Moj blog

1. marec, 2022ANGELSKE BARVE UPANJA

Drage sestre in bratje, barve upanja so tiste barve, ki zbujajo v vas moč, da začnete verjeti v boljši danes in jutri. Ne pozabite nikoli, da preko barv komunicirate tudi z Angeli, ki zdravimo, vodimo in tolažimo preko različnih valovnih frekvenc – barv.

Vsi vemo, da vplivajo barve na naše psihično stanje, posledično na naše razpoloženje, pa tudi na zdravje. Ta psihološki fenomen je tudi znanstveno dokazan, saj telo ves čas oddaja vibracije in je izjemno občutljivo na zunanje vibracije, predvsem barvne. Barve vplivajo na subtilne energije, ki upravljajo življenjske procese, ki so vezani na fizično, čustveno in duhovno stanje.

Barve ustvarjajo naše življenje.V novembru sem organizirala delavnico, ki je bila plod mojih dolgoletnih raziskav kromoterapije in v kateri sem predstavila vpliv barv na našo inteligenco, sposobnosti in čustva. Seveda ne morem mimo barv, ki jih povezujemo z Angeli in preko katerih Angeli delujejo na nas.

Danes bom predstavila serijo barv, s katerimi si lahko pomagamo v času, ko nam primanjkuje svetlobe in energije, da ostanemo pozitivni in polni upanja. Te barve lahko uporabljamo s predmeti, ki nas obkrožajo; sama obožujem in uporabljam tudi kristale, ki me polnijo preko njihovih barv in energijo.

Sveta Hildegarda je trdila, da je moč zelene barve prav v zdravljenju. Zelena v kombinaciji z zlato (ki predstavlja modrost) je najboljša kombinacija, ki jo lahko uporabimo ob pomembnih odločitvah. V kolikor se sedaj počutite brez upanja in izven ravnovesja, je zelena najboljša izmed vseh barv, saj nam podarja mir in uravnovešenost.

Če pa potrebujete v tem času več energije, morate začeti uporabljati oranžno barvo, ki predstavlja radost bivanja, sreče, optimizma in zaupanja. To je edina izmed vseh barv, ki nima nobene negativne konotacije. Oranžna nas polni z energijo in za razliko od rdeče, nam ne povišuje srčnega utripa ali razburja. Ker je oranžna kombinacija rdeče in rumene, nam povečuje samozavest, kreativnost in družabnost. Oranžna barva je barva rasti. Ko se počutite na tleh, ko vas prevzemajo negativne misli ali ko ste nervozni, uporabite oranžno za zdravljenje vaših tegob.

Podobno kot oranžna deluje na nas tudi rumena, ki povečuje zaupanje v prihodnost in želje, da se osvobodimo vseh omejitev in da stopimo v smer sprememb. Na fizičnem vidiku pomaga pri prebavnih motnjah, kakor tudi pri čiščenju toksin. Lahko bi reki, da nam pomaga »prebaviti« naporne situacije ter se jih nato osvoboditi.

Te tri barve lahko uporabljate vedno, ko ste v krizi. Če ste pod stresom, se izogibajte rdeče, ker lahko spodbuja jezo, modro, ker povečuje melanholijo in žalost, pa tudi vijolično in rjavo. Seveda nisone črna, ne siva ne bela barve, ki se jih uporablja za to, da si krepimo motivacijo. To seveda ne pomeni, da so te barve negativne. Pomeni samo, da ko smo sami negativni in potrti, pride na dan njihov manj pozitiven vpliv.

Barve lahko kot zdravilno terapijo uporabimo na dva načina. Prvi, ki je najlažji, je ta, da se obkrožimo z izbrano barvo. Tepihi, zavese, posteljnina, obleke, cvetje, … možnosti je neskončno.

Drugi način je v vizualizaciji določene barve, kakor tudi v meditaciji na določeno barvo, boljše v kolikor jo povežemo z Angeli in Nadangeli.

O tem sem že pisala v preteklosti:

Angelske barve: rdeča

Angelske barve: oranžna
Angelske barve: rumena
Angelske barve: rožnata
Angelske barve: modra
Angelske barve: zelena
Angelske barve: vijola
Angelske barve:bela

8 komentarjev

  1. Pinka pravi:

    Hvala za vse te nasvete in povezave na tvoje stare bloge ?❤️

  2. Kati pravi:

    Danes sem si po dolgem nadela oranžen šal ?

  3. Nensi pravi:

    Hvala ❤

  4. Petra pravi:

    Nova odkritja ?

  5. Vera pravi:

    Hvala ker učiš, spominjaš in opominjaš. Z barvami se zdravimo kot z Angeli …. kako lepo ???

  6. Nika pravi:

    Zelo lepo napisano. Hvala za ves tvoj trdu, da nas spraviš “višje” ??
    Komaj čakam napoved za marec ?

  7. Sara pravi:

    Hvala za vse te informacije o barvah. Danes sem si kupila šopek rumenih tulipanov ??

  8. Ketu pravi:

    Se strinjam, da je upanje tisto kar sedaj vsi potrebujemo. Hvala za te angelske informacije.
    Se pa pridružujem Niki in ostajam v pričakovanju marčevske napovedi

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.