Moj blog

9. april, 2021TEHNIKA ZLITJA AVRE

Drage sestre in bratje, tehnika zlitja avre je pomembna tehnika samozaščite v situacijah, ko se ne znate braniti in se počutite posebej krhke in ranljive. Začnite jo uporabljati dnevno oz. ko veste, da vas čaka težek dan in pričakujte najboljše.

V zadnjem času prejemam največ vprašanj v zvezi, kako se energetsko zaščititi v težkih situacijah. Sicer sem o tem že pisala nedavno v blogu Obramba pred negativnimi situacijami in ljudmi: http://angelskasporocila.si/2020/10/02/obramba-pred-negativnimi-situacijami-in-ljudmi/ , a sem v tem času spoznala izjemno tehniko, ki jo poznamo pod imenom zlitje avre in ki me je  pozitivno presenetila. Preizkusila sem jo namreč v situacijah, ki so bile brezupne in prišla do osupljivih rezultatov.

Danes bom predstavila to posebno tehniko »zlitja avre«, ki nam omogoča, da razširimo svojo avro in da s polno zavestjo objamemo druge z lastno energijo, tako da postanejo ljudje okoli nas bolj ljubeči in obzirni. Tehnika je enostavna in deluje, čeprav nimate posebnih predznanj in izkušenj. Potrebujete le moč vaše volje in poznavanje posameznih korakov.

Preden začnete s to tehniko, si ozavestite, kako prihaja največja energija za vsa živa bitja prav iz središča Zemlje. V njej se nahaja jedro prvinske energije, ki jo lahko uporabimo za okrepitev naše avre in ustvarjanje občutka topline okoli nas. Ta prvinska energija nam omogoča, da razširimo svojo avro in z njo »ovijemo« posamezne ljudi in situacije ter jih na ta način pripravimo, da postanejo naklonjeni in prijazni do nas. Nekatere lahko vse to spomnja na t. i. privzemljitev, a dejansko gre za čisto drugačno uporabo zemeljske energije.

Kot pri vseh duhovnih tehnikah, se moramo najprej sprostiti. Usedite se z vzravnano hrbtenico in zaprite oči. Noge naj bodo odprte za širino ramen, roke naj prosto padajo ob straneh. Osredotočite se na energijo, ki izhaja iz jedra Zemlje. Z naraščanjem vaše koncentracije, boste začutili neke vrste mravljinčenja v konicah prstov in na podplatih.

Ko se začne občutek mravljinčenja, si predstavljajte, kako se iz središča Zemlje odpira velik kanal energije, ki vas preplavi z živo zeleno in vijolično barvo. Energija se skozi vaše noge dviguje navzgor, preplavi vse vaše telo, dokler ne doseže vrha glave. Kmalu po tem bo vse vaše telo začelo vibrirati.

Dovolite, da se pretok energije nadaljuje navzgor; predstavljajte si ga kot sonce, ki nato oddaja srebrne in rumene žarke od zgoraj navzdol proti vam. Ta energija se spušča navzdol in se meša s tisto, ki se dviguje iz središča Zemlje. Ostanite osredotočeni v močnem vrtincu barv, ki potujejo v obe smeri. Te polarne energije krepijo vašo avro, ko se širi približno dva metra okoli vas. To je tudi popoln trenutek, da poskusite videti in občutiti svojo avro.

Nato ukažite energijam okoli sebe, da se združijo v teh mavričnih barvah v obliko valja. Predstavljate si, da je valj sestavljen iz dveh delov: notranji del se vrti v nasprotni smeri urnega kazalca, medtem ko se zunanja površina vrti v smeri urinega kazalca. Z močjo vaše volje ukažite energijam: “Prosim te, Amon Ra, da me vodiš in obdaš z ljubeznijo in tvojo zaščito.”

Pomembno je, da ta stavek izgovorite s trdnim namenom in ga ponovite trikrat. Potem lahko odprete oči in vizualizirajte nenaden izbruh energije, ki izvira iz vas in gre navzven.

Ko začutite popoln mir, je vaje konec. Po tej vali boste nezavedno začeli dvigovati energije ljudi, ki se vam bodo približevali ter vplivali na odnos, ki ga bodo imeli do vas. Vsak psihičen napad proti vam bo deloval kot ogledalo do drugega.

Vedeti morate, da traja blagodejni vpliv te tehnike do največ 12 ur. Nato je treba tehniko ponoviti. Naj dodam, da zlitje avre ne deluje samo kot zaščita pred drugimi, temveč krepi tudi vaš imunski sistem.

Poskusite vnesti to vajo v vaš vsakdan, tudi v situacije, nad katerimi ste že obupali.

13 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala za še eno novo znanje. Bom vsekakor preizkusila ?

  2. Sara pravi:

    Hvala tudi jaz to rabim vsak dan ???

  3. Nina pravi:

    Hvala ?
    Verjamem, da je ta tema trenutno ena najbolj potrebnih v tem trenutku. Svet postaja resnično naporen ?

  4. Kati pravi:

    Mene določene delovne situacije čisto izčrpavajo in včasih ne vem več nič. Utrujena, izčrpana in izmučena postanem v par minutah. Jaz mislim, da to ni zdravo in da tako ne smem več živeti.
    Bom poskusila sedaj slediti tej novi tehniki. Hvala ti?

  5. Zvezda pravi:

    Hvala za pomoč in podporo vsem nam ??????

  6. Nika pravi:

    Komaj čakam, da preizkusim. Hvala za vse, kar deliš ?

  7. Mitja pravi:

    H VA L A !
    Zanimivo in upam učinkovito!

  8. Hana pravi:

    Hvala za PREKRASEN blog ??

  9. Pika pravi:

    Neskončno hvaležna, za vse kar tako nesebično deliš z nami! Naj ti bo 1000x povrnjeno! ??

  10. Vera pravi:

    Hvala ??? meni je pomagalo ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.