Moj blog

25. maj, 2021LUNIN MRK MAJ 2021

Drage sestre in bratje, jutrišnji Lunin mrk odpira nova vrata v vaši zavesti, a tudi v vašem življenju. Čas okoli mrka bo napet, zato se izogibajte vseh čustvenih dram in zapletov, ki se vam bodo ponujali. Dane energije -ki bodo izjemne!- izkoristite za vašo duhovno rast.

V sredo odpiramo novo sezono letošnjih mrkov. Vsak mrk predstavlja nova vrata, skozi katera vstopamo v nov življenjski cikel ali bolje rečeno v novo karmično obdobje. Pomembno je, da doživimo te prehode zavestno in da razumemo, kaj prinašajo v naše življenje. Jutrišnjemu luninemu mrku bo čez dva tedna sledil še Sončev, ki bo »utrdil« življenjsko poglavje, ki ga Lunin odpira.

Pozitivna moč jutrišnjega Luninega mrka je prav gotovo »Predanost«. Če bi morala povzeti, katere življenjske lekcije se moramo naučiti v prihodnjih šestih mesecih, je to predanost znotraj odnosov; prijateljskih in ljubezenskih. Skratka jutrišnji mrk prinaša na Zemljo izredno intenzivno energijo predanosti.

Vsak mrk, ki ga doživimo, nosi v sebi izjemne duhovne energije, zato ga na materialnem planu težko zaznamo ali prepoznamo. Dejansko navzven prepoznamo samo tisto, kar nam mrk »odvzame«. Prav zato je energije mrkov najbolje kanalizirati na duhovno področje.

Na materialnem področju prepoznamo mrk v predanosti občutku krivde. Prihodnji čas nas bo učil, kako lahko v določenih primerih postane predanost drugemu toksična. Ob tem mrku lahko doživimo pravo čustveno paralizo.

Prav zato so dnevi okoli tega mrka zelo primerni, da pretehtamo svoje odnose in se vprašamo, ali so zdravi in uravnovešeni. Ko podpiramo drugega- tako čustveno in/ali materialno – tako da zanikamo lastne potrebe in sebe, ustvarjamo obliko čustvene odvisnosti. V dneh okoli mrka in tri dni po mrku namenite svoje energije prečiščevanju vaših odnosov, preverite ali znotraj vaših odnosov ne izgubljate samih sebe samo zato, da vzdržujete te odnose.

Preverite v tem času v sebi vsa toksična čustva kot so zavist, ljubosumje, sovraštvo in namišljeni strahovi. Če se boste zares poglobili vase, boste lahko spoznali, da so ta čustva močno odvisna od vaše potrebe po kontroli.

Živimo v iluziji, da imamo v življenju kontrolo. V resnici je imamo zelo malo. Tega se običajno zavemo šele, ko koga izgubimo, ko kdo recimo umre. Takrat tudi spoznamo, kako krhki v resnici smo. Vse to so čustva, ki jih lahko uspešno predelamo v teh dneh.

Samo ko se bomo potopili v svoje globine in pretresli naša čustva, jih bomo lahko stabilizirali. V prihodnjih šestih mesecih, ko bodo okoli nas te energije, se bomo morali povezati z ljubeznijo in se jo naučiti ločiti od navezanosti, posesivnosti in čustvene odvisnosti. Biti čustveno odvisen od nekoga, ne pomeni ljubiti. Biti navezan ali posesiven ne pomeni ljubiti človeka. Vse to so zelo plitva čustva, medtem ko prava ljubezen zahteva globino.

V tem času bo v medosebnih odnosih prišla na plan manipulacija. Kako manipuliramo, kako smo manipulirani od drugih; vsi manipulirajo, da dosegajo lastne cilje. Pomembo je ozavestiti vlogo manipulacije v našem življenju.

Povežite se v teh mesecih z delom sebe, ki je lojalen, predan in zvest. Naučite se hraniti in ne samo zahtevati; tako v odnosu s sabo kot z drugimi.

Srce je področje življenja, ki ga bo ta mrk osvetlil.

9 komentarjev

  1. Vera pravi:

    Hvala za to lrečudovito vodstvo.
    Dodajam, da ssm že prejšnji teden doživela ogromno enih čustvenih dram in da se prepoznavam v opisu.

  2. Nina pravi:

    Hvala za vodstvo ??

  3. Sara pravi:

    Hvala za ta blog. Škoda, da ga nisi objavila že prej … že ves teden izgubljam živce, sem popolnoma nepotrpežljiva … se skratka ne poznam!
    Name žal deluje izjemno negativno ?

  4. Miha pravi:

    Hvsla ker vodiš v pravo smer !

  5. Teja pravi:

    Tudi name običajno mrki delujejo en teden prej. Ko le ta nastopi je praktično turbulence že konec oziroma se umiri… Hvala za jasnost ?

  6. Jove pravi:

    Tvoje napovedi so zmeri zadetek v nulo!
    H V A L A

  7. Jan pravi:

    Hvala za to vodstvo

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.