Moj blog

1. junij, 2021ANGELSKA NAPOVED ZA JUNIJ

Drage sestre in bratje, angelska napoved za junij je pred vami. To bo poseben mesec, kjer se vam bo zdelo, da se vse vrača na stare tire, a pozor. V resnici se boste lahko samo umestili bolje v vašo cono udobja. Naj bo samodisciplina zato vaš odgovor na vse skušnjave.

Junij začenjamo z zelo pomembno temo: s predanostjo.

Začenjamo ga torej z vsem, k čemer smo zavezani oz. temu, čemer smo zvesti. To se lahko razprostira na področje naših odnosov, dela, duhovnosti, družine … nekateri bodo to rdečo nit prepoznali v svojih obveznostih in v vseh svojih odgovornosti, ki jih imajo. Jasno bo, da bomo v tem času v sebi vedno bolj prepoznavali dvome, ki jih imamo do vsega, k čemer čutimo globoko vez. To bo čas, ko se bo večina morala soočiti s pomanjkanjem samozavesti pri vseh stvareh, ob katerih čutijo odgovornost. K lajšanju tega bo v pomoč samorefleksija; zato razmislite dobro k čemer ste zares zavezani, sprašujte se v tem času, koliko in kako ste zavezani v življenju in kaj te vaše zaveze prinašajo s seboj.

Vloga očeta v našem življenju bo zelo pomembna v tem času. Oče je namreč tista oseba, ki nam kot otroku ustvarja občutek stabilnosti in varnosti. Brez obojega, ne moremo biti nikoli srečni. Premislite dobro o vlogi vašega očeta v vašem življenju in če ste moški ter oče, o vaši vlogi v življenju vaših otrok. Premislite, kako in s čem bi lahko utrdili vaš občutek varnosti.

Najpomembnejši del meseca bo ob Sončevem mrku 10 junija. Ta mrk bo vezan na »čiščenje« našega življenja. Pokazal nam bo vse, za kar je čas, da prečistimo; od naše vsakdanje rutine, cone udobja, vrednot, prehrane, okolja. Vabil nas bo, da začnemo bolj spoštovati sebe in spoštovati druge. Ob mrku bomo paradoksalno lahko prepoznali obilo prikrite toksične energije, za katero bomo imeli moč, da jo očistimo znotraj različnih odnosov: tudi tistega s sabo. Mrk nam bo prinesel možnost, da na radoveden in igriv način poiščemo boljše možnosti. Za nekatere bo to tudi pomenilo boljšo družbo – torej spremembo prijateljev. Čas okoli mrka bo čas čiščenje sebe in vse okoli nas.

Tudi enakonočje nam bo prineslo veliko potrebo po globljem oziranju vase, razmišljanju o naučenemu, o smislu življenja in tudi o svojemu poslanstvu. To bo odličen čas za začetek novega študija in za nova učenja. Konec meseca si poiščite nekaj, kar vas navdihuje ter na ta način prisluhnite pulzu univerzuma. Če nismo navdahnjeni, ne zmoremo priti sami do potrebnih sprememb. Iščite navdihe.

Konec meseca se bomo lahko vrnili k normalnemu notranjemu dialogu, saj bomo večji del meseca trpeli v medosebni komunikaciji, ki je vedno posledica notranje komunikacije. Težava v prvem delu meseca bo napačna interpretacija slišanega oziroma povedanega. V tem času bomo ponavljali že sto krat narejene napake, zato bi bilo dobro, da izstopimo iz položaja žrtve in prenehamo z avtosabotažo, ki stoji v ozadju ponavljanja istih napak.

Šibka točka tega časa bodo tudi naši otroški odzivi, ki se jim moramo v čim večji meri izogibati. Bodite previdni in ne vstopajte v »neumne boje«, ki vas bodo v tem času vodili v sramotne položaje. Vsakič, ko vas popade, da bi reagirali na nezrel način, se ustavite, saj bodo tokrat posledice resnejše.

Disciplina je v tem smislu odgovor in rešitev na vse, kar vas čaka ta mesec. Začnite vstajati prej, jejte manj oziroma jejte bolj kvalitetno … predvsem pa si ustvarite red v svojem vsakdanjem življenju in ustvarjajte znotraj njega prostor za vaše duhovne prakse, ki predstavljajo osnove vašega notranjega ravnovesja.

11 komentarjev

  1. Marija pravi:

    Hvala ❤

  2. Miha pravi:

    Hvala za še eno pomembno vodstvo.

  3. Nika pravi:

    Hvala, hvala, se veselim novega vetra ??

  4. Veronika pravi:

    Hvala za vidstvo in vse nasvete ???

  5. Sara pravi:

    Zanimivo! Že od ponedeljka imam občutek, da je moj notranjih glas bolj zmeden ….
    Hvala ❤❤❤

  6. Jove pravi:

    Hvala za napoved za ta mesec. Mi je v pomoč, da vem kako se soočiti z izzivi.

  7. Tina pravi:

    Hvala ?????????????

  8. Teja pravi:

    Komaj čakam konec meseca (na normalni notranji dialog?)… Naporno že od sredi maja… Hvala za vodstvo ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.