Moj blog

21. januar, 2022DUHOVNO SPEČA DUŠA DVOJČICA

Drage sestre in bratje, duhovno speča duša dvojčica je lahko zelo težka izkušnja. Vedno več ljudi sreča svojo dušo dvojčico, jo prepozna, a le-ta ne prepozna njega. Takšna situacija lahko pelje do velikih frustracij, zato se je je treba vedno lotiti s potrpežljivostjo in ljubeznijo.

Mnogi navdušeni spoznajo svojo dušo dvojčico, takoj začutijo potencial neskončne radosti in ljubezni, a se kmalu soočijo z dejstvom, da je njihova duša dvojčica v globokem duhovnem spečem stanju. V takšni situaciji ne vejo, kako prebuditi njihovo dušo dvojčico, kar jih seveda vodi v stanje zmede in občutka izgubljenosti. Čeprav občutijo globoko povezanost s to dušo, drugi tega ne razume ali slabše, ga celo straši.

V takem trenutku je najprej dobro ozavestiti, da čeprav naša duša dvojčica spi, smo mi tisti, ki moramo biti zbujeni in razumeti proces našega prebujenja in poti, ki smo jo do tega trenutka prehodili.

Duhovne zveze ni tako lahko ozavestiti, saj gre za zvezo, ki je naš svet v večini ne pozna; povezanost med osebama je mistična, globoka, srčna, skratka duhovna. Bližje je platonski ljubezni, kot fizični (to seveda ne pomeni, da med dušami dvojčicami ni strasti in fizične ljubezni; le njuna vez je drugačna, kot bi bila iz drugih svetov). Je ena najvišjih oblik ljubezni, ki jo lahko doživimo. Kdor ni duhovno prebujen, si ne more niti predstavljati, kako izgleda takšna zveza. Mnogi je zato preprosto niso sposobni razumeti.

Z dušami dvojčicami običajno ne izkusimo karmična vezi, medtem ko jo izkusimo z našimi partnerji. Kar je spet nekaj nenavadnega.

Ko stopite v zvezo z vašo dušo dvojčico, ki še ni duhovno prebujena, imate ves čas občutek, da se z njo ne morete energetsko povezati. Izgleda kot da vas ne zmore začutiti in ko se poskušate povezati z njo, doživite mrzeltuš. Drugi jasen znak, da vaša duša dvojčica ni na vaši stopnji razvoja, je njen strah po tem, da bi se duhovno povezala z vami. Takpni posamezniki se bojijo neznanega in vsega, kar je izven njihove kontrole. Najbolj boleč znak pa je njihovo upiranje brezpogojni ljubezni, ker jim je tuja in je ne poznajo. Odvisni so od zunanje realnosti in vse, kar jih ogroža, jih sili v beg.

Najnižja stopnja duhovnega razvoja je strah, medtem ko je najvišja brezpogojna ljubezen. Vmes je ogromno stopničk in prav možno je, da vaša duša dvojčica ni zelo daleč od vas, čeprav trenutno še spi.

Seveda so pomanjkanje empatije, odlaganje lastnih odgovornosti na druge, izpostavljanja napak drugih in posmehovanja vsemu, kar je vezano na duhovnost, znaki, ki govorijo o nizki stopnji duhovne rasti.

Kaj nam torej preostane? V kolikor živite prijeten odnos z vašo dušo dvojčico, ni treba spreminjati ničesar. Dokler se popolnoma zavedate, kaj se dogaja med vama, je vse v redu. A če vas je prav širša zavest pripeljala do drugačnih želja znotraj odnosov, boste morali začeti spreminjati odnos, ki ga imate s svojo dušo dvojčico -tako da boste spremenili sebe.

To nikakor ne pomeni, da morate nekoga siliti k prebujenju, ravno obratno, ves čas morate biti čim bolj nežni in razumevajoči. Iz njihovega duhovnega spanja ne smete delati nobene drame ali pričakovati, da se bo za vas prebudil. Preprosto morate zamenjati svoj zorni kot.

To delo pa je veliko težje, kot se vam lahko zdi. Najprej morate prevzeti odgovornost za svoje življenje. Bo šlo? Nato morate biti vi prvi, ki ljubite in spoštujete sebe – prenehajte to pričakivati samo od drugih. Potem morate zavestno skrbeti za lastno duhovo rast.

Vaša potrpežljivost in vaša ljubezen morata biti v zgled. Že kot otroci smo se učili s posnemanjem drugega. Tudi če smo odrasli, ni nič drugače. Če boste uspeli sami narediti pomembne korake po stopničkah duhovne rasti, boste pomagali k duhovnemu prebujenju tudi vaši duši dvojčici. Ne pozabite, nihče ni osamljen otok, kar se dogaja znotraj nas, delimo čisto z vsemi.

9 komentarjev

  1. Karla pravi:

    Mislim, da je moja duša dvojčica speča in me zaradi tega ne zmore prepoznati. Sem se 100% prepoznala v tem blogu. Ne razumem samo, zakaj je sedaj odvisno od mene in moje duhivne rasti če pa sem bolj prebujena od njega.
    Hvala!!!

  2. Petra pravi:

    Hvala zazelo zanimiv blog. Jaz vem, da moram delati na sebi in samo tako bom mogoče kdaj našla svojo izgubljeno polovico ??

  3. Nina pravi:

    Hvala za še en zelo koristen blog. Včasih se mi zdi, da vem že vse o dušah dvojčicah in potem berem tebe … in zmeraj je kaj novega ?
    Hvala ❤️❤️❤️

  4. Vesna pravi:

    Zelo zanimivo, nekdo spi, drugi je zbujen. A sestrinjam, da mora tisti zbujen narediti korak naprej in sprejeti drugega ne pa ga maltretirati, ker ni na njegivem “nivoju”. Ne veš koliko žensk se je poročilo z nekom,čez leta se je duhovno prebudilo in se znašlo s partnerji, kiniso samo spali: bili so v komi ?
    Hvala za vse te zanimive teme ??????????

  5. Kati pravi:

    Danes si se me tako dotaknila v srce, da sem ob branju zajokala. ?

  6. Ketu pravi:

    Hvala za vodstvo! Mislim, da če naša duša dvojčica spi je odvisno tudi od nas česmo “zadosti” prebujeni in si ne samo mislimo da smo ne vem kaj ker nas zanimajo takšne teme.

  7. Mitja pravi:

    Ni zmeraj lahko sprejet določene situacije, a ti jim znaš vedno podat pravi smisel.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.