Moj blog

22. oktober, 2021DUHOVNI VODNIKI V SANJAH

Drage sestre in bratje, duhovni vodniki se pogosto pojavljajo tudi v sanjah. V sanjah se vam predstavijo v nenavadni podobi, včasih kot angel včasih kot magične živali. Po takšnih sanjah se vedno zbudite s posebnim vtisom. A samo v budnem stanju lahko šele zares razumete, kakšno sporočilo so vam prinesli.

V današnjem blogu bom pisala o duhovnih vodnikih, ki se nam pojavijo v sanjah. Duhovni vodniki se pogosto pojavijo v naših sanjah in če jih znamo prepoznati, lahko prejmemo dragoceno vodstvo ali navdih.

Duhovni vodniki, ki se nam pojavijo v sanjah, nosijo v sebi posebno moč. V sanjah se pojavljajo v različnih oblikah, lahko kot živali ali kot ljudje, a v vsakem primeru jih prepoznamo po njihovi edinstveni in posebni energiji. Skozi oči jim žari nenavadna luč, ki nas pomirja, njihov glas je močan in jasen. Zjutraj se prebudimo s posebnim občutkom o globini in pomenu našega življenja.

Včasih nam prinašajo nenavadno sporočilo, včasih vodstvo, včasih pa tudi opozorilo glede našega življenja. Njihovo sporočilo, pa če še tako lahkotno, je vedno izrednega pomena. Lahko nas z njimi tudi samo podpirajo na trenutni poti, pa vendar je vse, kar nam povejo, za nas v tistem trenutku zelo pomembno.

Največkrat, ko se nam duhovni vodniki pojavijo v sanjah, nam želijo pomagati pri našem duhovnem prebujenju. Pojavijo se tudi, ko nismo prepričani dovolj vase in nam v sanjah vlivajo zaupanje. Ne glede na težave, ki jih imate, vam lahko vaš duhovni vodnik pomaga preko sanj. Resnično je njihov obisk v sanjah znamenje, da se nahajate v pomembnem obdobju svojega življenja oz. pred pomembno odločitvijo.

Zanimivo je to, da se duhovni vodniki najpogosteje pojavljajo v obliki prijazne živali. Običajno prevzamejo prijetno in pravljično obliko, pogosto se nam pokažejo tudi kot angeli. V takšni obliki se nam želijo nežno približati, a pravo sporočilo lahko »preberemo« samo, ko smo budni. Šele v budni obliki nato uspemo razbrati, zakaj so nas obiskali.

Če vas duhovni vodniki ne obiščejo v sanjah, mogoče pomeni, da trenutno ne potrebujete njihovega vodstva. A če si jih želite srečati danes ponoči, jih morate pred spanjem samo prositi, da se vam pojavijo v obliki, ki jo lahko prepoznate. Pri izražanju želje, da bi srečali v sanjah našega duhovnega vodnika, moramo biti čim bolj mirni in odmaknjeni. Duhovni vodniki se nam pojavijo, ko smo nanje pripravljeni in ko je čas primeren tudi zanje. Zato se sprostite in nadaljujete po poti, ki ste jo izbrali, četudi se vam v sanjah ne pojavijo.

Mogoče ste kdaj opazili starejše ljudi, ki se pogovarjajo z nekom, ki »ne stoji pred njimi«. Mnogi pred smrtjo uspejo videti njihove duhovne vodnike. V resnici se v navidezni blodnji pogovarjajo prav z njimi.

Obstajajo posamezniki, ki znajo prepoznati svoje duhovne vodike v sanjah in z njimi komunicirati. O tem bom pisala v prihodnosti, torej v razvoju sposobnosti za sanjanje lucidnih sanj in zavestno delovanje znotraj njih.

11 komentarjev

 1. Petra pravi:

  Meni se pogosto dogaja, da se mi v sanjah pojavi skrivnostno bitje ali žival. Nisem pa nikoli pomislila da bi lahko to bil moj duhovni vodnik ??

 2. Zvezda pravi:

  Srčna hvala za to novo spoznanje. Danes ga bom poskusila priklicati ♥️

 3. Tina pravi:

  Neverjetno sinhronst sem doživela ob branju … Danes sem sanjala jelena, ki se mi je približal in mi želel nekaj povedati!
  Neverjetno! Je bil to res moj vodnik? Noro ?❤️

 4. Jana pravi:

  Hvala za vse tvoje zanimive in poučne bloge. Zmeraj nekaj novega in zmeraj vse pisano s ❤️

 5. Vera pravi:

  Hvala ♥️♥️♥️♥️♥️

 6. Ketu pravi:

  Zanimivo in hvala !

 7. Eden pravi:

  Hvala za tvoj prispevek pri razumevanju vseh sanj, kjer se mi zdi da so več kot samo sanje ??

 8. Mitja pravi:

  Hvala za vse tvoje zanimive in poučne prispevke!

 9. Mojca pravi:

  Kogar zanima spoznati svojega duhovnega vodnika res svetujem, da ga pokliče preden zaspi. Sem naredila tako kot si napisala Draga Šepetalka in v sanjah sem ga srečala. Ni se mi pokazal kot žival ali angel, temveč kot posebni guru.
  Prečudovita izkušnja!
  Hvala ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.