Moj blog

15. marec, 2022PET VEČNIH RESNIC

Drage sestre in bratje, pet večnih resnic vas lahko popelje do sreče in globokega razumevanja življenja. Z razumevanjem teh resnic oz. zakonov lahko izboljšate vaše življenje in ga začnete zavestno upravljati. Učite se, učite se, učite se, …

Današnji blog namenjam petim večnim resnicam, ki jih bi moral vsak izmed nas poznati in jim slediti, saj vodijo do sreče in izpolnitve. Ti zakoni določajo ves naš obstoj, zato je zelo pomembno, da jih razumemo. Vsekakor, če se naučimo pravilno slediti tem resnicam, bomo lahko konkretno izboljšali svoje življenje.

Prva resnica je ta, da je vse v našem življenju energija. Vse okoli nas je energija. Angeli so energija. Vse je sestavljeno iz energije, tako živo kot neživo. Če iščemo novo delo ali novega partnerja, gre vedno za energijo, ki se sprošča okoli nas. Vse naše misli so vibracije, tudi naša duša je sestavljena iz energije. Ko začnemo razumeti ta zakon, vemo, da kar oddajamo v svet, se nam na tak ali drugačen način povrne. Konec dneva postane samo produkt tega, kar smo skozi dan oddajali. Energija se spreminja in kroži, a nikakor ne izgine. Misel, ki jo imate v tem trenutku gradi vašo prihodnost. Je pozitivna ali negativna?

Druga resnica je, da je smisel našega življenja čisto nekaj drugega, kar mislimo, da je. Vsak izmed nas ima svoj poseben smisel življenja, h kateremu “ga vleče” vsak dan. Ljudje verjamejo, da je smisel njihovega življenja določena služba ali partner, a to ni niti približno res. Naše poslanstvo se skriva v naših talentih, ki jih moramo deliti s svetom. Vsak pridobi ob rojstvu poseben dar, ki ga je dolžan razviti in deliti s svetom. Nek poklic – pa če je še tako humanitaren – ne more predstavljati smisla našega življenja. Kateri je vaš edinstven dar? Se poznate dovolj, da bi ga lahko odkrili?

Tretja resnica je ta, da smo mi tisti, ki ustvarjamo svoje življenje. Mi smo stvarniki našega življenja. Mi smo tisti, ki določamo čas, ko se kaj zgodi. Ob tem bi se morali vprašati, zakaj sedaj z nečim odlašate. Si nečesa ne želite dovolj? Na svetu lahko obstaja na tisoče razlogov, zakaj bi morali počakati. A če se programirate v čakanje, se ves vaš obstoj zreducira na čakanje na boljše možnosti. Ne pozabite, da ste vi tisti, ki kličete k sebi s svojo podzavestjo te boljše možnosti -ali pa jih sploh ne kličete, ker vas je strah.

Mnogokrat se vam v življenju odprejo nova vrata, a vi obstojite in ne stopite skoznje. Obstanete pri vratih in ne znate izkoristiti dane priložnosti. Če v sebi nimate volje in moči, tudi rezultatov ne bo. Ogromno ljudi vidim, kako si želijo razrešiti določene težave; najprej so zelo navdušeni nad napotki, vodstvom in usmeritvijo: a ko bi morali sami kaj narediti – se zablokirajo. Nato poiščejo kopico razlogov, zakaj tega ne zmorejo in nemalokrat se zgodi, da postane tisti, ki jim je želel pomagati, razlog za njihov neuspeh.

Pomembno je tudi, da se prenehate spraševati »kako kaj narediti«. Prenehati moramo tudi z izgubljanjem časa zaradi vseh možnosti, ki jih imamo. Dovolite, da Življenje najde svojo pot. Vi ste dolžni samo vztrajati na svoji poti.

Četrta večna resnica je ta, da se vsi odgovori nahajajo znotraj nas. Znotraj nas se nahajajo čisto vsi odgovori, ki jih iščemo. Naša naloga je, da se naučimo najti pot do njih. Ob tem nam lahko zelo pomagajo Angeli, a brez poznavanja sebe, je to nemogoče.

Peta večna resnica je ta, da nihče ne more določiti vaše vrednosti. Če smo živi, si zaslužimo življenje. V življenju lahko razmišljamo in se odločamo – to govori, kako zaslužni in koliko vredni smo. Samo mi in naša dejanja lahko določajo našo vrednost ter nihče drug. Nikoli ne dovolite drugim, da določajo vašo vrednost, nikoli jim ne smete predati lastne moči.

V kolikor uspete razumeti teh pet večnih resnic in jih pravilno aplicirati v vašem življenju, lahko najdete nebesa na zemlji.

16 komentarjev

  1. Nika pravi:

    Hvala, ker širiš Raj na zemlji ❤️
    V resnici je treba poznati samo malo stvari, ampak te dobro in jih tudi izvajati ?

  2. Miha pravi:

    Hvala za vse tvoje učenje in širjenje znanja !

  3. Kaja pravi:

    Zelo sem hvaležna z tvoje zapise in vodstvo. Vsi bolj ali manj poznmo te resnice, a živimo mimo njih.

  4. Nina pravi:

    Hvala za vse, kar daješ ?
    Ljudje ves čas nekaj iščejo, ker ne znajo ceniti tega kar imajo ?

  5. Sara pravi:

    Hvala za opmnik ???
    Vse vemo, a ničesar zares ne uporabljamo. Vsaj zame to velja ?

  6. Marjeta pravi:

    Hvala, zanimivo razmišljanje.

  7. Jana pravi:

    Hvala ❤Vse je še kako res ?

  8. Zvezda pravi:

    Hvala za prelep blog ?❤

  9. Luna pravi:

    Zelo se ne je dotaknil del, kjer naše napravo poslanstvo ni humanitarno delo ampak razvoj naših osebnih darov. Vsaj zame nekaj novega ?

  10. Mitja pravi:

    Hvala za še eno resnico, ki je nisem poznal !

  11. Tujka pravi:

    Hvala za tvojo globino in za stalno učenje.

  12. Gaja pravi:

    Se strinjam čisto z vsem kar piše. Od našega poslanstva pa vse do tega da te ljudje krivijo ko jim želiš pomagati.
    Hvala ❤️❤️❤️

  13. Mojca pravi:

    Neskončna hvala za pomemben in zelo poučen zapis ?

  14. Teja pravi:

    Tudi mene se je dotaknila predvsem druga resnica, da smo ob rojstvu pridobili dar, ki ga moramo najprej odkriti ga razvijati in nato znati deliti s svetom. Hvala ?❤?.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.