Moj blog

14. september, 2021TELEPATIJA MED DUŠNIMI PLAMENI

Drage sestre in bratje, telepatija med dušnimi plameni obstaja kot način komunikacije med dušami že iz prejšnjih življenj. Večji čas je latentna, čeprav se mnogokrat manifestira v občutenju bolečine ali sreče drug drugega. Dušna plamena sta povezana na vseh možnih, znanih in neznanih ravneh.

V svojem zadnjem blogu sem pisala o dušnih plamenih, kjer sem omenila mentalno povezanost med njimi in posledično občutenje določenih čustev, čeprav sta si dušna plamena v tistem trenutku fizično narazen. Ta posebna povezanost izhaja in iste vibracije, ki si jo dušna plamena delita. Tema je prebudila veliko zanimanja med bralci, zato namenjam današnji blog prav telepatiji med dušnima plamenoma.

Telepatija med dušnima plamenoma obstaja, pa čeprav je za vsak par nekaj čisto drugega. Pari dušnih plamenov živijo svojo ljubezensko izkušnjo edinstveno in neponovljivo. Vsaka zgodba je zgodba zase, enkratna in neprimerljiva, čudovita. Komunikacija med njimi je vedno posebna in na nek način skrivnostna ter se širi tudi na področje telepatije.

Telepatija med dušnimi plameni obstaja še preden se fizično srečata. Predstavljajte si, da gre za obliko komunikacije, ki vas spremlja že od prejšnjih življenj. Običajno je ta telepatija čisto podzavestna, samo tisti posamezniki, ki so dovolj duhovno razviti, jo prepoznajo pred samim fizičnim srečanjem. Osebno se mi je recimo zgodilo, da sem nekaj dni pred srečanjem svojega dušnega plamena vedela ( in videla), da se bova kmalu našla.

Telepatija med dušnima plamenoma postane v resnici bolj intenzivna po prvem srečanju. Čeprav je še vedno samo na podzavestni ravni, nam pomaga preiti skozi vse težke situacije, ki nas vodijo do skupnega življenja. S skupnim življenjem preide telepatija na zavestno raven in ustvari končno vez med dušnima plamenoma. Običajno se to razvije nato v stadij, ko partnerja začneta komunicirati tudi preko misli oz. bereta misli drug drugega.

Ne moremo se »prisiliti«, da pride do telepatije z našim dušnim plamenom. Gre za naravni proces, ki se postopoma razvija. Lahko pa se pojavi nenadoma, ko pride do grobe izgube kontakta med obema. Recimo, da se zaradi neke nepredvidljive nesreče na silo fizično ločita. Takrat se lahko pojavi telepatija brez nobenih vmesnih korakov.

Prvi korak pri telepatiji je to, da imata partnerja isto noč iste sanje. Tudi ko še ne živita skupaj, se ob spanju njuni astralni telesi ločita in komunicirata med sabo. To so prve izkušnje telepatije med dušnimi plameni, ki so precej pogoste. K opažanju te povezanosti pripomore sanjski dnevnik. Bolj kot boste sledili svojim sanjam, večjo kontrolo nad telepatijo boste imeli.

Še en znak, da se med vama ozavešča telepatija, je to, da se pokličeta ali pišeta v istem trenutku ali pa da prižgeta svoj telefon oz. se povežeta z določeno aplikacijo v istem času. Danes je tega vse več.
Naslednje zametke telepatije najdemo v istih mislih in čustvih. To je nekaj zelo običajnega pri dušnih plamenih, a tudi to je nekakšno telepatsko deljenje misli in čustev. Bolj pogosto kot se to dogaja, bolj močna postaja komunikacija med partnerjema.

Kot sem zgoraj napisala, se vsi pari dušnih plamenov med seboj razlikujejo, zato so ti znaki lahko zelo različni. Opisala sem samo tiste najbolj pogoste, ki seveda ne izključujejo drugačnih mentalnih srečanj.

Za razvoj telepatskega načina komunikacije se morate samo osredotočiti na skupne sinhronosti, ki iz dneva v dan ojačujejo vez med dušnimi plameni. Živeti morate v sedanjem trenutku in zavestno čutiti lastno povezanost s svojim telesom. Vse ostalo pride nato spontano.

9 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Prvič o tem berem, pa se mi zdi da to že od nekdaj vem ?
    Hvala za znanje, duhovnost in ljubezen, ki jih širiš.

  2. Kati pravi:

    Meni se je to s sanjami že zgodilo. S partnerjem imava večkrat podobne sanje. Včasih se temu nasmejiva, zdaj pa bom to jemala bolj resno.
    Hvala ???

  3. Nika pravi:

    Hvala za čudovit blog ?

  4. Miha pravi:

    Odgovarjaš mi na vprašanja, ki jih na glas nisem postavil. Hvala.

  5. Mojca pravi:

    Hvala za vse informacije ?

  6. Petra pravi:

    Iz srca hvala ♥️

  7. Nina pravi:

    Marsikaj berem, kar mi odpira oči nad vsem v kar mi je težko verjeti. Hvala ???

  8. Mitja pravi:

    Hvala. Nekaj se mi prižiga v temi ?

  9. Utrinek pravi:

    Hvala za prečudovit blog!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.