boste prišli do popolnosti. Sedaj pa preverite, na katerem koraku duhovnega prebujenja se sedaj nahajate in kaj vse še čaka na vas.

Prva etapa duhovnega prebujenja predstavlja osvobajanje starih modelov razmišljanja in delovanja. Nenadoma se določene mentalne sheme začnejo “topiti”; navade, prepričanja in ostali omejujoči načini delovanja in reagiranja začnejo izginjati. Čeprav nas to osvobaja, lahko obenem zbuja tudi dvome in nemir. Nekateri so v tej fazi hvaležni za to spremembo, medtem ko se določeni posamezniki počutijo nenadoma izolirane od tistih, ki ne sledijo njihovemu duhovnemu razvoju. Ta etapa je del naravnega pretoka duhovne transformacije in mnogi se v njej blokirajo, saj ne najdejo v zunanjem svetu nobene podpore – če že ne samo odpor. Tu se mora vsak naučiti, da ne potrebuje zunanje podpore, temveč prepoznati svojo notranjo moč in razviti vztrajnost.

Vsak se med duhovno transformacijo sreča z lekcijo, ko se začnejo določeni ljudje oddaljevati od njega. To je nekaj naravnega. Jasno je, da se ob duhovnem prebujenju začnejo naše frekvence oddaljevati od tistih starih. A meni je ljubše razmišljati, da smo si ob takšnih trenutkih skupne lekcije izmenjali in da moramo začeti iskati nove. Včasih občutimo ob tem olajšanje, včasih krivdo, a sprejeti moramo, da je to del življenja.

Nato sledi eden mojih ljubših korakov duhovne transformacije, ki predstavlja spoznanje, koliko priložnosti in možnosti nam ponuja življenje. Tu pridejo na plan vse sinhornosti, ki nam dajejo občutek o globljem smislu življenja. Vse, kar počnemo v tej fazi, se nam zdi pomembno in vse nezavedne miselne blokade se začnejo umikati. Običajno se v tej fazi začnemo zanimati za Angele in višji smisel življenja.

Pomemben del duhovne transformacije je nato izguba potrebe po kontroli. V tej fazi se z zaupanjem predajamo Življenju in odkrivamo svojo avtentično svobodo. V preteklosti bi se borili in upirali, a v tej fazi znamo uživati življenje, ki nam je dano. Razumemo, da življenje dela za nas in ne proti nam. To nam močno okrepi samozavest, posledično postanejo strahovi, dvomi in anksioznost samo del preteklosti.

Naslednji korak duhovne spremembe je vsekakor osvobajanje od vseh rigidnosti znotraj nas. V tej fazi postanemo lahkotnejši v srcu in znotraj naših misli. V tej fazi se sprosti  tudi ego, kar se kaže v tem, da ne reagiramo več na druge in da drugi nimajo več negativnega vpliva na nas.

Zelo pomenljiv del duhovne transformacije je poglobljen vpogled vase in v vse Vesolje. V tej fazi bi lahko rekli, da se nam odpre intuitivni kanal, posledično se začnemo vse hitreje učiti nova duhovna znanja. Vse, kar nam je bilo nekoč skrito in neznano, se nam odpira kot na dlani.

Verjetno je eden težjih delov duhovne transformacije t.i. energetsko čiščenje oz. energetsko razstrupljanje. Ta purifikacija se seveda ne manifestira samo na fizičnem nivoju, temveč tudi v duši. Ta faza nas pogosto vodi v samodestruktivnost. Ne pozabite, da prinese tudi prebujenje kondalinija s sabo nenadno rušenje blokad, ki občasno vodi do kratkotrajne “shizofrenosti”.

Najprečudovitejši del duhovne transformatorcije je prav gotovo poglabljanje ljubezni in sočutja. Naša povezanost s srcem se okrepi in poglobi, vse dokler ne pridemo do točke, ko občutimo sočutje čisto do vseh. Sovraštvo in zamere postanejo del preteklosti, njihovo mesto prevzame samo ljubezen.

Duhovna transformacija ob duhovnem prebujenju je dar življenja. Je rezultat notranjega oziranja, zdravljenja naših ran in iskanja svobode. Ne pozabite, da nas po vseh teh korakih  čaka novi svet, novi jaz, ki se bo razvijal vse do zadnjega trenutka naše eksistence.

12 komentarjev

 1. Katja pravi:

  Zelo zelo zanimiv zapis. Kje sem danes jaz? Malo povsod,malo povsod. Osvobaja me misel, da se bom na neke etape še vrnila, bolkš, močnejša in bolj modra.
  Hvala ker širiš: ČISTO LJUBEZEN ❤❤❤

 2. Petra pravi:

  Perfektno napisano. Moja najtežja etapa je prva, ko te ljudje zapustijo, ti očitajo in te obtožujejo – ker odraščaš. Boli, zato upam, da ko se naslednjič vrnem na to etapo, bo kaj drugače 🙏🙏🙏

 3. Mojca pravi:

  Hvala za novo znanje 🙏🙏🙏

 4. Nika pravi:

  Moja najljubša in izkušena faza so sinhronosti: ko globoko vdihneš zrak z vsemi pljuči in začutiš da je vse popolno tako kot je 😇

 5. Sara pravi:

  Hvala za zelo zanimiv blog 🧡🧡🧡

 6. Hana pravi:

  Hvala za dragocen zapis 🙏💜

 7. Miha pravi:

  Lahko bi rekel da vsaj površno poznam vse faze. Res je, da vse življenje krožimo po teh fazah in z vsakim preskokom zavesti dvignemo na višji nivo vsake faze. Super zapis in globoka zahvala!

 8. Tujka pravi:

  Čudovito opisane vse faze ♥️

 9. Kati pravi:

  💚💚💚💚💚💚

 10. Nina pravi:

  Sem se prepoznala po malem povsod, samo da je intenzivnost v vsaki fazi drugačna.
  Mene je močno prizadelo, ko so me začele določene osebe v življenju zavračati. Zdaj pa čutim blagoslov zaradi tega 🙏

 11. Ketu pravi:

  H V A L A

 12. Zvezda pravi:

  Hvala za ta prečudovit zapis. Človek se nikoli ne preneha učiti 💗

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.