Moj blog

28. marec, 2022ANGESLKA NAPOVED ZA APRIL

Drage sestre in bratje, pred vami je napoved za mesec april. To bo mesec izrednih dogodkov, sprememb, pa tudi prebujenja. Odprite svoje zaspane oči, odprite svoje zaspano srce in čaka vas novi, boljši svet, ki ga morate začeti graditi v slogi in ljubezni.

April mesec bo mesec, ki bo prinesel največ sprememb med vsemi meseci v tem letu. V tem času se bo odvilo ogromno stvari, ki bodo znotraj vas prebudile nove občutke in emocije. Vse okoli vas se vam bo nenadoma zdelo drugače, prav tako boste tudi vi delovali drugače kot običajno.

Vse zunanje spremembe vas bodo vodile v nov pogled na življenje, nov zorni kot, predvsem pa do vaše prave točke moči. Tok energij bo čisto drugačen. Ne pozabite, da v tisto, o čemer razmišljate ali opazujete, usmerjate svojo energijo. Največ ljudi danes izgublja energijo prav preko misli. To bo zato odličen čas za osvojitev lekcije, kako upravljati z lastno energijo s preusmerjanjem svojih misli.

Veliko sprememb boste doživeli tudi na področju komunikacije, ki se bo prav tako ves čas spreminjala. Ob njej bo tudi pogosto spremenljiv vaš pogled na svet, saj si ne boste znali vedno razlagati kaotičnosti okoli sebe. Vse se bo dogajalo z veliko hitrostjo. Mesec boste začeli s pretirano občutljivostjo, nato boste zašli v čisto nasprotje in postali v svojih besedah zelo neposredni, mnogi bodo celo iskali konflikte, zaradi njihove prevelike površnosti v razmišljanju. Ne pozabite, da bodo v tem mesecu pogosto hitrejše misli kot naša dejanja. Vse bo na prvi pogled kaotično, a ko se bodo spremembe ustalile, boste lahko prepoznali blagoslove, ki so jih prinesle.

April bo tudi poseben zato, ker se začne z mlajem (1.4) in zaključi z mlajem (30.4.), ki bo obenem prinesel še sončni mrk. Pojav dveh mlajev v mesecu je močan energetski element, ki dodaja moč in trdnost spremembam tega časa. O aprilskem mrku bom podrobneje pisala v prihodnjih blogih, v grobem nam prinaša večjo impulzivnost, boje in konflikte zaradi občutkov moči ter nemoči.

Prvoaprilski mlaj bi lahko poimenovali mlaj Nove svetlobe, saj vam bo na entuziastičen način prinesel novo luč, nov zorni kot in nova spoznanja, s katerimi boste lahko pogledali na vaše stare težave in blokirane situacije. To bo zelo živahen čas, kjer bo marsikaj mogoče.

Že v začetku meseca boste občutili veliko potrebo po druženju s prijatelji ali družino. Konec naslednjega tedna boste polni optimizma, potrebe po globlji povezanosti s svetom, z ljudmi in tudi s sabo. Odprite svoje srce ta mesec in odkrili boste brezpogojno ljubezen, ki ždi v njem. To vas bo pripeljalo do nove zavesti in do iskanega duhovnega prebujenja.

Uporabite energije, ki jih boste občutili v tem času, za bolj iskrene odnose. Želja po služenju bo v tem mesecu izredna. Naj najde prostovoljstvo svoj pravi prostor v vaših življenjih.

V zadnjih dneh meseca bo prišlo do izredno pomembnega dogodka, saj boste množično sposobni odmakniti tančico, ki vas loči z duhovnim svetom. Odkrijte ali utrdite v tednih do takrat svojo moč preko meditacije in tančica se vam bo takrat sama razstrla. Povežite se s svojim srcem preko meditacije in vstopite preko svojega srca in brezpogojne ljubezni v višje sfere.

Vse, kar se je zgodilo v preteklih letih, vas je sedaj pripeljalo do točke, ko se boste morali naučiti zdraviti na drugačen način – z energijami ljubezni. Odprite srce in stopite skupaj, spoznajte, da niste bili nikoli ločeni med sabo – ko boste to zares občutili, boste občutili pravo povezanost, srečo in veselje, ki s pomočjo ljubezni zdravijo.

V tej pomladi morate ozavestiti hvaležnost do vseh lepot Matere Narave. Hvaležnost do vsega, kar vam je dano, bo množila vaše blagoslove. Ta mesec imate enkratno priložnost, da se z uporabo iskrivih energij približate posebnemu obilju. Bodite ta čas navdih sebi in drugim, z duhovnega vidika bo zares prečudovit mesec.

Po 15. aprilu vas množično čaka prebujenje in drugačna zavest. Vsi se bodo počutili boljše, imeli boste več upanja, smisla, kakor tudi želje po ljubezni. Ljudje se že preveč časa počutijo utrujene, ujete, podrejene in blokirane od vseh težav in kaosa, ki jih obkroža. Prav zato bodo sedaj množično občutili večjo potrebo, da se nazaj povežejo, ljubijo in delimo svoja življenja. Samo na tak način bomo v resnici lahko spremenili svet na boljše. V sebi bo lažje prepoznati moč volje, željo po duhovnosti in novih začetkih.

Konec meseca bo prinesel mnogo lepote in radosti. Lepe spremembe in čudovite izkušnje vas bodo vodile k želji po večji svobodi in po tem, da začnete končno sami živeti svoja življenja.

Velike spremembe čajajo na svetovnem nivoju,  tudi na političnem področju. V tem mesecu bomo dočakali različne zaključke in številčne smrti, posebej ob koncu meseca. A vsak zaključek ni nič drugega kot začetek nečesa novega.

18 komentarjev

 1. Živa pravi:

  Hvala za optimistično napoved, ki sem jo ke dočakala. Odpiram se spremembam!

 2. Kati pravi:

  Hvala ❤❤❤

 3. Vera pravi:

  Hvala za napoved in navidh 😇💙

 4. Hana pravi:

  Preprosto HVALA 🙏

 5. Tujka pravi:

  Prekrasna napoved, naj se vse izpolni!

 6. Miha pravi:

  Hvala za tvoje delo. Resnično so tvoje napovedi zelo točne, tako da se z vsemi vami veselim duhovnega prebujenja, bolj optimističnih trenutkov in novih začetkov!

 7. Petra pravi:

  Hvala 🙏🙏🙏

 8. Mitja pravi:

  H V A L A

 9. Nives pravi:

  Hvala za to krasno napoved

 10. Nina pravi:

  Hvala 🌸
  Mislim da sedaj vsi potrebujemo spremembe. Upam samo da ne bodo preveč kaotične kot pišeš 😇

 11. Pinka pravi:

  Nestrpno pričakujem boljše čase 💙💙💙

 12. Luna pravi:

  Hvala 🤍🤍🤍

 13. Niko pravi:

  Kot vsi pred mano: hvala za napoved! Ampak ne samo to. V njej žje več kot napoved za prihodnji mesec, je vodstvo, je modrost, je duhovnost!
  Hvala TI!

 14. Mojca pravi:

  Hvala srce 🧡🧡🧡

 15. Eden pravi:

  Hvala ti ♥️

 16. Irena pravi:

  Hvala iz srca💗🍀

 17. Pika pravi:

  Prebujen april vsem skupaj!
  Naj bo poln vsega najvišjega dobrega! 💟

 18. Teja pravi:

  Hvala ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.