Moj blog

4. januar, 2022ANGELSKA NAPOVED ZA JANUAR

Drage sestre in bratje, angelska napoved za januar je pred vami. Zdi se, da se vsako leto dogaja več stvari, odvija več pomembnih dogodkov in da ostaja vedno manj časa za pristne medosebne odnose. Naj vas zunanja dogajanja ne odnašajo daleč od zakladov, ki stojijo čisto blizu vas.

Mesec januar začenjamo z navdihujočim in optimističnim mlajem, katerega bomo nato dejansko občutili šele po polni Luni. Vsi vemo, kako lepo je sanjati, a malo izmed nas zna nato stopiti na pot dela in žrtvovanja za to, da se njegove sanje izpolnijo. Mesec januar bo poln presenečenj, naj bo med njimi tudi to, da začnete končno zavestno in aktivno uresničevati svoje želje, ki so se oblikovale v prvih dneh meseca.

Rdeča nit januarja bo ljubezen; ljubezen kot iskanje novih dogovorov znotraj vseh zvez, ki že velik čas škripljejo; ljubezen kot projekcije naših želja in zrcaljenja v partnerja lastnosti, ki jih nima in nenazadnje ljubezen kot duhovno iskanje svoje duše dvojčice. V tem času bo prišlo do številnih prebujenj znotraj ljubezenskih odnosov. Izkoristite ta čas, da preverite, koliko ste v preteklosti sanjali znotraj odnosov, koliko iluzij ste si sami ustvarili in koliko teh iluzij vas je vodilo v razočaranje. Naj bo to čas, ko začnete graditi boljše odnose, znotraj katerih ostajate realni in hkrati hvaležni za vse, kar vam je dano. Vsekakor bo to način, ki vam bo zagotavljal manj razočaranj in vas vodil v bolj zrele in zadovoljujoče odnose.

V tem času bo prišlo do številnih usodnih srečanj in dogodkov, ki so vam bili od vedno usojeni in ki se jim ne boste mogli izogniti. Mnogi bodo srečali duše, s katerimi so bili močno povezane v prejšnjih življenjih.

Po 15. januarju bo mentalna energija okoli nas poskočila, veliko bolj se bomo začeli koncentrirati na detajle, komunikacijo, predvsem pa v zgodbe, ki si jih ves čas vrtimo v naših glavah. To bo odličen čas, da začnemo opazovati, kako sami in svojeglavo interpretiramo življenje in kako okoli sebe ves čas iščemo potrditve, da je naše razmišljanje edino pravilno (ali pa popolnoma napačno). V tem času preverite dobro, kako jasna je percepcija vašega zunanjega in notranjega sveta.

Sredina meseca bo lahko čustveno naporna, še naprej se bomo borili z našimi negotovostmi, a kasneje bomo prav v teh naših negotovosti našli smisel in pomembne lekcije življenje.

Zemlja bo na naše občutke reagirala z naravnimi in čustvenimi katastrofami, vse to bo odgovor na masivno nizke vibracije, ki ostajajo na zemlji že skoraj dve leti. V tem času bo mnogo ljudi vstalo in se uprlo pritiskom, ki jih živijo. Na žalost se bo nadaljevalo ločevanje in obtoževanje – namesto združevanja.

Od tretjega tedna v januarju bomo vsi lažje zadihali; vse do meseca marca se bodo namreč na zdravstvenem področju začele stvari globalno izboljšati, kar nas bo vodilo seveda v lahkotnejše bivanje, vsaj kar se tiče zdravja in strahu pred boleznijo. Je pa res, da bodo namesto teme virusa prišle na dan druge, celo hujše in resnejše novice, ki čakaj na svoj preboj.

V januarju si vzemite čas za refleksijo o ljubezni in se izogibajte iskanju krivde znotraj zvez, predvsem pa ne zaključite nobene zveze zaradi vaše impulzivnosti in nepremišljenosti. Poskusite se pogumno ozreti vase in prenehajte iskati krivde in odgovornosti v drugih ter na ta način ostajati večna žrtev življenja.

Začnite ta mesec aktivno.

10 komentarjev

  1. Jana pravi:

    Hvala za duhovno in praktično napoved ?

  2. Tina pravi:

    Hvala ❤❤❤

  3. Vera pravi:

    Hvala za spodbudo in vodstvo ?

  4. Kati pravi:

    Kako zanimivo! Prav danes je vstopila niva oseba v moje življenje!
    Hvala ???

  5. Nensi pravi:

    Hvala ker vodiš tudi v napovedi. Moja razočaranja so tudi posledica mojih iluzij. Upam, da se te lekcije končno naučim ?

  6. Teja pravi:

    Hvala!?❤?

  7. Marija pravi:

    Hvala ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.