Moj blog

1. februar, 2022ANGELSKA NAPOVED ZA FEBRUAR

Drage sestre in bratje, angelska napoved za februar je pred vami. V tem mesecu bo šlo zares; prva polovica bo naporna in težavna, a takoj po polni Luni se bodo stvari začele počasi jasniti in obračati na boljše.

Mesec začenjamo z nežnim mlajem, ki nas bo učil pravilnega poslušanja in modrega izbiranja naših besed. Sedaj je čas, da prisluhnemo tistim, ki so ostali preveč časa v tišini, prezrti in odrinjeni; kajti prav ta skupina ljudi nas bo naučila lekcije tega globokega časa; lekcije o resnici.

Prav tako bodo dnevi okoli mlaja izvrstna učilnica za prepoznavanja moči naših besed, njihovi zdravilni pa tudi uničujoči sili. Kako modro izbirate besede? S katerimi besedami zdravite, s katerimi uničujete? To so vprašanja, ki bi si jih morate zastaviti v tem tednu. Sicer bo današnji mlaj tudi rahlo melanholičen, otožen in tih, najbolje boste začeli ta mesec, če mu boste naklonili kakšno uro v dnevu, ko boste ostali v tišini – samo zase in razmislili, katere besede najpogosteje uporabljate za svoje dobro.

Tišina bo pravzaprav dobrodošla ves teden, saj se boste z njo rešili pritiskov in nesporazumov v službi oz. z določenimi avtoritativnimi figurami. Konec tedna bo verjetno zaradi teh energij kar napet, zato poskusite ostati indiferentni in odmaknjeni do vseh, ki se bodo želeli postaviti nad vami ali vas na nek način podrediti. Vaše orožje naj bo tokrat tišina in ne boleče besede. Boste videli, da bodo rezultati izredni.

Dejansko bo ves čas v zraku tudi nekakšen občutek »izigranosti« oziroma nekakšne prevare. Pa vendar ne smete obupati, smo v polni tranziciji v smeri boljših časov. Samo ostanite zavestni, da se vse dogaja kot razplet brezsmiselnega zapleta.

Že druga polovica meseca nas bo napolnila z novim upanjem in željami po boljših časih. Od takrat dalje, se bo začela kolektivno širiti resnica in preko nje bo prišlo do težko pričakovanega izboljšanja. Čas okoli polne Lune nas bo navdušil in usmeril z novimi upi v prihajajoči čas.

Čeprav se danes lahko zdijo stvari še precej sive, se bo do konca meseca marsikaj zbistrilo in spremenilo. Prav zato izkoristite vse negativne dneve kot odskočno desko k širši duhovni prebujenosti. Prav dnevi do sv. Valentina bodo s svojimi izzivi spodbudili globljo zavest o sebi in smislu svojega obstoja.

Takrat bomo veliko več razmišljali o svoji skupnosti, delu, družbi, kulturi; skratka začeli bomo iskati našo kolektivno identiteto ter iskali spremembo preko povezovanja. To bo tudi uspešen čas za učenje in za doseganje različnih rezultatov na področju študija in raziskovanj.

Februarja bomo šli naprej v ljubezenskih odnosih, imeli bomo večji vpogled vanje, bili bomo bolj realistični in hkrati tudi bolj optimistični. Bolj kot bo šel čas naprej, bolj se bomo uspeli stabilizirati znotraj odnosov in lažje predelali nesporazume. Nekako bo vidno naše preteklo delo, predvsem pa želja po boljših odnosih. Kljub dobremu času za ljubezen, bomo znotraj sebe vsi čutili konflikt med tem, kar si želimo in tem, kar moramo. K temu bo pripomogel tudi partner, ki nas bo ali spodbujal in podpiral, da izberemo težjo pot ali pa nas vlekel v čisto napačno smer udobja.

Februar bo odličen mesec za reorganizacijo vsega našega življenja; večji bo navdih pri iskanju praktičnih rešitev, pri svojem delu bomo veliko bolj metodični in uspešni. Skratka uspeli bomo vzpostaviti večjo kontrolo nad našim vsakdanjikom. Izkoristite primeren čas za spremembe, ki terjajo od vas disciplino in red.

Zadnji dnevi meseca bodo intenzivni in predstavljajo pomembno točko obrata v naših življenjih. Ne pozabite na to.

13 komentarjev

 1. Irena pravi:

  Hvala za vodenje in vzpodbudne besede💗💗💗

 2. Nina pravi:

  Hvala iz srca, potrebujem takšno napoved 🙏🧡

 3. Jana pravi:

  Hvala za napoved. Danes opazujem, kako je vse ‘tiho’ okoli mene in mi je prav všeč ta mlaj 😁

 4. Vera pravi:

  Hvala za napoved. Sem nestrpno čakala nanjo ♥️♥️♥️

 5. Kati pravi:

  Hvala 💜💜💜

 6. Teja pravi:

  Resnično hvala iz ❤

 7. Kati pravi:

  Hvala za to napoved 🙏

 8. Sara pravi:

  Hvala za tvoj dar ❤💙💖

 9. Mitja pravi:

  Poklon in hvala!

 10. Ketu pravi:

  H V A L A za tvoje delo, vodstvo in navdih. Ko sledim tvojim napotkom, se mi zdi da vse steče samo od sebe. Tudi tk s tišino 🙂

 11. Petra pravi:

  Hvala 💖💖💖💖

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.