Moj blog

17. december, 2021LJUBEZNI S PREJŠNJIH ŽIVLJENJ

Drage sestre in bratje, ljubezni s prejšnjih življenj lahko prepoznate po številnih znamenjih. Osnovno znamenje je občutek, da se ob njej že od vašega prvega srečanja počutite »doma«. Občutek domačnosti in popolnega sprejetja sta najpomembnejši znamenji, da ste spoznali ljubezen s prejšnjih življenj.

Za nekatere ljudi se nam zdi, da jih poznamo od vedno. Ob njih imamo nenavaden občutek domačnosti, popolnega sprejemanja in razumevanja, ki je vezan samo na posameznike, ki od nekdaj zasedajo posebno mesto v našem srcu. Ko srečamo takšno osebo, je prav verjetno, da je to naša duša dvojčica ali vsaj član dušne skupine, ki ji pripadamo. Današnji blog zato namenjam najpogostejšim znamenjem, po katerih ste lahko gotovi, da je oseba, s katero danes čutite posebno povezanost, bila v prejšnjem življenju vaš partner oz. ljubimec.

Prvo znamenje je prav gotovo nenavadna in globoka povezanost od prvega trenutka, ko se s takšno osebo srečamo. Pri takšnih srečanjih ni neke prave faze »spoznavanja« oz. je le-ta zelo kratka. Zdi se, kot da »padeta« v globoko prijateljstvo ali ljubezensko zvezo. Drug ob drugemu se počutiti kot »doma«. Zase bi lahko rekla, da sem ob svojem dušnem plamenu prvič občutila, kaj sploh pomeni biti doma. Tisti popoln mir, sprejetost in energija, ki je skladna z mojo in me popolnoma dopolnjuje. Skratka ob takšni osebi imamo občutek, kot da smo prvič ob pravem času na najbolj pravem mestu, kar jih je.

Drugo znamenje je to, da četudi se ne poznata, vesta drug za drugega, kaj vama je všeč, kaj mislita ali kako bosta reagirala v nekem trenutku. Vajini duši se poznata že veliko časa in druga od druge nosita posebne vtise, ki delujejo kot neverjetna intuicija pri zaznavanju vajinih čustvenih in psihičnih stanj.

Za takšne povezave je tudi značilno to, da četudi s časom izgubita stike, ko se naslednjič srečata – pa čeprav so minili meseci ali leta- je kot bi se nazadnje videla prejšnji dan. Vajina vez nima časa. Medtem ko si z drugimi ljudmi po določenem času nimamo več kaj povedati, je ob naši duši dvojčici to nemogoče.

Še eno zelo mistično znamenje je to, da delita skupne spomine na dogodke, ki se vsaj v tem življenju niso zgodili. Oba se spomnita dogodkov, ki jih v resnici v tem življenju nista doživela. Na primer oba se spomninjata kraja ali situacije, ki je v tem življenju nista ne videla ne doživela. Ti dogodki so v resnici zelo pomembni, saj vas povezujejo na izjemno globokem nivoju z vašimi prejšnjimi življenji.

Naslednje znamenje je to, da s to osebo delite vse, čisto vse. Določene stvari v življenju težko delimo tudi s svojimi najdražjimi, a ob tej posebni osebi nam ni nič težko, vse je »najino«. Ob njej ne čutite posesivnosti do nečesa, kar je bilo od vedno naše. Takšni osebi dovolite stvari, ki jih pred njo niste nikomur.

Še znamenje je to, da z našo ljubeznijo iz prejšnjih življenj, čas beži. Ob njej pa ne beži samo čas, temveč tudi naša duhovna rast postane pospešena. Ko začnemo deliti življenje skupaj s to dušo, se čas na nek način pospeši. Vse se odvija hitreje. Ob njej postanejo naša čustva globlja, saj smo jo ljubili že v preteklosti. Ob njej nas tudi ni strah pokazati svojih čustev in razgaliti svoje duše – na nek način vemo, da smo to že storili v preteklosti.

Ob tej osebi smo lahko končno tisto, kar smo. Vemo, da nas ne bo sodila in da nas ljubi za to, kar v resnici smo. Čutimo, da je ne bomo presenetili, razočarali ali prestrašili. K nam se konec koncev vrača skozi različna življenja -zaradi večne ljubezni.

V kolikor izpolnjujete večino zapisanih znamenj, ste lahko gotovi, da je ob vas oseba, s katero ste delili ljubezen tudi v prejšnjih življenjih.

11 komentarjev

  1. martina pravi:

    Vse kar ste napisala se mi je zgodilo..Žal moje duše dvojčice ni več med živimi, vendar vem da je še vedno kljub temu z menoj. Vse kar sem doživela z njim je nekaj najlepšega, najboljšega, nekaj…ni besed za takšno ljubezen, ki sem jo doživela…vsakomur bi privoščila takšno neizmejno srečo, vendar nikoli takšne bolečine, ki jo čutim ob tej izgubi…
    pravijo da je duš dvojčic več…torej verjamem da me nekje še čaka nekdo…

  2. Mihaela pravi:

    Na žalost ne vem, kako izgleda srečati takšno Ljubezen, to je pravi blagoslov. Ne predstavljam si niti, kako jo je izgubiti Martina. A tako kot vi verjamem, da pride za vsakega svoj čas, priložnost, možnost … in da je možnosti veliko, odvisno od našega srca ❤
    Hvala šepetalka za čudovit blog ?

  3. Vera pravi:

    Hvala Šepetalka in hvala življenju ???

  4. Pinka pravi:

    Hvala, se me je dotaknilo v srce !

  5. Miha pravi:

    Z moške perspektive je blog potrditev, zakaj sem v življenju ob določenih ženskah čutil samo privlačnost, pri eni sami pa to, kar opisuješ.

  6. Nika pravi:

    Hvala ❤❤❤

  7. Zvezda pravi:

    Zelo lep blog, ki me opominja kaj si resnično želim ?

  8. Hana pravi:

    Tudi jaz sem se tako kot Martina takoj prepoznala v opisu. Sama ne bi zmogla najti pravih besed. Klicala sem ga moj Angel. Popolna sprejetos, občutek miru in ljubezni, ob njem sem spoznala besedo ljubezen.

  9. Sara pravi:

    ❤❤❤❤❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.