Moj blog

17. marec, 2022POLNA LUNA POPOLNOSTI

Drage sestre in bratje, jutri se bo na nebu odprla polna Luna, ki ji lahko rečemo Luna Popolnosti. Ob njeni pomoči boste lahko prejeli nenavadne navdihe za vaše nerešene misli in situacije. Odprite se temu času in sprejmite blagoslov, ki ga prinaša.

Za predstavitev marčevske polne Lune si bom izposodila misel Alberta Einsteina, ki pravi nekako takole: »99-krat premislim in ne najdem ničesar. Nato neham razmišljati, zaplavam v tišino in resnica pride do mene.” Menim, da ni boljše predstavitve, kaj nam prinaša ta Lunina faza na zemljo: um deluje najboljše, ko je sproščen, ko se odklopi od naučenega razmišljanja in poveže s svojo »višjo« oz. avtentično obliko.

Ob tej polni Luni prihajajo na zemljo nenavadne energije, ki nam bodo pomagale urediti naše misli in naše življenje – a na najbolj nekonvencionalen način, kar jih je mogoče. Izkoristite energije teh dni za ureditev doma, vaših misli, pospravljenje, kakor tudi vso birokracijo, ki vam visi nad glavo. Dnevi okoli polne Lune bodo idealni za podpis pogodb, urejanje dokumentov in vseh tistih »zoprnih in dolgočasnih« administrativnih opravkov, za katere nimamo nikoli časa.

Vpliv te polne Lune bodo občutili najbolj posamezniki, ki so v zadnjih tednih zaznali znotraj sebe zmedo, negotovost in preveliko občutljivost. Zanje bo ta čas pravi blagoslov, saj jim bo prinesel več gotovosti in želje po redu.

Po eni strani bo naš um zelo oster in jasen, po drugi bomo polni navdiha in prebliskov, ki nam jih primanjkuje, ko moramo reševati praktične stvari življenja. Ker gre za polno Luno, bodo energije zelo polarne; prav zato bosta um in intuicija lahko sodelovala z roko v roki. Kakor je pravil Einstein; nekajkrat premislite in pretehtajte, nato pa samo zaplavajte v tišino in odgovor bo »prišel« sam.

Izkoristite dneve okoli te polne Lune za kakršen koli začetek, povezujte se z avtoritetami, organizirajte si življenje na boljše, darujte karkoli v barvah sonca. Za vse te aktivnosti bo zelo pozitiven čas. Po drugi strani prihodnji dnevi ne bodo primerni, da bi karkoli zaključili (odnos, služba ipd.), za medosebna soočenja, niti ne za posojanje denarja. Poskusite prenesti takšne stvari za čas po polni Luni.

S to Luno je močno povezan Nadangel Mihael. Izkoristite priložnost in ga ob polni Lunj prosite, da vam pomaga doseči vaše cilje in odstrani ovire na vaši poti. Med drugim vam lahko pomaga, da se osvobodite negativnih misli tako da vam jih prečisti. Prižgite ob polni Luni modro svečko, zaprite oči in naredite nekaj globokih in zavestnih vdihov. Odprite dlani navzgor, dvignite svoje roke nad glavo in ga enostavno prikličite v vaš prostor ter prosite za njegovo vodstvo in zaščito. Nato z zaupanjem počakajte na njegov odgovor, ki se vam bo razkril v prihodnjih dneh.

V kolikor želite čim bolj izkoristiti nenavadne energije te Lune, oblecite nekaj rdečega ali pa postavite na vašo mizo šop rdečih cvetov. Rože simbolično darujte Luni, ki vam bo poplačala z nenavadnimi navdihi.

 

14 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Neskončna hvala za tvoje vodstvo ob tej polni luni ?
    Jaz sem sigurno ena izmed tistih, ki je zadnje tedne preživela v totalni zmedi in kaosu. Upam na boljši čas ❤

  2. Nika pravi:

    Čudovite in zelo prikladne misli Alberta Einsteina, ki bi med drugim ta teden praznoval svoj rojstni dan. Naključje?
    Hvala za vse tvoje bloge z vodstvom ?

  3. Nina pravi:

    Obožujem tvoje bloge ob Luni. Meni je ta posebej posebna, ker jo čutim kot svojo. Po karakterju sem zelo natančna, a tiste prave prebliske jih dobim, ko se odklopim.
    Hvala tudi ta tvoj mesečni program, zelo zanimiv!

  4. Sara pravi:

    Danes sem si po dolgem oblekla rdečo majico ❤ Včasih je moja intuicija boljša kot mislim ? Hvala za vse in prosim, če lahko objavljaš vedno takšne bloge kot je ta z vsem vodstvom ? ob polni luni si tudi ti popolna ❤

  5. Vera pravi:

    Hvalaza vodstvo. Tudi mene je zjutraj povleklo, da sem priklicala Mihaela, kot da bi vedela ??

  6. Kati pravi:

    Hvala za prijetno presenečenje ?
    Bom izkoristila ugoden čas za čiščenje doma in okoli vrta ?

  7. Nataša pravi:

    Včeraj zvečer ko sem končala delat sem preden sem vstopila v avto, pogledalo v nebo in zagledala to lunco, ki sveti. Pomislila sem, kako lahkotna je in kako je nisem prej opazila. Prav v tvojem zapisu prepoznam te jasne in lahkotne misli (tudi čustva), ki jih že dolgo nisem zaznala.
    Super si ??

  8. Pinka pravi:

    Krasen blog za polno Luno. Čudovita tudi navodila! Prosim še takšnih blogov ?

  9. Surya pravi:

    S tem blogom potrjuješ, da so moji občutki pravi. Preveč dvomim vase. Zjutraj sem začutila vse, o čemer pišeš o tej luni. Hvala ti za tvoje delo, vodstvo in pomoč.

  10. Marija pravi:

    Hvala ??❤

  11. Teja pravi:

    ❤ Kako dobro je opisan vpliv te lune… Pri meni se je nekaj “uredilo” ravno na nekonvencionalen način, čeprav bi sama bila verjetno bolj zadovoljna, če bi se na kak drug način…
    Hvala za vodstvo ?

  12. Miha pravi:

    Po tem ko je polna luna že mimo lahko potrdim, da sem tudi sam sperimentiral njene vplive v nenavdnih uvidih in prepoznavanju preteklih napak.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.