Moj blog

21. september, 2021ZNAMENJA DUŠNIH DOGOVOROV

Drage sestre in bratje, znamenja dušnih dogovorov vam lahko služijo kot potrditev, kako močno ste z nekom povezani iz prejšnjih življenj. Pri nekaterih posameznikih se lahko hitro prepričate, da ta povezava obstaja, a so tu tudi tisti, ki jih ne čutite tako »blizu«, pa je med vama kljub temu globoka vez.

Tisti, ki verjamejo v pretekle inkarnacije, se mnogokrat sprašujejo, kakšne vezi so imeli z ljudmi, ki jih v tem življenju srečajo in kakšna je njihova skupna lekcija. Najbolj jih zanimajo vezi, ki so jih imeli s tistimi posamezniki, ki vstopijo v njihovo življenje z občutkom »kot da se od vedno poznajo«. Vsakemu izmed nas se je že kdaj zgodilo nekaj podobnega: spoznamo osebo, ki jo takoj začutimo blizu, se ji odpremo ter imamo ob njej občutek, da jo od vedno poznamo.

Takšnim srečanjem pravimo tudi karmična srečanja, kjer na novo vzpostavimo stik z dušo, s katero smo od nekdaj povezani. Sproščenost ob takšnih »neznancih« izhaja preprosto iz naše povezanosti iz preteklih življenj. Takšne duše lahko hitro prepoznamo kot duše dvojčiče, s katerimi smo od nekdaj povezani. Kaj pa ostali? Tisti, ob katerih se mogoče ne počutimo tako dobro, pa smo vendar močno povezani z njim?

Vedeti moramo, da so duše, s katerimi smo močno povezani, največkrat tiste, ki so nas prišle učiti najgloblje lekcije tega življenja in mnogokrat gre za najtežje lekcije našega življenja. Če smo se z nekom srečali v preteklem življenju, to še ne pomeni, da bo naše srečanje na novo lepo in prijetno. Običajno so takšni karmično odnosi in lekcije naporni, zaradi navezanosti ega in fiksnih mentalnih shem. Dokler ne naredimo določene lekcije, se nam takšne duše vračajo kot strogi učitelji, ki nas ne spustijo skozi izpit.

Obstajajo duše, ki obstanejo v našem življenju za kratek čas in ki nas učijo različnih lekcij, ki jih nismo še predelali. Torej, ko smo v dvomih, če koga poznamo iz prejšnjih življenj, je prvi znak, ki ga moramo iskati: lekcija.

Ko nas neka oseba uči o nas ali o določenih ljudeh in obnašanjih, gre gotovo za dušo, s katero imamo močno vez. Bolj kot je lekcija težka in naporna, večja je povezanost s to dušo. Ne pozabite, z negativnih izkušenj se velikokrat več naučimo kot iz pozitivnih.

Drugo možnost, da smo z nekom močno povezani iz prejšnjih življenj, potrjuje ponavljajoča se shema, vzorci ali leitmotivi, ki se nam v življenju ves čas ponavlja. Četudi s posamezno osebo ne čutimo posebne povezanosti, a če se nam ob njej pojavljajo vedno isti življenjski izzivi, situacije ali problemi, je to jasen znak, da smo z njim počno povezani. V kolikor se znajdete z novo osebo v situaciji, ki se vam stalno ponavlja, je to znak močne povezanosti iz prejšnjih življenj.

Še en močan znak globoke dušne povezanosti je oseba, ki vam pomaga brez pravega razloga. Ko vam nekdo pomaga v težavah, a od tega ne pričakuje nobene izmenjave, je to lep znak, da se »nismo prvič srečali«.

Še eno preprosto znamenje, da smo z nekom karmično povezani, je da si po zaključenem odnosu ostanemo nekaj dolžni. To je lahko samo izposojena knjiga ali mogoče denar, pa tudi otrok. Karkoli ste ostali komu dolžni ali on vam, je to jasen znak, da ste se nekoč že srečali in s tem dejanjem se obvezujete, da se boste nekoč ponovno srečali.

Dušne obljube so med seboj lahko zelo različne, naj vam opisana znamenja služijo kot luč pri razumevanju sebe, drugih in povezanosti, ki jo imamo z njimi.

10 komentarjev

  1. Mojca pravi:

    Hvala za blog in vse te informacije o povezavah duš ?

  2. Nensi pravi:

    Zelo zelo zanimivo … se strinjam z vsem…
    Sedaj razmišljam, kaj sem ostala komu dolžna in da se hitro oddolžim ?

  3. Miha pravi:

    Hvala. Še en zelo zanimiv zapis!

  4. Vera pravi:

    Zelo zelo zanimivo. Res so določeni ljudje v mojem življenju, katere poznam kratek čas pa se mi zdi da jih poznam od zmeraj. Zanje čutim, da so del “mene”.
    Vsi tisti pa ki me učijo neprijetne lekcije, ja, ni enostavno.
    Hvala ???

  5. Tina pravi:

    Hvala za novo znanje ?

  6. Petra pravi:

    Ha, mi dajejo misliti vsi odnosi, ki sem se jih uporala …

  7. Tujka pravi:

    Hvala za poučen blog. Človek se nikoli ne neha čuditi in učiti ?

  8. Zvezda pravi:

    Hvala za vse bloge, ki so vezani na duše dvojčice, dušne plamene in pretekla življenja ?

  9. Nika pravi:

    Hvala za vse ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.