Moj blog

9. julij, 2021NOVA LUNA SVETLOBE

Drage sestre in bratje, jutri boste lahko začutili energije nove Lune, ki bi jo lahko poimenovali Luna vrnitve k svetlobi. Ta Luna vam bo dala novo priložnost, da začnete svoje življenje znova. Dala vam bo upanje, da nobena napaka ni tako velika, da ne bi mogli poskusiti še enkrat.

Jutri začenjamo nov Lunin mesec, ki bi ga lahko poimenovali »Vrnitev svetlobe«; a svetlobe v smislu starodavnih znanj in ne dobesedno luči. Našim prednikom je bilo zelo pomembno, da pustijo za seboj za nas znanja, modrosti in učenja. Znanje je bilo zanje kot luč: čista energija! Kaj predstavlja danes znanje za našo družbo, za nas?

Naša notranja svetloba prihaja iz naših oči. Mi smo svetloba. Naše celice nosijo v sebi svetlobo in kdor je znal prebuditi v sebi kundalini je postal … »razsvetljen« – v sebi je prebudil popolno svetlobo!

Skozi življenje spoznavamo različne vrste svetlobe, kar pomeni, da spoznavamo barve, torej različna valovanja svetlobe. Različne barve nosijo v sebi različna znanja. Naša duša se je inkarnirala zato, da lahko zapleše s to mavrično svetlobo. Tako bi lahko poimenovali tudi osebno rast: ples v svetlobi.

Jutrišnja Luna prinaša skratka v sebi možnost, da ponovno zasvetimo kot bitja svetlobe. Čeprav je trenutno okoli nas ogromno teme, v smislu nevednosti, neznanja, ozkoglednosti … smo samo mi tisti, ki lahko pripeljemo nazaj to svetlobo med nas.

Svetloba je bistvenega pomen za vsako življenje; rastline lahko rastejo samo ob svetlobi. Rastline se hranijo s svetlobo in preko njih se lahko hranimo z njo tudi mi. Ta Lunin mesec je tudi zato odličen čas za notranje čiščenje telesa. S prehranjevanjem z zelenimi rastlinami lahko ta mesec prečistimo svoje telo. Zelena svetloba rastlin bo prečistila vaše celice in vi boste vibrirali z jasnejšimi frekvencami.

Ko ste fizično čisti, lahko prejmete več svetlobe, ki ji lahko rečemo tudi prana. Visoke frekvence resonirajo z ljubeznijo. Zelena barva je barva srčne čakre in ljubezen do naše Zemlje lahko izkažemo preko poznavanja njenih zakonov – poznavanja zelene barve, poznavanja srčne čakre in poznavanja moči našega znanja.

V tem mesecu preverite dobro, kar potrebuje vaše telo, saj bo to pomembna priložnost za fizično prenovo preko zelišč, zdrave prehrane, gibanja, predvsem pa preko prave ljubezni do sebe.

Drug pomemben aspekt te Lune je vsekakor komunikacija. V tem času lahko prečistimo naše kanale komunikacije in v našo komunikacijo vnesemo mir, ljubezen in znanje. Naša komunikacija postaja vse slabša, vedno več je nepotrpežljivosti, nejasnosti, nezanimanja za drugega in neznanja. To je ploden čas, ko lahko izboljšamo ne samo naše telo, temveč tudi naš jezik.

Iz kozmičnega vidika je to čas, ko imamo ponovno priložnost, da se vrnemo k svetlobi. Vse dokler bomo dihali, bomo povezani s karmičnim svetom, v katerem trenutno bivamo. Prav zato je nujno, da se ves čas prenavljamo in regeneriramo. Ta Luna nam prinaša prav priložnost, da spoznamo tudi pomen stalne prenove.

Predstavljajte si to Luno kot najbolj dobrohotno mater, ki vse odpušča in nam daje še eno priložnost, da se vrnemo in začnemo znova. Koliko izmed nas potrebuje prav takšno priložnost?

Dovolite si, odpustite si in začnite znova. Ni važno, kolikokrat boste še morali začeti znova. Vsako življenje živimo zato, da delamo napake in da začenjamo znova, vse dokler ne premagamo naših karmičnih ovir. Vsakič, ko začnete znova, pozabite na svojo preteklost, odpustite si svoje napake. Spustite težo preteklih izkišenj in se vrnite v sedanjost.

Dovolite, da se svetloba vrne k vam.

13 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala za vodstvo in nov razmislek!

  2. Kati pravi:

    Hvala ?
    Zelo lepo vodstvo in zapis. Zase moram priznati, da že čutim to novo luno ki mi daje upanje na bolj zdravo življenje.

  3. Nina pravi:

    Hvala za ta prečudovit blog in vsako misel o svetlobi ?

  4. Petra pravi:

    Hvala iz srca ???

  5. Jana pravi:

    Waw, to ni samo napoved, je cela filozofija življenja ?

  6. Niko pravi:

    Hvala za resnično globoko vodstvo ob tej neopazni luni ?

  7. Vita pravi:

    Božanski zapis ?

  8. Mojca pravi:

    Hvala za današnji navdih ❤❤❤❤❤❤❤❤

  9. Jove pravi:

    Se podpišem pod vse komentrje doslej: HVALA

  10. NINA pravi:

    Prečudovito povedano!!
    Ti si zemeljski angel ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.