Moj blog

10. junij, 2021SONČNI MRK

Drage sestre in bratje, današnji sončni mrk prinaša na zemljo jasnost in moč, da se znebite vsega toksičnega v vašem življenju. Najsi bodo to odnosi, vaša prehrana, okolje … ali odnos, ki ga imate s sabo. Sedaj je čas, da presekate s preteklostjo in se z igrivostjo podate v vaš novi svet.

Danes bomo doživeli sončni mrk, čeprav (kot običajno) ne bo viden na našem nebu. Kljub temu ga bomo občutili in lahko prepoznali v svojem življenju kot izjemen trenutek moči in jasnosti misli. Kot sem že mnogokrat napisala, predstavlja vsak mrk vrata v novo življenjsko obdobje oz. nov cikel življenja. Poglejmo, kaj nam le-ta prinaša tudi s karmičnega vidika.

Današnji sončni mrk bo v prvi vrsti vezan na »čiščenje« in purifikacijo našega življenja. Pokazal nam bo vse, za kar je čas, da prečistimo; od naše vsakdanje rutine, cone udobja, vrednot, prehrane, okolja, družbe. Vabil nas bo, da začnemo bolj spoštovati sebe in spoštovati druge. To bo postalo pomembno »orodje«, ki ga bomo lahko uspešno uporabili v tem obdobju našega življenja.

Prav ob mrku bomo lahko paradoksalno prepoznali obilo prikrite toksične energije, za katero bomo imeli moč, da jo očistimo znotraj različnih odnosov: tudi tistega s sabo. Mrk nam bo prinesel možnost, da na radoveden in igriv način poiščemo boljše možnosti, ki so nam na voljo. Za nekatere bo to pomenilo, da je prišel čas, da preprosto spremenijo svojo družbo oz. okolje, v katerem živijo. Čas okoli mrka bo čas čiščenje sebe in vsega okoli sebe.

Vzemite si ta dan za čiščenje česarkoli; vašega telesa, doma, vrta, …

V dneh okoli mrka bomo vsi po vrsti v sebi začutili veliko potrebo, da poiščemo resnico, tisto zadnjo postajo, ki ji lahko popolnoma zaupamo in ji predano sledimo. V sebi nas bo gnala potreba po iskanju, zanimivo bo, kje jo bomo našli.

Ta mrk bo tudi osvetlil področja financ in naših vrednot. Trenutno predstavlja v svetu največjo vrednoto denar, a kot vemo, to ne more biti vse. Razširimo zato svoje misli o vrednotah na področje družine, prijateljev, trajnosti. Če ne veste, katere so vaše vrednote, se morate samo ozreti po vašem domu. Poglejte, kaj imate, saj je tisto, kar posedujete, podaljšek vaših vrednot. Recimo hrana, ki jo izbirate, predstavlja vaše vrednote. Ljudi, s katerimi delite svoje življenje, vaši hobiji, zanimanja – vse govori o vas in temu, kar res cenite.

Že od lanskega septembra lahko globoko v sebi čutimo potrebo po spremembi nekaterih vrednot, ki so mogoče zastarele oz. ne služijo več ničemur. Sonce kot simbol luči prinaša svetlobo in purifikacijo moč, da lahko sedaj spremenimo tisto, kar v našem življenju nima več vrednosti.

Čeprav živimo v krizi vrednot, lahko še vedno prepoznamo največje človeške vrednote v znanju, lepoti in miru. Začnimo graditi svoj nov sistem vrednot na teh temeljih. Ni kriv tisti, ki ne ve, greši tisti, ki misli, da vse ve. Ni kriv tisti, ki ne prepozna lepote. Kriv je tisti, ki jo uničuje. Enako velja za mir. Človek je postal človek zardi teh vrednot, a se počasi spreminja nazaj v »žival«, ker jih ne priznava več.

V tem času bomo v sebi občutili veliko več stabilnosti in moči, saj bo postala naša povezanost s srcem močnejša. Srce bo sedaj tisto, ki nam bo pokazalo, kaj je resnično vredno v našem življenju in kaj ne. Za omejen čas bomo sposobni videti vse naše iluzije. Prepoznali bomo vse, kar je toksično v našem življenju.

Zaupajmo sedaj svojemu srcu; očistimo se »strupov«  – predvsem v odnosu s sabo.

11 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala za vso vodstvo. Se strinjam z vsem kar si napisala.
    V tem času so vrednote tiste pod vprašajem in bi bilo prav, da jih skupno spremenimo v nekaj boljšega!

  2. Teja pravi:

    Hvala za vse misli, nasvete, usmeritve in rituale ob polnih lunah, praznih lunah in mrkih ?. Res mi pomagajo ob teh bolj intenzivih obdobij učenja?

  3. Vera pravi:

    Hvala za vodstvo, ki najde v mojem srcu zmeraj posebno mesto .

  4. Mojca pravi:

    Hvala iz srca ?

  5. Kati pravi:

    Pri sebi zaznavamo utrujenost … Od ljudi.
    Hvala za vodstvo ❤️❤️❤️

  6. Mitja pravi:

    Hvala, zelo globoko je vse, kar pišete.

  7. Tina pravi:

    Hvala za tvojo napoved, ki ni samo napoved. V sebi nosi ogromno enih lekcij, učenja in duhovnega vodstva ?

  8. Irena.kaligaric@gmail.com pravi:

    Hvala♥️?️?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.