Moj blog

3. marec, 2022ANGELSKA NAPOVED MAREC

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za mesec marec je pred vami. Kot lahko sami zaznate, je to čas konfliktov, napetosti, a tudi velikega optimizma in želje po ljubezni. Osredotočite se na svojo duhovno in osebno rast kot pripravo na letošnje poletje, ko vas čakajo še težji izzivi.

Mesec pričenjamo s pomenljivim mlajem v znamenju zdravljenja in zdravilcev. Vsak mlaj odpira štiritedensko obdobje, kjer lahko sledimo svoji duši in duhovno rastemo, če znamo izkoristiti energije, ki jih prinaša luna na zemljo. Ta mesec je poenostavljeno povedano čas za zdravljenje; marsikatera bolezen, ki je izgledala brezupno, se lahko v tem času popravi in čudežno ozdravi.

To je tudi čas, ko lahko poiščete alternativne načine zdravljenja oz. iščete vaše fizično in psihično ravnovesje na nov in bolj duhoven način. Vsekakor prinaša ta luna tudi olajšanje nad korona virusom in ne pozabite, da je ta mesec primeren čas, če se želite osvoboditi kakršne koli odvisnosti. Lunin vpliv predstvlja pozitivnejši del energij v tem mesecu. Konec tega tedna nas bo prevzel poseben optimizem, čeprav se lahko stvari zaostrijo na področju medosebnih odnosov.

Še en pozitiven vpliv v tem mesecu bodo pozitivnejše misli. To pomeni, da se bomo uspeli bolje zbrati in jasneje gledati na zunanji svet. V tem trenutku je to izjemnega pomena, saj je pretekla zmeda v glavi ustvarila marsikatero neprijetno situacijo.

Najpomembnejši preobrat se bo zgodil v sredini meseca, ko se bodo po dolgem času odprla nova karmična vrata in postopoma spremenila duhovne lekcije vašega življenj. Ta preobrat bo sprožil ogromen val energije, s katero boste začeli kolektivno iskati ravnovesje med egoizmom in podrejanjem. Naloga je v teoriji zelo enostavna, saj morate samo najti zlato sredino med dvema ekstremoma, medtem ko vemo, da je v praksi to čisto nekaj drugega. Zahajanje med popolnim egocentrizmom in nato v stanje občutka popolne ničvrednosti bo v tej karmični fazi nekakšna stalnica. Ne pozabite, ekstremi vas učijo, da niti dobro ne more ostati dobro, če gre v skrajnost.

Pozitiven del tega karmičnega preobrata je vsekakor nov začetek v smislu novega načina razmišljanja, bolj progresivnega in proaktivnega delovanja. Ljudje bodo želeli reševati svoje težave, v tem času bo prišlo tudi do zanimivih odkritij.

Težji del meseca vas čaka v njegovi drugi polovici, konfliktno stanje se bo stopnjevalo v njegovih zadnjih dneh, precej težki trenutki vas čakajo v začetku aprila. A o tem več takrat.

Ob težkih notranjih in zunanjih trenutkih, vas bo ves čas spremljal angelski blagoslov, ob katerem boste čutili ljubezen in željo po življenju. Občutki, kakor energije bodo takrat zelo mešani, zato se koncentrirajte na pozitivno in z nasmehom na obrazu sprejmite, kar vam pride na pot.

Ta mesec je izjemno pomemben za duhovno rast. Nujno je, da v tem času razumete, zakaj morate delati dobro drugim, zakaj ne smete uporabljati vaših besed v škodo drugih, zakaj se morate dvigniti nas svojim egom in ljubiti svoje sovražnike. Darovanje bo v tem mesecu zdravilo za vse. Odprite srce in darujte nekaj dragocenega in ne samo tistega, kar vam ostaja.

Drugo zdravilo za ta čas bo post. Razmislite dobro, kaj lahko naredite za vas in za druge ter preživite ta čas koncentrirani na to, da kar se dogaja znotraj vas, se nato manifestira zunaj vas.

Velik blagoslov.

20 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Najprej hvala za napoved, ki sem jo težko pričakivala. Bom sledila vodstvu.
    Za tiste, ki še ne veste kako so točne te napovedi si preberite januarsko ali februarsko v kateri je že pisalo, da nas po koronakrizi čaka veliko hujša stvar. Evo jo, vojno nedaleč od nas.
    Zame je vsak tvoj zapis sveti ??

  2. Miha pravi:

    Se podpišem pod Tinin komentar. Hvala in potrebujemo še tvoje vodstvo …

  3. Nina pravi:

    Hvala za tvoje dragoceno delo za vse nas ?
    Upam, da vpliv te lune pomaga mojemu očetu ki je že od novega leta slab ?????

  4. Utrinek pravi:

    Hvala ker daješ upanje in lažeš v pravo smer ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️???

  5. Nika pravi:

    Hvala ker skrbiš za nas. Hvala iz ?

  6. Jana pravi:

    Hvala za tvoje delo in zame prelepo presenečanje ???

  7. Mitja pravi:

    Hvala za to objavo in odpiranje oči za prihodnost!

  8. Kati pravi:

    Hvala ❤❤❤

  9. Petra pravi:

    Hvala za vse informacije za ta čas ?????

  10. Vera pravi:

    Spet en mesec poln novosti in priložnosti. Mislim da ni boljšega časa kot je sedanji da delamo dobro ?

  11. Mojca pravi:

    Tudi meni so tvoje napovedi najboljše in jih vedno vidim izpolnjene. Hvala za tvoje delo ⭐

  12. Luna pravi:

    Čudovito in globoko vodstvo. Hvala ti ♥️

  13. Teja pravi:

    Se strinjam z natančnostjo mesečnih napovedi, zato jih tudi jaz nestrpno pričakujem vsak mesec. Pomagajo mi lažje razumeti dogajanja v meni in zunaj mene tekom meseca. Hvaležna sem tudi za vsa posredovana orodja in opise pomoči kako si ob težjih izzivih pomagati?.
    Hvala za tokratno napoved ❤?❤

  14. Mihaela pravi:

    Hvala za tvojo napoved in vodstvo. Ko ti sledim vem, da sem na pravi poti ?

  15. Zvezda pravi:

    Hvala za vsako tvojo napoved, ki jo deliš z nami ❤

  16. Vesna pravi:

    Hvala za vso pomoč, ki jo dobrosrčno nudiš ?
    Sem brala včeraj, d je tudi papež rekel da s postom v tem času pomagamo tudi drugim ?

  17. Anemone pravi:

    Hvala in ne odnehaj nikoli ♥️

  18. Veronika pravi:

    Hvala ???

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.