Moj blog

17. september, 2021SKUPNO ŠTEVILO DUŠNIH PLAMENOV

Drage sestre in bratje, obstaja skupno število dušnih plamenov, ki pripoveduje o skupni poti, ki ju čaka v tej inkarnaciji. Ko to število enkrat poznate, lahko lažje razumete, katere naloge in ovire, morata skupaj premostiti.

Povezavo med dušnimi plameni lahko odkrijemo tudi preko rojstnega števila. Danes bom predstavila metodo, kako priti do skupnega števila dveh dušnih plamenov, ki govori o načinu sodelovanja oz. zvezi, ki sta ju dva dušna plamena prišla živeti. Preko skupnega števila lažje razumemo namen neke zveze, kompatibilnost določene inkarnacije in pot, ki jo je treba skupaj prehoditi.

Skupno število dveh dušnih plamenov je pomembno tudi kot ponavljajoče se število; prepoznamo ga kot sinhronost, ki duši povezuje. Recimo da se vam dalj časa ponavlja število, za katerega nato ugotovite, da je skupno število z vašim dušnim plamenom. To je pomembna sinhronost, ki je ne smete zanemariti, saj govori o spremembah, ki jih vajino razmerje potrebuje.

Ob ponavljajočih si številih v obliki sinhronosti in skupnemu dušnemu številu, obstajajo tudi astrološke povezave dveh dušnih plamenov, o katerih bom pisala v prihodnosti. Danes se osredotočam na kozmično energijo, ki povezuje dve osebi preko njunega skupnega števila.

Gremo k praksi. Napišite najprej obe letnici rojstva, v smislu DD MM LLLL. Vzemimo primer, da ste vi rojeni 3.7.1980, vaš dušni plamen pa 31.3.1979.

Seštejemo najprej vaš rojstni datum: 3+7+1+9+8+0= 28 =2+8= 10 =1+0= 1
Kot vidite, je treba priti do enomestnega števila, ki predstavlja naše osebno število.

Nato še datum vašega dušnega plamena: 3+1+3+1+9+7+9=33
Števila 33 ne seštejemo dalje, da pridemo do enomestnega števila. Osebna števila, 11, 22 ali 33 so izjeme, ki jih nikoli ne seštejemo do enomestnega števila. Te tri števila štejemo kot osnovna števila. So posebna števila posebnih duš. Vsa števila od 1 do 9 nosijo v sebi svoj pomen, ob njih pa moramo postaviti samostojno tudi 11, 22 in 33.

Sedaj pa poglejmo, kako priti do skupnega števila dveh dušnih plamenov in kakšno skupno pot določa to število. To število je pomembno, saj spoznamo preko njega izzive na skupni poti in pridobimo ključne informacije, ki nam lahko pomagajo ob težavah, ki se nam porodijo v skupnem življenju.

Do skupnega števila pridemo, ko seštejemo skupaj obe osebni števili. Recimo, da je vaše osebno število 1, osebno število vašega partnerja pa 33. Najprej je dobro poznati osebni življenjski poti obeh partnerjev in iz tega premisliti, kako bi lahko delovala skupaj. Šele nato seštejemo obe števili.

Njuna vsota nam pokaže naše skupno dušno število.
V tem primeru seštejemo: 1+33= 34, gremo dalje: 3+4=7
V tem primeru je skupno število 7.

Spodaj objavljam seznam skupnih števil in njihovo interpretacijo. Seveda je nemogoče, da bi obstajalo samo 9 skupnih poti in zvez. Ta seznam nam vam služi le kot izhodišče, iz katerega lahko s pomočjo svoje intuicije ( pazite, da ne mešate svoje intuicije z vašimi željami ali strahovi!) razširite pomen vajine skupne življenjske zgodbe. Tu je torej samo generalni seznam pomena skupnega števila, ki vam nakazuje, kaj lahko od vajine zveze pričakujete.

Naj še posebej poudarim in izpostavim, da velja ta seznam izključno za duše na določeni stopnji razvoja ( ne morete ga aplicirati na vseh parih, sploh če niso duhovno ozaveščeni).

1 ali 11
Skupno število 1 ali 11 govori o aktivnem in dinamičnem odnosu dušnih plamenov. Tu sta partnerja samozadostna, visoko motivirana ter si delita podobne ambicije. Njuna osnovna naloga je, da drug drugega podpirata pri izpolnjevanju lastnih sanj.
2 ali 22
V takšnem odnosu živita partnerja drug za drugega, se podpirata in sodelujeta. Nevarnost takšne zveze je odvisnost in to, da drug ob drugemu pozabita na lastne potrebe.
3 ali 33
Ta zveza je lahkotna, razburljiva, v njej si partnerja delita smeh, lepe trenutke, pa tudi solze in bolečino. Za takšne pare je pomembno, da živijo v sedanjosti in ne v preteklosti oz. prihodnosti. Skupna pričakovanja lahko za te duše predstavljajo dvorezen meč.
4
Gre za praktično in stabilno partnerstvo, ki sloni na spoštovanju drug drugega. Tu je treba paziti, da partnerja ne zapadeta v rutino ali preveliko rigidnost, kar bi lahko dolgoročno škodilo zvezi.
5
Takšne zveze so po svoji naravi kot avanture, velik pomen dajejo čustvom in telesnemu izražanju ljubezni. Med njima je veliko strasti, a tudi pogoste težave v komunikaciji.
6
Ta zveza se osredotoča na družino, na skrbi za druge in za dom. Tu je treba paziti, da ne pozabimo nase in da se podrejamo samo potrebam drugih.
7
Skupno število 7 kaže na globoko duhovno zvezo in introspektivno zvezo, kjer je kontemplacija ves čas prisotna. V takšnih zvezah je narobe iskati popolnost, saj jo lahko prav ta popolnost zruši.
8
Ta zveza je precej naporna, saj se znotraj nje razrešujejo travme, kompleksi in težke situacije. Partnerja združuje želja po iskanju skupnega uspeha. To ne njuna prava pot.
9
Ta zveza je običajno na visoki duhovni stopnji, partnerja predstavljata navzven model sreče in ljubezni. Pomagati drugim; delati skupaj dobro v svetu je nekaj, kar par še močneje povezuje.

Tags:

9 komentarjev

  1. Teja pravi:

    Hvala za ta meni izjemno zanimiv blog ?. Škoda le, da sva midva dobila ravno 8. Je pa pravi opis za najino zvezo. Toliko sva že razrešila in še enkrat toliko naju verjetno čaka… Zanima me le, katera bi pa bila prava pot, če ne v iskanju skupnega uspeha? Verjetno ima vsak par, ki dobi 8 drugačno pravo pot. Upam, da jo midva najdeva. Hvala še enkrat ?

  2. Nina pravi:

    Hvala za ta posebni blog ?
    Meni in mojemu partnerju pride ven dvojka ?
    Kar solzne oči sem dobila, ker je vse res: ne morem brez njega…

  3. Mihaela pravi:

    Hvala za današnji blog ?
    Zelo poseben, a če sem prv razumela, velja za dušna plamena in ne za vse pare?
    Hvala ???

  4. Vera pravi:

    Hvala, meni pride 4 in se strinjam ?❤

  5. Miha pravi:

    Hvala iz srca.

  6. Katja pravi:

    Jaz sem preverila zame in za mojo ljubezen, ki je moj dušni plamen. Prišlo je popolno število in sem hvaležna zanj ?

  7. Zvezda pravi:

    Hvala, hvala, hvala ❤❤❤
    Toliko stvari mi razjasnjuješ,da ni res ?

  8. Petra pravi:

    Čudovito ❤️
    Hvala za vse bloge, ki jih namenjaš temi dušnega plamena ?

  9. Melita pravi:

    Tudi midva imava 8. Se strinjam z zgoraj napisanim. Je naporno.
    Vprasanje je, kako to resevat.
    ♥️?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.