Moj blog

1. oktober, 2021ANGELSKA NAPOVED OKTOBER

Drage sestre in bratje, angelska napoved za oktober je pred vami. To bo mesec številnih dogodkov in nasprotujočih energij, ki jih bomo težko upravljali: od frustracij do optimizma, od ljubosumja do popolne predanosti. Živite ta čas mirno in ne sledite ekstremnim polom vaših čustev in misli.

Oktober mesec nam pripravlja veliko presenečenj in novosti. Vstopamo v zadnje trimesečje tega leta, ki predstavlja najintenzivnejši čas vsega leta.

Mesec bomo vsi začeli z globoko samorefleksijo, pomembno je, da ne zaidemo v negativne misli in odločitve kot posledico negativnih čustev. To energijo moramo uporabiti za višje dobro in jo usmerit k odkrivanju vzrokov naših težav. Seveda bomo ob tem potrebovali zunanjo pomoč, saj je osebna objektivnost pri zdravljenju globin ( posebej v tem času ) nemogoča.

Prvi tedni v mesecu bodo odlični za učenje, zato izkoristite dobre ideje, ki se vam porodijo in jih izpeljite do konca. Mnogim se bo ponudila priložnost, da popravijo pretekle napake oz. se vrnejo na določene korake iz preteklosti, kjer nismo nečesa zaključili.

Poskusite ostati v tem mesecu čim bolj realni in z nogami na tleh. Izogibajte se prevelikemu optimizmu pri načrtovanju vaših projektov, saj vas bo v nasprotnem primeru čakalo razočaranje. Poskusite imeti čim bolj realne misli in odmaknjen pogled na vse, kar načrtujete. Bodite čim bolj koncentrirani in pozorni, saj bomo v tem mesecu zelo hitro kaj pozabili ali spregledali.

Ob tem nas v prvih tednih meseca čaka tudi občutek določene izgube na čustvene področju. Poskusite ljubiti brez potrebe po posedovanju ali kontroli. Večja bo vaša potreba po » omejevanju« drugega, težji bo za vas ta čas. Bolj kot kdaj koli prej bomo imeli težave pri izražanju naših najglobljih čustev in bili nesposobni pogledati na odnos z različnih zornih kotov, kar je nujno, da ostane zdrav.

Najtežji del meseca bo ob mlaju, ki nam bo prinesel »nepričakovano«. Ob nenadnih dogodkov se bo sprožilo nemalo jeze in na plan bo prihajalo sovraštvo in nestrpnost. Vsa dogajanja v tednu po mlaju bodo vodila do enega velikega dogodka, s katerim se bo zaključil cikel določenega učenja. Poskusite ostati čim mirnejši, ne reagirajte impulzivno in komunicirajte brez zahajanja v ekstreme.

Drugi teden v oktobru bodo sile vzroka in posledice vidne tudi tistim, ki ne verjamejo v zakon karme. Pazite se pretiravanja, tako v pozitivnem kot negativnem.

Tudi s svetovnega vidika bo to čas širjenja zdravstvene krize. Pričakujete lahko nova omejevanja in represije. A ne obupajte, naslednje leto se bo vse to končalo in skupaj bomo stopili v nov svet. Vsekakor nas čaka čas poln frustracij in omejitev, ki se bodo zrcalile tudi v naš notranji svet. Kar se dogaja zunaj, pa čeprav se nam zdi, da se nas mentalno ne tiče, se zrcali v naši podzavesti in sproža določene procese, ki nato vplivajo na naše razpoloženje in zaznavanje sveta. V sredini meseca se nam lahko hitro zgodi, da bo naša presoja precej slaba; kar se nam bo zdelo takrat pravilno in pravično, se bo s časom prelevilo v nekaj škodljivega.

Vsekakor bomo v sredini meseca priča novim protestom, nasilju in jezi, kot rezultatu vseh državnih ukrepov. Bodite previdni, saj vas bodo tudi zasebno napadali prav tisti, od katerih tega ne pričakujete.

Oktober bo močno karmičen čas, marsikaj se nam bo zdelo, da nam uhaja z rok in da nimamo kontrole nad dogajanjem. Vsekakor bodo prav te sile privlekle v prihodnosti na dan resnico, ki je danes popolnoma zmanipulirana in predstavljena kot nekaj, kar ni. Nekaj velikega je v zraku, kar se bo s časom razkrilo. Svet potrebuje kolektivno prebujenje in vse vas vodi k odpiranju svojih oči.

Polna Luna nam bo prav tako prinesla nekaj presenečanj. Obenem bo to tudi čas, ko bomo lahko hitro obtoženi po krivem. To bo čas mnogih krivic, ki pa bodo s časom prišle na plan. Prav te bodo sprožile zdravljenje, ki ga svet potrebuje. Na žalost je to del zdravljenja in kot duše smo izbrale, da bomo skupaj prehodile to pot. Polna luna nam bo prav tako prinesla željo, da začnemo skrbeti za svoje telo v sodelovanju z naravo in z holističnega vidika sebe.

Mesec bo bogat z dogodki, a vi poskusite v njem poiskati svoj center miru in tišine.

10 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala za napoved. Septemberska se je 100% izpolnila
    ???

  2. Petra pravi:

    Pripravimo se ❤?

  3. Mojca pravi:

    Hvala za vse ❤
    Vsem vam želim en dober oktober!

  4. Teja pravi:

    Hvala za napoved, da se lahko pripravimo na vse prihajajoče “težje” dogodke… Očitno nas v tem mesecu čaka veliko učenja… Hvala ?

  5. Nina pravi:

    Hvala za vse. Prejšnji mesec si napisala, da se bo vse spremenilo ( na slabše) po 15. in ko se je to res zgodilo, sem bila nenavadno mirna. Nisem zašla v paniko ne nič. Hvala ti za vse ❤️

  6. Vesna pravi:

    Hvala za vodstvo ♥️

  7. Neli pravi:

    Srčna hvala !

  8. NINA pravi:

    Hvala za čudovito interpretacijo ?

  9. Keru pravi:

    Berem ta blog ob mlaju in potrjujem točnost vaše napovedi! Izjemno!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.