Moj blog

3. december, 2021ANGELSKA NAPOVED ZA DECEMBER

Drage sestre in bratje, angelska napoved za december je pred vami. Zadnji mesec tega leta bo intenziven, napet in poln preobratov. V kolikor ne bo izpolni vaših pričakovanj, usmerite svoje misli v prihodnost ter v pozitivno ustvarjanje naslednjega leta.

2021 zaključujemo z najbolj intenzivnim mesecem v vsem letu.

December začenjamo s kompleksnim Sončevim mrkom 4.12., podobne energije se bodo sprostile okoli 15. v mesecu, ko bo medosebna komunikacija lahko zelo nevarna, kakor tudi zadnji dan v mesecu, ko bo precej nevarnosti za nesreče. Skratka, prediha med enim izzivom in drugim bo bore malo, pa vendar nam življenjske energije ne bo primanjkovalo.

V soboto nas čaka Sončev mrk, ki bo vezan na vse naše skrite in manj skrite psihološke travme ter nerazrešene otroške rane. Ob njem bodo strahovi iz naše podzavesti drli na dan in težko bo ohraniti mirno kri ob vseh občutkih, ki nas bodo preplavljali. Mnogi bodo ta stresni čas doživljali brez prave zavesti in svoje negativnosti, agresivnost in potrebo po nadvladovanju bodo nekontrolirano vsiljevali zunanjemu svetu. A ne pozabite, mrk je čas, ko na našem nebu primanjkuje svetlobe – torej znanja, razumevanja in zavesti. A prav tako se vrne v naše življenje po mrku nazaj svetloba in z izjemno močjo posveti nazaj na naše najbolj temne notranje kotičke.

Izkoristite ta čas za samorefleksijo in za ozaveščanje svojih občutkov, ki so vezani na pretekle travme. Ta mrk je odličen čas, da znotraj sebe obudite pogum, ki ga potrebujete v življenju.

Mnogi ste v tem tednu mogoče že opazili, da vam je življenje v zadnjem času ponudilo marsikateri izziv, v katerem ste morali uporabiti svoj pogum. Če ste izziv sprejeli in se torej pogumno podali v situacije, ki vam niso bile všeč in ki so vas vodile ven iz vaše cone udobja, bo ta mrk veliko lažji za vas. Pravzaprav ste opravili karmično lekcijo, ki mu pripada. Čeprav vam je primanjkovalo v preteklosti poguma, so vam vse stvari, ki ste jih v zadnjih dveh tednih naredili s pomočjo volje in truda, ojačala samozavest in vaš pogum.

Kot vedno se v dneh okoli mrka pazite se izgredov, nasilja in podpihovanja strahu. Ne pozabite, da je to občutljiv karmični čas, kjer se lahko s pravimi notranjimi odločitvami osvobodimo določenih verig.

Prav tako bo zelo občutljiv čas okoli 15. v mesecu, ko boste morali skrbno izbirati, kaj boste komunicirali svetu in delili z drugimi. To ni čas, da zaupate vaše skrivnosti drugim, saj jih bi v prihodnosti lahko uporabili proti vam. Poskusite v tistih dneh zadržati svoje mnenje, informacije in vaše misli, saj bo veliko manipulativne energije, ki vam lahko v prihodnosti zelo škodi. Bodite pozorni na to, kaj in kako se izražate.

Sredina meseca bo najbolj napeta in obstaja nevarnost različne vrste agresije. Poskusite takratno napetost sprostiti v gibanju, torej preko telesa in ne preko besed ali nepremišljenih dejanj. Najboljša rešitev za vse napetost bosta meditacija in joga.

Več pozitivnosti boste občutili ob polni Luni, kjer boste prvič v mesecu znali jasno izraziti svoje misli in svoja čustva. Ves mesec se vam bo namreč zdelo, da ne izbirate pravih besed, da vas drugi ne razumejo in da ne znate izstopiti iz svoje notranje zmede. Prav polna Luna bo tista, ki vam bo prinesla potrebno »svetlobo«, da razčistite z vsem, česar ne razumete v sebi.

Ta čas bo pozitivnejši za medosebne odnose, za utrjevanje in poglabljanje ljubezen. Glede ljubezni bodite pozorni predvsem na dneve okoli božiča, kjer bo prišla na dan potreba po kontroli in nadvladovanju znotraj partnerskih zvez. V kolikor pride takrat v vašem odnosu do kakršne koli izdaje, se morate o tem odkrito pogovoriti in ne zanikati, kar se je zgodilo.

Preživite v miru te praznike. V kolikor bo mesec naporen za vas in boste zaradi zunanjih dogodkov zapadli v negativne misli, se morate osredotočiti z upanjem v prihodnost. V zadnjih dneh tega leta si ustvarite svoj dnevnik prihodnosti, razmišljajte in usmerite svojo pozornost v nove projekte, ideje in cilje. Napolnite vaš dnevnik s pozitivnimi mislimi in podobami- ustvarite knjigo svoje prihodnosti.

Ne glede na to, kar se zdaj dogaja, ne pozabite; nič ni večnega razen spremenljivosti. Ohranite svojo pozornost v prihodnosti, ki jo pravzaprav rišete v tem trenutku.

12 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Hvala za to napoved, ki svari in vodi. Mrk čutim že kar nekaj dni in prepoznavam izzive, ki me silijo da potegnem ven svoj pogum …

 2. Tina pravi:

  Hvala ❤❤❤

 3. Sara pravi:

  Hvala za tvojo napoved 🙏
  Od prejšnjega mrka se mi ves čas zdi, da sem pod pritiskom in preizkušnjami.

 4. Nika pravi:

  Hvala za angelsko vodstvo ter za vse nasvete 💙💙💙😇😇😇😇😇

 5. Kati pravi:

  Hvala za napoved. Vsem vam želim en miren zaključek leta 💜

 6. Jana pravi:

  Hvala ti 🙏🙏🙏

 7. Teja pravi:

  Hvala 🙏🙏🙏 Sem sicer tiho upala, da se bomo vsaj na koncu leta lahko malo oddahnili.
  Hvala za vodstvo… Če ne bi dobili vseh teh informacij in vodstva bi bilo še vse težje. Hvala 💚

 8. Hana pravi:

  Hvala iz srca 💜💜💜
  Se bom koncentrirala v prihodnost in z optimizmom počakala na boljše dneve 😇

 9. Gaja pravi:

  🧡🧡🧡

 10. Mitja pravi:

  Če bomo držali vsi skupaj in nehali vsak zase vlečt v svojo stran bomo vsi zmagali!
  H V A L A

 11. Ketu pravi:

  Zavestno in optimistično naprej 😀

 12. Nina pravi:

  Neskončna hvala 💖

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.