Moj blog

4. maj, 2021ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC MAJ

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za mesec maj je pred vami. To je zelo pomemben tranzicijski čas, ki vas bo korak za korakom vodil v nov svet. Živite ga v polni zavesti, z vestjo in samozavestjo, da ste duhovno bitje s človeško izkušnjo in ne več le pol-odgovoren človek z duhovno izkušnjo.

Letošnji maj nam bo pokazal dva obraza; v prvi polovici bolj miren in stabilen, medtem ko nam bo drugem delu pokaza bolj razdvojen in negativen obraz. A začnimo pri tem tednu, ki nam bo prinesel nekaj več veselja, lahkosti in iskrene želje po boljšem življenju. Naj se navdihujoče misli in navdušenje, ki se vam porodi v tem času, vlečejo skozi ves mesec in naj vas spremljajo pri vsaki novi odločitvi ali ideji, ki jo boste želeli udejanjiti.

Mesec maj bo za nekatere izmed vas mesec velikih priložnosti.

Drugi teden v maju bomo odprli z mlajem ( 11.5.), ki bo vezan na nove začetke, osebni preporod, nove ideje in željo po pravičnejšem svetu. Tisti manj duhovne narave (in bolj praktične, a s pomanjkanjem duhovne zavesti) bodo od 10. pa vse tja do 15. doživljali velike pritiske, napetosti in globoko jezo in frustracije, ki jih bodo znali izraziti tudi s fizičnega vidika. Pazite se ljudi, ki ne znajo več zreti v vaše oči, kakor tudi tistih, ki nimajo več stika z realnostjo.

Kakorkoli, prva polovica meseca nas bo vodila tudi k iskanju večjega zadovoljstva oz. občutenju zadovoljstva s tem, kar imamo. To je tisti pravi odnos, ki nas bo speljal stran od mentalnega lockdowna, ki se je pred meseci priključil državnemu. Težava današnje dobe ni samo blokada na državnem, gospodarskem, vzgojnem …. področju. Tista prava težava je nevidna, kakor tudi virus, ki »straši« s svojo nevarnostjo; prava težava je v mentalni blokadi, zaprtju in nekakšni omrtvičenosti uma, ki je prisoten v družbi veliko bolj od kakršnega koli virusa. Sedanji čas nam daje priložnost, da se ponovno odpremo, dvignemo in začnemo aktivno delovati k spremembam, ki jih želimo.

Nekako po 20. maju bomo postali vsi bolj refleksivni, začeli bomo premišljevati in tehtati odločitve, ki smo jih sprejeli v zadnjih mesecih. Veliko bomo premišljevali in se vračali nazaj v čas, preteklost bo postala še kako pomembna in marsikateri dogovor, ki se nam je zdel čas nazaj skorajda »svet« bomo z lahkoto prekinili.

Nato se bo mesec prestavil v čisto drugo dimenzijo, saj odpira letošnji maj novo sezono mrkov in posledično karmičnih poglavij. Lunin mrk bomo dočakali 26.5., le- ta pa bo vezan na globoke strahove, ljubosumja, sovraštvo in zahrbtnost. Kdor se ne bo predal tem nizkim občutkom, bo lahko znotraj sebe v tem času razvil globoko predanost in zaupanje v življenje, a to bo uspelo redkim. Kdor raziskuje svoje čustveno telo, bo v tem času imel posebne priložnosti priti do pomembnih spoznanj. Vsekakor bo mrk prinesel globoko transformacijo na čustvenem nivoju vsakega izmed nas. Bodite zato pozorni na dneve okoli tega mrka, kjer se lahko zgodi marsikaj nepredvidljivega. Sočutje bo najboljši odgovor na vsak izziv …

Edini pravilni odgovor na vsa vprašanja, ki si jih bomo lahko postavili v tem mesecu, je brezpogojna ljubezen. Samo ljubezen vas bo osvobodila in vam odprla pogled na svet, ki čaka na vas.

11 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Hvala za tvojo napoved in najboljši nasvet na svetu: LJUBEZEN ?

  2. Sara pravi:

    Hvala za vse. Moj koledar je že zacahnjen za cel maj ?

  3. Pika pravi:

    Hvala in ljubeč maj vsem skupaj!??

  4. Kati pravi:

    Neskonlna hvala in blagoslovljen mesec vsem vam ???

  5. Vera pravi:

    Hvala ???

  6. Irena pravi:

    Hvala za čudovito vodstvo in prekrasen navdih ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.