Moj blog

24. december, 2021DUHOVNE LEKCIJE V LETU 2022

Drage sestre in bratje, duhovne lekcije v letu 2022 vas bodo vodile v boljše življenje in v globlje razumevanje smisla vašega obstoja, kakor tudi poslanstva. Dela je veliko, nikoli ga ni konec, pa vendar ne pozabite, da je duhovna rast kot ves čas prižgan motor, ki vas vedno vleče višje in višje.

V tem času objavljajo mnogo senzacionalističnih napovedi za leto 2022. Zdi se, da bolj kot je novica ali napoved negativna ali ekstravagantna, raje jo ljudje berejo. Sicer bom svojo Angelsko napoved za leto 2022 objavila kasneje v decembru, a današnji blog pišem v odgovor vsem pozornost zbujajočim napovedim za 2022. V njem bom za razliko od ostalih in z Angelsko pomočjo ponudila Napoved Duhovnih Lekcij, ki nas čakajo v prihodnjem letu. Lekcij, s katerimi se lahko soočite, če si to želite.

Te lekcije so vezane na vašo duhovno rast, zato ni nujno, da bodo na voljo vsem. Ponujene bodo samo tistim, ki so na določeni stopnji duhovnega razvoja in zavesti. Svet je poln ljudi, ki so na različnih duhovnih stopnjah. Moj blog ni zanimiv niti namenjen ljudem na nizkih duhovnih stopničkah, a če ga sedaj berete, pomeni, da vam je namenjen. Teh lekcij ne morete prenesti na ljudi, ki niso na vaši duhovni stopnji.

Pomislite, zakaj vi berete ta blog in zakaj vaših misli in spoznanj ob njem ne morete deliti čisto z vsemi. Zato ker niso vsi pripravljeni na to. Predstavljate si, da v prvi razred osnovne šole prinesete učencem tekst, ki je namenjen študentom na fakulteti. Otroci ga ne bodo mogli razumeti. Eni se bodo iz zadrege iz njega norčevali, drugi se bodo zaprli, tretji ne bodo želeli govoriti o njem. Enako je z mojim blogom ali življenjskimi lekcijami; kdor ni pripravljen zanje, preprosto ni pripravljen nanje.

Prva lekcija, o kateri se bomo učili v tem letu je lekcija individualnosti in pripadnosti skupnosti. Lekcija bo zajemala učenje postavljanja lastnih meja in prostora, do katerega imamo pravico. Kdo sem jaz? Kaj me definira od drugih? Koliko sem se zaradi nepoznavanja sebe pripravljen podrejati drugim? Vse to bodo pomembna vprašanja, na katere boste morali v prihodnjem letu poiskati pravi odgovor.

Vse, ki se ukvarjajo z duhovno rastjo, bo spremljal skozi vse leto velik blagoslov. To bo blagoslov v obliki upanja in vere. Začnite si predstavljati in aktivno vizualizirati vašo prihodnost, tisto prihodnost, ki si jo želite. Vse dokler se vaša prihodnost ne rodi v vaših misli in v vašem srcu, se ne bo mogla niti uresničiti v vašem življenju. Naslednje leto morate upati in verjeti v vaše upe. Vizualizirati bi se morali na višji stopnički trenutne zavesti, kajti ljudje ne dobimo samo tisto, kar si želimo, dobimo predsvem tisto, kar si zaslužimo.

Nato se morate odločiti, komu boste po novem dovolili, da se vam približa in da je del vašega življenja. Ljudi, ki vas NE podpirajo na vaši duhovni rasti, ne morete več dolgo držati za roke, saj so na dolgi rok tisti, ki vas blokirajo na vaši poti. V letu 2022 se obkrožite z ljudmi, ki vas spodbujajo in navdihujejo. Naj bo to najlepše darilo, ki si ga boste v tem letu naredili.

Še ena – izjemno pomembna- lekcija naslednjega leta je razumevanje, kaj se skriva za VSAKIM prepirom, ki ga imate v življenju. Kaj se skriva za vsemi napadi, nesporazumi, zdrahami, jezo in prepiri, ki so del vaših medosebnih odnosov. Ko se enkrat tega naučite, ne boste nikoli več stopili v prepir z drugimi. Prvi korak k odkrivanju razlogov za vaše prepire so vaši notranji strahovi. Jih resnično poznate?

Seveda ni prave duhovne rasti brez rasti v medosebnih odnosih. Pomembna lekcija nas v prihodnosti čaka na področju laži, ki jih poslušamo in ki jih govorimo. V resnici bo na področju medosebnih odnosov veliko lekcij, ki nas bodo vodile v boljše dogovore in kvalitetnejšo komunikacijo.

Najboljši nasvet, ki vam ga lahko ponudim za naslednje leto je ta, da ozavestite in tudi razumite svoje misli in svoja čustva. Da prenehate samo reagirati na življenje, temveč da si ustvarite lastne misli, ki jim sledijo prava čustva. To je najboljša popotnica, ki jo lahko vzamete za vse osebne in duhovne lekcije, ki vas čakajo v naslednjem letu.

Mirne praznike in blagoslovljen božič čisto vsem.

13 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Prečudovit blog s PRAVIM angelskim vodstvom❤
    Tebi šepetalka in vsem bralcem tvojega bloga želim vesel božič in čudivite novoletne praznike ?

  2. Sara pravi:

    Waw, lekcij ni malo!
    Zelo mi je všeč uvod, kjer razlagaš zakaj duhovna rast ni namenjena sem.
    Vesele praznike ???

  3. Kati pravi:

    Hvala ???
    Vse dobro vsem vam ❤❤❤

  4. Nika pravi:

    Hvala za vse tvoje vodstvo ♥️

  5. Nives pravi:

    Hvala za tvoje darove in vesel božič vsem ?

  6. Hana pravi:

    Hvala za čisto vsako besedo v tem blogu. Pogosto se počutim odklopljena od drugih, ker me ne razumejo. Zdaj sem se prvič v življenju nasmejala temu, da so okoli mene otroci in da moja spoznanja ne sodijo več v osnovno šolo ?
    Zmeraj sem krivila sebe, zdaj pa razumem, da potrebujem druge ljudi okoli mene.
    Srečen božič ?

  7. Luna pravi:

    Iskrena hvala za vso pomoč in vodstvo. Naj bodo vse naše duhovne lekcije prihodnjega leta izpolnjene ?

  8. Nina pravi:

    Vse dobro tebi in vsem bralcem ?
    Predvsem pa da uspemo VSI SKUPAJ premostiti vse duhovne lekcije, ki nas čakajo ???

  9. Miha pravi:

    Hvala za tvoje modre misli in duhovno vodstvo ☃️
    Vesele praznike vsem vam!

  10. Teja pravi:

    Hvala za delitev vseh modrosti in usmeritve tem “težjem” letu in tudi za to napoved duhovnih lekcij za leto, ki je pred nami?. Ja, bi bilo res prijetno imeti vsaj nekoga v bližini s katerimi bi bilo možno deliti porajoče misli ob prebiranju te strani… Na srečo pa skoraj ni potrebno, saj običajno dobim odgovor pri naslednjem branju bloga ali pa pride odgovor na kak drug način ☺.
    V prihajajočem letu si bo očitno potrebno postavljati kar nekaj vprašanj… Hvala za podbudo: “Naslednje leto morate upati in verjeti v vaše upe.”❤
    Tudi sama želim vsem srečne in mirne praznike???

  11. Marija pravi:

    Hvala za cudoviti blog in blagoslovljene praznike vam zelim ??

  12. Mitja pravi:

    Iskrena hvala za duhovno vodstvo in vesele praznike vsem !

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.