Moj blog

12. marec, 2021NOVA LUNA ČRNE MAGIJE

Drage sestre in bratje, nova Luna črne magije vam prinaša odkrivanja skritih manipulativnih energij, prikritih vplivov in nizkih lastnosti, ki jih morate prerasti. To je odličen čas za duhovne prebliske, pa tudi za sproščujoče delo »okoli hiše«.

V soboto se bomo srečali z zanimivo novo Luno, ki je vezana na črno magijo. To pomeni, da se bo v tem času pokazalo marsikatero področje našega življenja, ki ga je treba povzdigniti, a tudi marsikatero skrito manipulativno silo, ki vpliva na nas.

Odprite torej svoje oči v tem napornem času nad vsemi, ki vplivajo na skrit način na vas in vas usmerjajo k dejanjem in reakcijam, ki niso skladna z vašo naravo. Vse tja do polne Lune, ko bo iz dneva v dan Luna rasla, nam bo postajalo vedno bolj jasno, kako drugi vplivajo na nas, na našo percepcijo življenja in naše misli. Zanimiva vaja v tem času bi bila, da opazujete, koliko stvari v enem dnevu počnete zaradi lastne volje in vzgibov ter koliko zaradi drugih. Kolikšen del dneva je v resnici »vaš« in koliko časa ste »pod vplivom in pričakovanjih« drugih?

Vse do naslednje polne Lune bomo dobili priložnost popraviti in se povzdigniti nad določenimi osebnimi lastnostmi, ki vam nižajo vaše vibracije. Med njimi so prav gotovo egoizem, lenoba, agresivnost in varljivost. Priložnosti v teh dveh tednih bo veliko; razumite vsak izziv kot priložnost, da se povzdignite nad vašimi nižjimi lastnostmi. Naše nizke lastnosti so tiste, ki nas odpirajo k drugim nizkotnim energijam in tujim vplivom.

Dnevi okoli te nove Lune so odlični dnevi za meditacijo, saj bo v zraku ogromno iskrivih energij, ki nam bodo omogočale globoke duhovne prebliske. Ves ta konec tedna bodo v zraku posebne iskrice, ki nam bodo v stanju popolnega miru prinesle kapljice razsvetljena. Izkoristite to priložnost, a ne mislite, da so ti prebliski konec neke poti; v resnici so šele začetek.

Čas okoli te nove Lune je primeren za vse dejavnosti vezane na vrt in vodo, mehanske ali tehnološke zadeve ter za zaključevanje vseh nezaključenih del.

Ta vikend se morate izogibati vseh zakonskih prepirov, potovanj ali upiranju avtoritete. Seveda to velja samo za naslednje tri dni. Sedaj ni primeren čas za nove začetke in iniciacije.

Ta nova Luna odpira čas, ko bodo ponovno privrele na dan velike skrivnosti. Sicer ne bo prav ta konec tedna prinesel velikih preobratov, pravzaprav bodo prihodnji tedni tisti, ki nas bodo osvobajali z resnico in nam pokazali, koliko neprepoznavne manipulacije je v naših življenjih.

Izkoristite te dni za urejanje vrtov, ribnikov in zaključevanja nedokončanih del. Ob prijetnem delu se usmerite vase in če boste posebej srečni, boste ob kakšnem preblisku spoznali, kje se nahaja v resnici vaša pot.

10 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Hvala za novo vodstvo. Včasih se mi zdi,da bi ga potrebovala dnevno ?

  2. Petra pravi:

    Z veseljem pričakujem resnico, ki mora in bo splavala na dan ?
    Hvala za vse ?

  3. Miha pravi:

    Odlična dela za čiščenje okoli hiše, odmaknjenost in upam na kakšen duhivni prebilisk!

  4. Sara pravi:

    Upam na kakšen duhovni preblisk ?

  5. Angelika pravi:

    Hvala ?

  6. Nataša pravi:

    Hvala za to napoved. Danes je prečudovit mlaj ❤?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.