Moj blog

2. april, 2021ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC APRIL

Drage sestre in bratje, Angelska napoved ta mesec april je pred vami. Skrbno jo preberite in intuitivno prepoznajte, kje vas v tem mesecu čaka vaša usoda.

Svet se spreminja in mi ( se moramo spremeniti! ) z njim. April mesec bo tisti, ki nas bo korak za korakom vodil do potrebne spremembe, kar pa seveda ne pomeni prilagajanja razmeram, v katerih smo se znašli, temveč v ustvarjanju novih, ki nas bodo ponovno pripeljale do svobode, ki smo jo v loku enega leta izpustili iz rok.

Prvi dnevi meseca predstavljajo možnost, da obrnemo svoje življenje na pozitivnejši način. April mesec -bo za razliko od prejšnjega- veliko bolj živahen in pozitiven; izkoristite pomladanske energije, da prenovite sebe v svojo najboljšo verzijo.

Ob Veliki noči bomo začutili potrebo, da stopijo v ospredje naših življenj posamezniki, ki spreminjajo svet tako, da pomagajo drugim ljudem. Humanitaren val se bo začel vedno hitreje širiti med nami. To je tudi odličen trenutek za kakršno koli pomoč sočloveku. S karmičnega vidika nam bo dobro poplačano.

April mesec je čas, ko morajo ljudje po vsem svetu prevzeti nazaj svojo osebno moč, saj je že preveč časa v rokah medijev, vlade in skorumpiranih gospodarskih sektorjev. Tu gre za pomembno skupinsko rast, ki ji lahko rečemo tudi skupinsko prebujenje.

Vsa represija, ki jo živimo v tem trenutku, bo do sredine mesca pripeljala do določenih uporov in nesoglasij. Premnogo ljudi je izgubilo službo, posel in svojo prihodnost. Ljudje se bodo zaradi tega začeli počasi zbirati, mogoče ne ravno fizično, pa vendar bo to čas, ko bodo znali zahtevati nazaj izgubljene pravice in moč. Silne želje po spremembi, ki nas bodo vodile v tem času, bodo lahko tudi ušle z rok marsikoga.

Sredina meseca nam bo na nek način prinesla »našo usodo«.

Čustva in misli bodo pogosto izven kontrole v tem mesecu. Prav zato je to pomemben čas, da spoznamo moč, ki jo imamo, saj lahko samo z njo spremenimo svoj svet in začnemo upravljati svoja čustva ter misli. Naučiti se moramo osvoboditi od negativnih čustev, misli, prepričanj, saj lahko samo tako začnemo koristno uporabljati svojo moč.

V tem mesecu se bo veliko stvari zaključilo in dokončalo. Spustite iz rok vse, česar ni vaše.

Rdeča nit tega meseca bodo tudi partnerski odnosi. Bodite pozorni na morebitne partnerske težave, ki se lahko v tem času še poslabšajo. Predvsem bo to očitno okoli 10. v mesecu.

Podobna čustva bo prebujal tudi mlaj (12.4.), ki lahko vpliva na spremembo naravnih pojavov ( vremena, poplav, potresov). Ne pozabite, da so zunanji dogodki samo odraz tega, kar se odvija v kolektivni podzavesti.

Sredina meseca bo prinesla pomembno spremembo na področju medosebne komunikacije, kar lahko za mnoge pomeni prekinitev stika z določenimi posamezniki, s katerimi že čas »ne znamo več komunicirati«. Prekinitev komunikacije lahko prinese na dan marsikatero skrito resnico, ki pa jo ljudje ne bodo želeli sprejeti. Skratka večina ne bo verjela dejstvom, temveč vztrajala pri »starih prepričanjih«.

Polna luna bo pokazala na globoko potrebo po sklepanju novih kompromisov, zdravljenju in iskanju ravnotežja.

Konec meseca se bo ponovil upor ljudi, ki si želijo nazaj prevzeti svojo moč. To je trenutna skupinska lekcija, ki si jo delimo po vsem svetu: da končno prepoznamo moč našega srca, naše duše, našega povezovanja – tako bomo lahko naredimo spremembo pri sebi in v svetu.

10 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Kot vedno hvala!

 2. Nina pravi:

  Hvala ❤❤❤

 3. Kati pravi:

  Čakam na to prelepo napoved 🙏

 4. Mojca pravi:

  Hvala in lepe praznike vsem 🐣🥚💜

 5. Tina pravi:

  Hvala za tvoje srčno delo.
  Vesele praznike vsem 💚🌸🧡

 6. Jan pravi:

  HVALA IZ SRCA

 7. Pika pravi:

  Hvala in prijetno preživite praznične dni!💐🐣

 8. Mitja pravi:

  Hvala, naj se vse izpolni, lepe praznike!

 9. Valerija pravi:

  Hvala!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.