Moj blog

7. september, 2021NOVA LUNA ABSOLUTNE LJUBEZNI

Drage sestre in bratje, danes se za vas odpira Nova Luna Absolutne Ljubezni. Naj bo to čas ljubezni, sprave, razumevanja in strpnosti. Naj bo to čas, ko boste odprli vaše srce pravi Ljubezni ter prepoznali vse lepote življenja.

Danes se pričenja nov Lunin cikel z Luno, ki se nahaja v ozvezdju popolne ljubezni. Ob njej bomo lahko prepoznali vse lepote življenja, prebudili v sebi kreativnost in umetniški navdih, predvsem pa ustvarjali razumevajoče in ljubeče odnose. Vaša naloga bo, da boste vse te energije ljubezni in ustvarjalnosti potegnili skozi ves lunin mesec in ne samo v dneh okoli mlaja.

Danes je čudovit dan za ustvarjanje, uživanje in zabavo. Dan lahko preživite v popolni sproščenosti, podaljšanem počitku ali pa v uživanju v stvareh, v katerih uživate. V kolikor vam je običajno težko »zapravljati« denar, si danes kupite nekaj, česar ne potrebujete, kar nima neke uporabne vrednosti, temveč samo estetsko. Naj bo to šopek rož, slika, kipec, … danes lahko s takšnim dejanjem malo odprete svoje srce, ki je v preteklosti utrpelo pomanjkanje in rano ponižanja.

S kapljico šarma in diplomacije lahko pogladite slabe odnose in pretekle nesporazume. Če začutite v sebi, da bi v tem času okoli mlaja poskusili zgladiti neuspele odnose, je to idealen čas zato. To je namreč čas dobrih in prijetnih odnosov, ljubezenskih srečanj, romantike in izkazovanja ljubezni. Naj bo to Dan ljubezni, kot so o tem prepevali Pepel in kri.

To je Luna vseh umetnikov, predvsem slikarjev, plesalcev in igralcev. Če imate možnost, se udeležite kakšnega umetniškega dogodka, da počastite vse ustvarjalce in ustvarjalca znotraj sebe.
Za razliko od ostalih mlajev, ta čas ni primeren za nove začetke ali projekte. Ti dnevi niso primerni niti za večje intelektualne napore, niti za zdravljenje. To je pravzaprav čas, ko moramo svojo pozornost usmeriti samo v eno smer: v Ljubezen.

Začnite razmišljati o moči ljubezni v vašem življenju in prepoznati Pravo ljubezen. Prava ljubezen ustvarja prostor in daje svobodo. Ljubezen ne omejuje in ne poseduje. Prostor, ki ga ustvarja ljubezen, daje drugemu možnost razcveta. V kolikor ljubezen ne pušča prostora, ni ljubezen. To je zelo omejena oblika ljubezni, ki nas dolgoročno samo duši zaradi njene navezanosti in posledičnem trpljenjem. Energije, ki jih prinaša ta čarobna Luna, nas učijo o ljubezni, ki ustvarja prostor in ne o tisti, ki ga jemlje.

V sebi nosi pravo moč ljubezni, ki vidi univerzum kot kreativno igro. Vse življenje je igra, a njena pravila poznajo samo modreci … in otroci.

Izkoristite ta čas za ljubezen in razumevanje. Počnite prave stvari v pravem trenutku. Če sedaj ni čas za večje miselne podvige, usmerite svojo pozornost v svoje srce. Tako počnejo modreci, ko igrajo igro življenja.

11 komentarjev

  1. Pika pravi:

    Čudovit mesec ljubezni vsem skupaj želim! Dovolite ljubezni, da se pokaže in izkaže v vsej svoji veličini! ??

  2. Tina pravi:

    Hvala za to napoved in en ljubeč mesec vsem vam ?

  3. Kati pravi:

    Hvala ?
    Jaz sem že od nedelje vsa blažena in se počutim lepo in ljubeče ❤❤❤

  4. Nensi pravi:

    Joj, kako sem čakala natakšen čas???

  5. Miha pravi:

    Čudovita luna, upam da jo uspemo “potegniti” tudi v dneve, ko ne bo tako močna!

  6. Nataša pravi:

    Najprej hvala za tvoje vodstvo. Meni da je zelo uporabno slediti tem energijam ker lahko tako najbolje izkoristimo kar nam je dano.
    Hvala ?

  7. Vera pravi:

    Vse dobro vsem ob tem mlaju ???

  8. Nina pravi:

    Meni so vse lune malo “sitne”, zmeri čutim neko notranjo napetost in stres. A ta današnja mi je prav kul ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.