Moj blog

12. oktober, 2021BOLEČINA OB DUŠNEMU PLAMENU

Drage sestre in bratje, bolečina ob dušnem plamenu je lahko psihična ali pa tudi fizična.  Kakršna koli bolečina ob prvem srečanju dveh dušnih plamenov ali ob vsaki ločitvi ni nič nenavadnega, pomembno jo je le znati razumeti in nato pozdraviti.

Ko dušna plamena ubereta skupno duhovno pot, postanejo vse njune čakre aktivnejše, posebej srčna čakra. To je nujno, saj je to energetska točka, ki ju združuje. Prav ta točka pa prinaša s sabo tudi določene fizične bolečine, vezane na njuno srečanje. O tem bom pisala danes.

Srčna čakra je torej tista točka, ki povezuje dušna plamena. Ko se dušna plamena srečata, doživi fizično in energetsko telo nekakšno “energetsko revolucijo”, ki povzroča tudi določeno bolečino na tem mestu. Ko se dušna plamena začasno ločita, se znotraj srčne čakre ponovno pojavi podobna bolečina. Čeprav so lahko te fizične ali čustvene bolečine zelo neprijetne, so edine, ki nas lahko vodijo po poti duhovnega prebujenja.

Dušna plamena prehajata skozi njuni življenji preko različnih faz, ena izmed teh je lahko tudi ločitev. V tej fazi občutijo različne vrste bolečine, ker ne moreta biti skupaj.

Ko se dušna plamena ločita, se bolečina manifestira na različne načine v povezavi s srčno čakro. Ob ločitvi je ta del hudo obremenjen, kar se nato pokaže na fizičnem in energetskem nivoju. Kot že rečeno je srčna čakra tista čakra, ki nas povezuje z našim dušnim plamenom. Božanska ljubezen se pretaka prav preko srčne čakre. Zaradi tega se počutimo globoko povezane med seboj, pa čeprav fizično oddaljeni drug od drugega. Preko te energetske točke zaznavamo tudi stres, bolečino ali veselje našega dušnega plamena. Samo s časom nato začnemo zavestno upravljati intenzivnost čustev, ki jih zaznavamo z druge strani.

Fizična bolečina znotraj odnosa dveh dušnih plamenov ima energetsko osnovo; ko se dušna plamena srečata, se njuno fizično in duhovno telo spremeni. Energije obeh se povežeta ter se uskladita na način, da lahko začneta znova njuno skupno duhovno pot. Ko se dušni plameni prvič srečajo, doživljajo znotraj sebe korenite spremembe, ki so včasih lahko celo boleče.

Fizično lahko občutijo bolečino na področju prsnega koša, v nihanju v krvnega tlaka ali palpitaciji srca. Bolečina se lahko razširi na področje ramen in rok. Ne pozabite, da se srčna čakra širi tudi na področje naših rok. V tem primeru seveda ne zbolimo, temveč doživljamo fizično spremembo zaradi energetskega srečanja z našim dušnim plamenom.

To bolečino lahko pozdravimo preko molitve, povezovanju z Angeli ali preko specifične meditacije na srčno čakro. Ti trije načini vam pomagajo k temu, da ostaja srčna čakra ves čas odprta in da naprej deluje dalje brez nevarnosti, da se izprazni. Lahko se zgodi, da nas ob bolečini spremlja tudi nenavadna utrujenost,  ki jo prav tako prinese srečanje/ločitev z dušnim plamenom.

Najhujša bolečina se zgodi, ko se zaradi različnih razlogov ločimo od našega dušnega plamena. Ob tem ne čutimo samo globoke bolečine in obupa, temveč se lahko pojavijo bolečine v hrbtenici, srcu ali pljučih. V takšnem trenutku se moramo usmeriti v zdravljenje srčne čakre z zaupanjem v življenje in ljubezen. Nikakor ne smemo ob takšni priložnosti podleči negativnim preteklim izkušnjam, temveč ohraniti pozitivne misli z vizijo, da se bo naš dušni plamen vrnil.

Obstajajo različni načini, kako pozdraviti bolečino ob takšni duhovni izkušnji. Prvi korak je poiskati iskreno ljubezen do sebe. Ko se soočimo z ločitvijo od našega dušnega plamena, se moramo najprej usmeriti vase in na svoje osebne cilje in življenjske lekcije. Biti moramo hvaležni, da smo lahko srečali v tem življenju svoj dušni plamen, vsi namreč nimajo te sreče. S tem boste zvišali svoje vibracije, ki so edine, ki vas bodo pripeljale nazaj do vašega dušnega plamena. Ne pozabite, da ste ga skozi pretekla življenja srečevali in se vedno vračali k njemu.

Če povzamem, lahko bolečino, ki jo občutimo ob svojem dušnem plamenu, pozdravimo preko ljubezni do sebe, specifični meditaciji na srčno čakro, predvsem pa z vero, da se bomo ponovno srečali in združili z njim. Ob tem procesu je zelo pomembno ohraniti pozitivne misli glede skupne prihodnosti; ne pozabite, dušna plamena sta si od vedno in za vedno namenjena.

8 komentarjev

 1. Nika pravi:

  Meni se dogaja, da me vsakič ko gre moj dušni plamen na pot spreleti nekakšen mraz in ne morem biti v miru dokler ne pride nazaj.
  Hvala za nove informacije o dušnih plamenih 🙏

 2. Sara pravi:

  Hvala ♥️♥️♥️

 3. Zvezda pravi:

  Zelo zelo zanimivo in me spominja na srečanje z mojim dušnim plamenom in bolečino ki se je takrat rodila.
  Neskončna hvala 🙏

 4. Katja pravi:

  Če ne bi prebrala tega bloga se sploh ne bi spomnila določenih stvari in bolečine (!), ki sem jih zaznavala neko obdobje ob eni osebi. Predvsem ta bolečin v srcu, brez nekega pravega razloga je zdaj našla en odgovor.
  Srčna hvala ❤❤❤

 5. Kati pravi:

  Kako je vse to res 💚💚💚💚

 6. Marija pravi:

  Resnicno 😔

 7. Vera pravi:

  Hvala, zdaj razumem ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.